Ako sa dnes máš? 14
Strana 54 z 83 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 68 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Juraj and Saladin like this post
Okrem toho som čítal.kamošovi čo prestal údajne užívať lieky som zavolal,no nestretli sme sa.má tu bratranca.je to podľa mňa zlé,lebo ten nosí potajme perník alebo koks a vedie kamoša na zlé chodníky.nechäpem drogáčov,vo vyssom veku je to skor trapne.mal som dost pacientov čo boli opití.to mi trošku chýba-moja práca.uvidíme.
Zatiaľ tak priatelia
Pekný večer
Naposledy upravil Vladimir dňa Ne 4 september 2022 - 22:39, celkom upravené 1 krát.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Katuska and Juraj like this post
Niečo podobné som pred rokmi zažil aj ja. Pri posteli stáli dve postavy, ktoré boli oblečené do čierných hábitov. Celý čas na mňa pozerali. A len tak stáli (pri nohách). Keď som sa zobudil, tak mi bilo srdce až som sa triasol. Bál som sa otočiť. Potom som zaspal a zobudil som sa ráno. Nemohol som sa pohnúť - typická spánková paralýza..Abditus napísal:Ahojte kamaráti. Chcem sa s vami podeliť o vcerajši nočný zážitok s novým liekom s názvom Tritico. Dostal som ho na zlepšenie spánku a pokojného zaspávania, ale čo som včera zažil bol horor a účinky by som mohol pripísať marihuane keď som niekedy fajčil. Tak večer okolo 21:00 som užil 1/3 tabletky a ľahol som si do postele a čakal som ukludnenie svojich myšlienok, žiaľ prišlo niečo nečakané čo som vôbec nečakal. Dostal som sa do stavu podobnému spánkovej paralyze. Počul som hlasnú hudbu ozyvajucu sa z druhej izby ,zo trvalo celkom krátko. Ale hneď NATO som počul nejaký nezrozumiteľny demonický hlas ktorý sa tiež ozýval akoby z druhej izby, akoby namňa nadaval. Bol som v takom polospánku. Potom som sa nejako prebral. Zmocnil sa má veľký strach. Tak som len ležal na pravom boku. Bál som sa zaspať. Po chvíľke som pocítil ako sa má niekto dotkol zo zadu za ľavý bok, akoby niekto ležal vedľa mňa. Celý som sa striasol. Nejako som zaspal. Mal som nočné mory ktoré si nepamätám. Vstal som ráno o 6:00 totálne rozbitý ťažkými závratmi. Napil som sa vody a ľahol som si znovu spať. Znovu som sa zobudil o 10:00. A rozmýšľam čo s načatým dňom. Som rád že mám dnes voľno. Musím tu noc rozchodiť.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Abditus likes this post
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Juraj and Mous like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Juraj, vrana and Mous like this post
Poobede sme vyberali zemiaky ktoré boli nasadené v prednej časti záhrady. Vôbec sa im tam nedarilo, boli zakrpatené a nechceli rásť ani za svet. Ale burina, to akou rýchlosťou rástla, akú mohutnosť dosahovala, ako nahusto bola, to je niečo neuveriteľné. S obrovskou námahou ju vypliete a o týždeň je narastená znova. Polovica zemiakov vybratých zo zeme bola veľká ako orechy, polovica bola obžratá pandravami a boli v nich také diery, asi tiež po nejakom hmyze, takže boli na vyhodenie. Priznám sa že takáto práca ma vôbec nebaví a myslím si, že tá námaha nestála za to. Na budúci rok skúsim otca prehovoriť nech namiesto zemiakov zasadíme niečo iné, s čím bude menej roboty.
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, Tuto, vrana, Mous and Abditus like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Matej, Katuska, vrana, Mous, Abditus and Saladin like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Matej, Tuto, dzuli08, Katuska, Juraj, vrana, kiralyos and like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Matej, Tuto and Mous like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej and Mous like this post
mám sa po starom, čakám furt na rozhodnutie...dosť ma to frustruje a moja bezradnosť sa prehlbuje ešte do väčšej. Mám zovreté ruky, nemôžem kvôli tomu ani hľadať prácu. Už to trvá nesmierne dlho, úspory sa míňajú a môžem len čakať...Inak občas chodím na stacionár, kde mi táto vec občas vypadne z mysle, už som sa prihlásila aj na pracovnú rehabilitáciu a asi tam niekedy zavítam.
Občas sa mi podarí nejaký lacný recept, tentokrát to bola sója (viem že pre niektorých rastlina čo sa hrá na mäso ) s hubami, paradajkami a paprikou s celozrnnými cestovinami
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, Mischelll, Juraj, vrana, Sweetheart, Mous and like this post
Majte sa v zdravíčku
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937