Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 44 z 84 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 64 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 44 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  kimi2028 Po 14 máj 2018 - 19:09

Ahojte, tak mám sa dobre. S náladou nie je to najhoršie, je na uspokojivej úrovni. Poobede bol veľmi dobrý program, navštívil som totiž psychologičku. Zatiaľ som sa nedozvedel nič nové, musím zapracovať na dennom režime. Pre začiatok mám zapracovať vstávaní, medikamentácii, chodením na prechádzky všetko v rovnakú hodinu. Myslím si, že bude sa to dať. Nejde o nič nesplniteľné ani špeciálne. Dám si na tom záležať. Po psychoterapii som sa stretol s kamarátkou, s ktorou som sa prechádzal jednu hodinu. Prechádzka ubehla tiež príjemne a to sa cení.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Meretseger Ut 15 máj 2018 - 14:33

Ahoooj,
zajtra sa ide domov! Sice taxikom, bo lekar mi nechce dat sanitku, no neva, nebudem platit moc.
Objednala som si odtialto dva suppa kostymy, chystam sa na mnohe cosplaye a celkovo by malo byt fajne Smile A na dnesnom programe pacientov pre pacientov som v súťaži "zabal kamosa/ku do toaletaka ako mumiu" zvitazila a vyhrala cokoladku Very Happy
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 15 máj 2018 - 17:07

Ahojte kamaráti, tak dnes som sa mal dobre. Dnešok bol v znamení zvykania si na nový režim, kedy treba vecí robiť na minútu presne. Ráno som vstal, ustlal som si príkladne posteľ, čo je taký základ pre nasledujúce cca. 2 týždne a hlavná požiadavka od pani psychologičky. Lieky som ráno ustriehol, na obed už to bolo horšie, ale dalo sa minul som to len o 5 minút, lebo zabavil som sa s TV. Absolvoval som aj 3 prechádzky, ktoré mi prospeli, hoci bola jedna v daždi, ale tak prospela mi. Teraz momentálne pozerám hokej. Nejde síce už o nič, ale aj ďalšie víťazstvo poteší, keď to nepokazia. Z činností nedá sa povedať, že by som sa venoval niečomu zmysluplnému. Celkovo dalo sa.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ut 15 máj 2018 - 20:17

Ahoj. winking

Prvé dva dni v týždni mi ubehli pomerne dobre. Nálada sa držala skôr v dobrom pásme, k činnosti som si ale výrazne dopomáhal kofeínom. Pracovné úlohy odsýpali a išiel som vždy načas o piatej. Celkom sa mi takéto odchádzanie páči, už ho realizujem niečo vyše týždňa. Vzťahy v kolektíve sú zlepšené. Včera som si ponakupoval nejaké tričká, číňanky, strojček na holenie a ešte nejaké drobnosti, najmä drogériu. Dnes ráno som bol na priepustku u psychiatričky, bol som sa jej ukázať, videli sme sa naposledy ešte niekedy na jeseň alebo pred Vianocami. Mal som čerstvé výsledky krvi a valproátu, tak reku že či nejdeme podiskutovať o znižovaní liekov. A ona súhlasila, priatelia, celkovo ma ordinovala asi 10 minút, ale bol to veľmi príjemný a plodný čas. Spitomin vraj nemusím už brať, tak ho ododnes neberiem. Escitil mi znížila na 10 mg, zatiaľ si mám poliť dvadsiatku. Orfiril Long idem brať 500 mg ráno a 1000 mg večer, pričom po mesiaci už len 500-0-500. Ak všetko pôjde, ako má, tak keď spotrebujem zásoby šestkovej Invegy, tak by sme šli na trojkovú potom. Čiže momentálne je moja medikácia: Invega (6mg-0-0), Escitil (10mg-0-0), Orfiril Long (500mg-0-1000mg). O pár mesiacov, ak sa mi nezhorší stav, tak by som mal mať: Invega 3mg, Escitil 10mg, Orfiril Long (500-0-500). Uvidím, ako to budem zvládať. Lebo uvedomujem si, že objektívne nie som ok, ale ako som povedal doktorke: Trúfam si na to. Embarassed Smile

Dnes známka 1. Mám chuť dať mínusko, lebo som nejaký nepríjemne uťahaný, ale to bude asi z počasia. Rain 1

Prajem Vám, kamoši, dobrú nocku a príjemnú stredu. Nech sa Vám darí. giving a hug
Matej
Sun 1

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 44 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 16 máj 2018 - 13:30

Ahojte kamaráti,
je mi super. Na denný režim si zvykám, a aj vzhľadom k tomu, že nejde o náročné vecí. Základné vecí plním, tabletky beriem. Menej ma teší škaredé počasie, na prechádzky však chodím i napriek tomu. Podobne mám radosť i zo spánku v poslednom čase. Spím ako drevo, zaspávam bez tabletiek a cez noc sa ani raz nezobudím. Dnešok strávim o niečo nudnejšie, keďže hokej sa nehrá. Snáď si nájdem nejakú zábavu. Musím vážne v niektorých veciach zabrať, ale nie je to až také zle, ako to vyzerá.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  opadané lístie St 16 máj 2018 - 14:20

Matej, asi kazdeho potesi, ked sa mu podari znizit davku liekov, ktore uziva, takze chapem Tvoju radost. z toho, co pises, sa mi ale laicky zda, ze znizujete prilis rychlo. vlastne ste naraz vysadili liek (spitomin) a dalsie dva znizili, pricom escitil az o polovicu. viem, to znizovanie je lakave, ale mozno by bolo dobre to robit pomalsie. na druhu stranu to robis vlastne pod vedenim odbornika- psychiatricky a ta snad vie, ako na to. Very Happy budem Ti fandit.
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 436
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 16 máj 2018 - 19:10

Ahojte,
som definitívne doma, yay! Vybalená, v starkinom dome so psíkom a taaak... Very good!
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 17 máj 2018 - 16:29

Ahojte!
Už niekoľko dní dozadu celodenne pospávam a podriemávam až ma to mrzí. Ani nemám čo napísať. Keď sa ako-tak preberiem riešim akp., domácnosť, obchod, jedlo, Zello... nutnosti. Opačne však ostatné príznaky v podstate sú minimálne.

Pekný deň prajem. T

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 17 máj 2018 - 17:37

Ahojte,
mám sa dobre. Cítim sa pomerne nevyspato, keďže som hore už od piatej ráno. Nič však neprodukujem tak nie je to problém. Ráno som išiel na odber krvi pred preventívnou prehliadkou. Netuším, že aké budú výsledky, ale snáď bude to dobre. S vypätím všetkých síl som absolvoval napokon všetky prechádzky, ale nebolo to také spontánne. Som však rád, že som to zvládol. Inak som nič nerobil, a štve ma to, že sa stáva z toho tradícia.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Pi 18 máj 2018 - 11:49

Čauko,
je síce len dopoludnie (pre mňa už popol.), no zatiaľ sa vážne dá. Blogujem, chystám cosplaye (najbližšie necosplay fotenie - boudoir, t.j. v spodnej bielizni), vyjde to síce sakra draho, no drahý preplatí Smile
Po dva večery som spáchala s Jimom videohovory, síce shy and a bit uncomfortable, no cením si, že zdesene neušiel Smile Lepšie než Zello!
V pondelok sa chytám k psychiatričke a všeobecnému, v utorok ku kaderníčke (na opäť červenú hrivu), v stredu by som mala fotiť. Na hotelovej izbe, a tak. Mwahahahaha (girl, calm down)!
A tak si tu nažívam s Jonym, čakám dva kostýmy na nové cosplaye, užívam si život (veľmi moc) a aspoň zatiaľ no prob!
See ya soon Smile
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 18 máj 2018 - 13:30

Ahojte,
tak dnes mám dva týždne od zvýšenia antidepresív. Danú zmenu hodnotím kladne a zatiaľ mi úžasne zaberá. Mám sa veľmi dobre, pracujem na dodržiavaní svojho denného režimu. Až na včerajšiu menšiu krízu sa mi to darí dodržiavať. Nálada je na prijateľnej úrovni a som rád, že môžem si tak pekne spolunažívať s vlastným okolím. Dnes sedím len za notebookom. Absolvoval som však aj 2 polhodinové prechádzky mestom, ktoré mi prospeli a chystám sa aj na tretiu podľa stanoveného režimu.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Pi 18 máj 2018 - 14:42

ahojte,

no čo je nové so mnou? Bakalárka dokončená a v poriadku, treba ešte dokončiť praktickú časť a obhájiť diela. Po škole plánujem výlet do Nemecka, nájsť brigádu, no zvažujem aj študovať ale v inom odbore. Uvidím, ako pôjde to učenie, lebo potrebovala by som oprášiť a aj nanovo naučiť nejaké predmety z gymnázia. Bola som v šoku, že skoro na každú slovenskú školu sa dá ešte prihlásiť. Pred 6 rokmi sa dalo len do konca februára. Športujem na korčuliach, ked je pekne. Schudla som a odvčera nefajčím. Zatial žiadne absťáky, ale tak mala som len 4 cigarety na deň. Negatívne je, že nemám pevnú vôľu v skoršom vstávaní alebo v vstávaní v normálnu hodinu. To by som ešte chcela zmeniť. Ale inak sa mám fajn, vyzerá to, že Alventa zapôsobila Smile.

Majte sa pekne I love you
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 44 z 84 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 64 ... 84  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: