Ako sa dnes máš? 16
Strana 63 z 84 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 73 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Sweetheart napísal:Neviem motylek. Mna vypne hintam v Bude. Mna tam raz vypne. Ja to uz viem. Sak furt zerem xanax a potom slopem na xanax. Sak ani by som do tej budy neisiel bez xanaxu. A potom slopem, kedy mam volno, tak slopem. Sak furt slopem. Len pijem furt. Aspon z toho vina mi je dobre
Ved a preco Ti je zle psychicky, ze to nezvladas psychicky? Tak a predstav si co sa stane ked ta v bude vystre v Bude? Poriesia to nejako. Bud nterne, psychiatria. Mne sa zda ze zvladas viac ako ja napriklad.. Pracujes tazku prazu na psychiku, emocie, napriek takym liekom ake beries a stavom ake mas.. Ved to je obdivuhodne. Chodia aj za zavislost na liekov, ze bolel chrbat davali na bolest stala sa zavislou, liecila sa. pomohlo by kedby najdes psychologa. No tak mas toho vela. Nejak postupne by to bolo dobre riesit. Ten alkohol a xanax ti davaju pokoj, ulavu. si unaveny nevies to ventilovat zatial inak, neviem ci si zavisly, neviem ani ako to mozes zvladat ak mas tie lieky s alkoholom. Zaujimalo by a co sa Ti stalo. Cau a drzim palce.
Ja som mala dnes halucinaciu ze pocujem sepot, po chvili som zistila ze ide zo mna, zlaknuta som cela, mam to v sebe, ...som nahnevana na mojho lekara, aj na vsetkych co som stretla, su to sraci, chyta ma agresivita ra mam paranoje, to je zle, pomaly sa chystam niekam do pezinku, ale potrebujem si urovnat veci najprv, mam viac absolutne dolezitych veci riesit, je to pre mna tazke vsetko, tak neviem ako bude..s istotou mozem len povedat ze som neskutocnce za kratky cas pribrala do brucha, je to nenormalane, vyzeram ako magor na prvy pohlad. lezie mi na nervy aj to ze sem verejne pisem taketo o sebe, caute a drzte sa.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Patty_Pillow likes this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Patty_Pillow napísal:@janka,janka Pezinok je super, vo štvrtok som prišla a už ma tam muž posiela
A to co Ti to hovori?? zo srandy dufam. Ako sa citis inak, pisala si ze mas slabsiu depku, uz je lepsie?
Catherine, asi aj postupne polka a ked uz nezaspis dve hodiny tak si dat. Drzim palce vo vsetkom nech sa dari. Ja nezaspim bez tabletky a snad sa mi zda, ze by som aj zaspala ze som unavena ale dam si. Ale ja som uz zavisla, 13 rokov beriem na psanie. a Chcem sa spytat Ty si v nemecku< a mate tam obchod rossmann?
Ja sa mam tak isto ako vzdy. som zdrvená. Hedonin nezabera ako ma, svacnuty doktor mi dal ze mam brat polku tabletky z takej ktora sa nema polit. Takze ako rozpolim tak je. ked si dam celu mam stavy podobne manickym, takze si mam davat polku. tak polim ako debil tabletku ktora sa nema polit. Tazko povedat ako to pomiesaju v tovarni, aj tam len robi hocikto dakde v anglicku to namiesaju, ci je rovnomerne rozmiesana ucinna latka, raz daju aj menej verim tomu, ze to neni presne, lebo ani vo vitaminoch neni su presne davky ako je napisane, to je dokazane, ze ich tam je menej. samozrejme. Ale asi v psychiatrickych liekoch v nesetria ako vo vitaminoch, sypu tam tie vrecia nejaky rumuni to si predstavujem ako pindaju a miesaju mi lieky. a ci dobre vobec umyvaju tie nadoby kde lieky miesaju, ci tam nenechaju aj predosle zvysky, sem tam, robia to na tri smeny urcite,mozno aj na styri smeny pre pol sveta tazko povedat. Pisala som do ip poradne, zvyknem tam vypisovat ked mam stavy ze koncim, na linke nezabudka to nefunguje vela rokov pat rokov, ja neviem ze ich hanba nefackuje, ja mam zistene vsetky linky pomoci, mne najviac pomohli z vychodu ked som na intenrete nasla linku pomoci ktora funguje, to bola zlata zena zlatunka mudra,tu by som chcel astretnut este raz. Za par rokov par krat v IP poradni nieze by som ich testovala, nie, vsak ale stale tam je iny mne je zle, tak pisem a pozeram co napisu, ci mozno nieco rozumne a k veci. . teraz cakala na druhej strane buduca psychologicka asi co si robi prax, kedy mi zabere neurol. Bola zlata...uz vam zabral ten neurol< uz vam zabral< ...uz citim ze ma vnimate tak to je dobre, uz vam neurol zabral. Pisem tam hodinu, viac sa neda. Asi druha z desiatich bola fajn, zistovala moju bezpecnost, maju na to tie frazy. Najlepsi bol chalan taky pri tele..maju tam fotky, z toho bude dobry psycholog. Nedal sa pomylit mojimi vedlajsimi pismenkami a hned naliehal na riesenie problemu, kde zistil ze potrebujem spanok. mal pravdu. dnes som sa tak rozculila a zahorela negativnymi emociami..hnev, zlost, nenavist, namieste porazka, infarkt zo silnych negativnych emocii tak som si opakovala slovo Jezis a aj po anglicky a aj po madarsky a zistila som ze meno Jezis nejde dobre do ust, tak lahko. Nadavka ide jednoducho vydychne ju clovek ale pri slove JeZis, alebo Jesus sa v branici musi zastavit nadych prepnut a tak. Neni to jednoduche slovo meno povedat. Dala som si dva slabe neuroly a pisem. No clovek ked nema nic, je na dne tak aspon mne ostava iba Boh. Ale to je zakazane o tom tu rozpravat. takze s Bohom. a este dnes som citala na modrom koniku o sikane deti, je to nieco co ma velmi trapi. Tak dobru noc a zajtra odznova s nasilu pokojnym usmevom, milimi slovami toto mi treba sa ucit.. V usmevoch som obmedzena chyba mi vela zubov ale ze tritisic euro by chcel zubar ze mi pomoze. No iste budem zobrat ako niekto ze da svoje meno na Ludia ludom a pyta si na zuby. To je tak ponizujuce, kym nejde o vazne choroby, tam prosit o zakladne veci ahojte,
Zdravotný stav
Diagnóza:
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Ja som si vcera dala celu tabletku a dnes som spala do jednej poobede. Spanie mam uplne na figu. Asi si budem davat pol tabletky a snad to bude dobre.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
janka,janka likes this post
Patty_Pillow napísal:@janka,janka no práveže nie zo srandy, lebo vraj s ním musím ráno do škôlky, aj keď vychádzky mám od 10:00. Depka bola silnejšia, už to odpadáva, podľa psychiatričky sa potrebujem aklimatizovať na "nové" prostredie po pobyte v chránenej zóne, len mi asi nepodržia fleka v robote, lebo už piatok sa im nepáčilo, že v pondelok idem až k Dr. no ale tak som bola objednaná, tak som zvedavá ako s prácou, lebo obvodná v piatok mi chcela dať lístok na peniaze, tak mi ho dá 25., lebo aj obvodná a aj psychiatrička a aj psychologička sa zhodli, že potrebujem ešte čas, neunáhliť to a potom o mesiac ísť znovu do nemocnice, len v robote to nepochopia
no tak to je skoda ze to nechcel pochopit, takze si hned skocila do viru povinnosti.
Mal by to zacat chapat.
ja si myslim, ze v praci to pochopia, proste ludia su chory aj par mesiacov, tak uvidis. A to si bola aj v praci hned v piatok, ci ako. tak ja nezvladam vobec pracu, nemozes byt doma,nebolo by to lepsie?
Zdravotný stav
Diagnóza:
Patty_Pillow, Catherin4 and motylek like this post
Strana 63 z 84 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 73 ... 84