Ako sa dnes máš? 16
Strana 43 z 84 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 63 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
..poznate psychiatra v Sahach niekto prosim Vas? chcela by som ist za nim nech sa na mna pozrie, co si mysli,,
Katuska drzim palce
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Mous, motylek and janka,janka like this post
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08, motylek and animusmeus like this post
tak dnes som bol u doktorky na kontrole, ledva som vydržal čakať tú polhodinku. Povedal som doktorke o tých nevoľnostiach a pocitu na zvracanie. Vyhodila mi Arispu a dala Rispen. Povedala, že to môže byť z toho. Tak budem dúfať, že len z toho. Alventu mi nechala. Uvidíme teda ako bude, len nech mi to prejde lebo som zúfalý z toho.
Lieky mi predpísala Olanzapin, Alventu, Tisercin, Neurol a ten Rispen. Lieky mi bola vybrať mamina, ale žiaľ Rispen a Frontin nemám. V appke poisťovne mi ani neukazuje tieto 2 lieky predpísané, tak neviem či doktorka zabudla predpísať alebo ich nemali. Budem jej musieť zavolať teda a aby sa to nezaobišlo bez komplikácii, tak Olanzapin nemali, takže sa zas budem musieť motať to mesta za to.
K tomu mi ešte doktorka povedala, že mi napíše papiere k invalidite ak to nepôjde, ešte počkáme ale samozrejme. Ešte chcem počkať kým sa to zlepší, ak teda hej. Popravde by som nemal na to ani myslieť, lebo ma zabijú doma a mrzelo by ma to, že by si pochovám možnosti sa možno lepšie zamestnať
A posledná vec, čo som celý ja, tak som si nezobral papier s bodmi , ktoré chcem prebrať a zabudol som sa spýtať, či kožné vyrážky nemôžu byť z lieku. Ale čo už, mal som sa dopredu myslieť.
Držte sa priatelia
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Juraj, motylek and janka,janka like this post
Ja sa dnes mam o kustik zase lepsie, ide to vsetko ale pomalicky, tieto dusevne choroby su zial take. Tiez som netrpezlivy hned by som chcel vsetko okamzite, a nie vyckavat. Inak to je aj s tymi liekmi tak, ze niektore zaberaju po istom case, ked sa vytvori v tele potrebna hladina a nie hned, nie je to ako tabletka od bolesti co ucinkuje okamzite.....
Drzte sa, pekny den.
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Juraj, Jaro123444, motylek and janka,janka like this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
janka,janka likes this post
dnes jsem byla u psychiatričky a říkala jsem jí o tom, že bych ráda zase pracovala. Myslela jsem, že bude mít radost, ale ona byla opatrná a říkala mi, že bych si měla najít chráněnou práci. Tak to je v pytli, zase bych dělala něco manuálního za 3000 Kč měsíčně a vydělala bych si sotva na jídlo a domácí práce bych dělala po večerech. Tak si říkám, jestli mi to za to stojí.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Catherin4 likes this post
Mne ďalší atak keď som dostal túto diagnózu definitívne už spôsobila nešťastná situácia na dovolenke v Tatrách, to ma položilo a potom som cítil ako ide niečo na mňa. A to som sa tam tešil ako nikdy v živote snáď. Ono sa to dokáže spustiť aj keď to najmenej čakáš.
Ak budeš ozaj pracovať držím ti palce aby si to zvládala. U Vás v Prahe je určite viacej chránených dielní a veľa práce aj na pol úväzku, určite ako niekde na dedine.
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
regina, Catherin4, motylek and janka,janka like this post
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Jaro123444 and janka,janka like this post
Dnes mám den blbec asi....
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Patty_Pillow, Catherin4 and Blacksheep19 like this post
Čo doma? Tak je bieda, ale chcel by som začať cvičiť, či sa venovať trochu šachu. Samozrejme chodiť aj von… Budem sa snažiť, aby bolo to dobre...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
vrana, Patty_Pillow, Mous, Catherin4, Jaro123444, motylek and Blacksheep19 like this post
Dlhšie som nepísa. Venoval so sa dosť audiu ako je Zello, rádio aj Messenger. Smozrejme "akp." je funkčné. Teraz sa už chystám spať. Trápi ma, že sa neviem donútiť k pravidelné pože všetky lieky beriehybu. Zdravotne lieky nezmenené, dve injekcie pridaná. Mám aj napriek tomu mierne odchýlky od tzv. normálu, zároveň mám však podozrenie, že by ma ktosi chcel na VPP. Držte sa zblúdilé duše. prajem kľudnú noc.
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Juraj, vrana, Catherin4 and motylek like this post
Strana 43 z 84 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 63 ... 84