Ako sa dnes máš? 16
Strana 44 z 84 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 64 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Mous, Catherin4 and motylek like this post
Večer som si ale urobil jedlo zo zakázanej potraviny (múka) a oheň bol na svete. Znova som mal sny ako v nejakom filme. Snívali sa mi bejválky. A kamarát, s ktorým som podnikal po VŠ. Btw. spáchal samovraždu, nešťastník jeden.. BOl to strašný sen. Neustále ma naháňal, aby som sa konečne venoval zamestnancovi, lenže ja som musel omietnuť nejakú stenu. Celý sen som omietal. Nakoniec sme zamestnali iného zamestnanca, ale ten bol neschopný.. Zobudil som sa nevyspatý.. A celý deň aj tak vyzerá..
Myšlienky lietajú hore dole, neviem sa sústrediť, chaos v hlave.. No ništ... Nemôže byť každý deň slnečno, že.. Majte sa pěkně..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Mous, Catherin4 and motylek like this post
asi mi je nieco uplne iné
dopisujem..ja som nahnevana za to ze psychiater vie ze musim fungovat rano vstavat a on mi da hedonin, akoby nevedel ucinky, ze sa predpisuje aj na spanie, ja tym ake on mi dal lieky mozem ohrozit zivot niekoho mne zvereneho, a celkovo, naco mi dava taky liek co ma taketo ucinky silne vedlajsie, a to som len na polke a dnes by som mala mat celu. a nedam si. nemozem mam rano povinnosti a viem ze nevstanem ked si dam. a zajtra mu zavolam, ak bude neprofesionalny, tak idem si hladat druheho., neviem kde sice, koho. Ahojte. a dakujem za objatia Mous a motylek.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Inak mám sa, nič moc, som doma , nechodím momentálne do práce, mám podvyhnute dávky liekov, musím oddychovať lebo som z toho unavený a utlmený. Dúfam že to čím skôr prejde. Držte sa priatelia.
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Co jsem četla reakce lidí na FB na elektroléčbu, tak všichni píšou, že to vymaže paměť, ale že je to navrátilo do života v momentě, kdy jim žádné léky nezabíraly.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
regina likes this post
ked som bola na oddeleni, spolubyvajucej elektrosoky pomohli a neskor som ju stretla v meste a ani som ju nespoznala, tak bola dobre. Viac neviem, len ze sa prebrala a jej deti boli za to radi ked ju prisli pozriet.
Naposledy upravil janka,janka dňa Ut 18 apríl 2023 - 22:52, celkom upravené 3 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
motylek likes this post
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
motylek, animusmeus and janka,janka like this post
Dnes sa mám, ešte horšie ako včera. Spal som, ale zle... Nechápem ako sa po poriadnom spánku môže človek cítiť unavený. Žeby som bol prespaty? 12 hodín je asi až moc , veru... Hmm. Pekný deň všetkým prajem.
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Juraj, Mous and janka,janka like this post
Sweetheart napísal:Aj na youtube su videa, kde hovoria o skusenostiach s ETC. Som to pozeral. Mne to nerobili este nikdy. Ja som bol na poobednej dneska a jak som skoncil o 10, isiel som do herne na vino ale ja nehram automaty, len na vino tam chodim inak aj na olanzapin su zle recenzie a mne vyhovuje, hedonin nepoznam, ale aj olanzapin utlmuje a spi sa dobre po nom. Inak ja pijem aj alkohol na neho a nic sa mi zatial nestalo. Len ja sa zas bojim neurolu, ked som doma, tak si ho nedavam, ale jak mam ist do roboty, musim si dat. Ja nezvladam tie stavy pred robotou, ale ked som uz tam, tak to zvladnem. Len ma trase volakedy tam a citim tie paniky niekedy. A bojim sa, ze ostanem zavisly na neurole, lebo doktor mi predpisuje 30tabletok na 2 mesace, ale minuly mesac som volal sestricke, ze uz sa mi minul tak mi predpisali este jedno balenie A som teraz v takej malej herni na sidlisku ja sem chodim, sak nebudem dlho, asi tak do jednej. A by ma zaujimalo, ci aj druhi piju na tieto lieky? A jaku maju s tym skusenost. Inak vino je lepsie jak neurol pre mna, len pred robotou pit nemozem ale vino ma vie strasne zrelaxovat. Tvrdy alkohol nepijem, len vino. Pijete aj druhi alkohol? Inak ani pivo nepijem, to mi chutovo nechuti, ta hnusna horka chut a tvrdy alkohol tiez nie, mna boli brucho z toho. A neznasam konaky, jak whiskey, captain morgan a taketo, to vyslovene neznesem, uz len ten zapach konakov a pritom sa hovori, ze to je najkvalitnejsi alkohol.
no je to zle ze pijes vino aj keby si lieky nebral , a nikam to nepovedie dobre, ale ked este aj na lieky pijes, mas zatial mlady organizmus, zvladas, mozog ti rastie do 25 rokov, neviem ci h ochces mat uplne vyhladený, po praci vecernej domov spat, lekarovi neklamat, robis aj nocné?, pises, ze sa trasies niekedy a mas paniky, tak to riesis uvolnenim alkoholom, to je absolutne nerozumne, casom sa stanes viac zavislym, ..na alkohole, to mas na cely zivot, z choroby sa vyliecit da ked ma clovek stastie, ale zo zavislosti sa nedostanes ...neurol brat denne ja neuznavam, to beriem, ze je na prekonanie tazkosti, kratkodobo, ked su dlhodobo uzkosti tak ine lieky setrnejsie k telu, tak pit na lieky je absoliutne nerozumne, este k tomu na psychiatricke, kde chces skoncit ako? To snad vies ze robis nespravne, je jedno co pijes je to alkohol ja som na olanzapine pribrala velmi a nic mi nerobil. Do prace neurol, to je tiez zaujimave,
Zdravotný stav
Diagnóza:
motylek likes this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68