Ako sa dnes máš? 10
Strana 34 z 84 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 59 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 10
držím silno palce, zabojuj a zvládneš to posielam
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mno, ja sa mam dost hrozne po oboch strankach, nadcha, ze az a psychicky... Asi to, co ma sem doviedlo. Nobody cares.. alebo ako povedal obesenec v TR5: My heart is gone and how it fares, nobody knows and nobody cares. :-/
Bru noc
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
skoncili sme o pol 5 potom som isiel cvicit kde som vytlacil 100kg na prsia 2x takze som rad ze sa mi chcelo a mal som silu pocasie bolo skvele ukazovalo 26stupnov dnes v kratkom tricku som bol lieky neberiem nakolko mi vysadil lekar na injekcie kazde 2 tyzdne olanzapin pokusam sa chodit neskor spat aby som spal 8hodin a nie viac
tot vse majte sa rene;)
rene007- Domáci člen
- Počet príspevkov : 79
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnes sa mám opäť pomerne fajn. Nemám žiadne zlé nálady momentálne, čo suvisí aj s tým, že stále doma čosi stváram. Pravdepodobne nejaká zaujímavá činnosť je liekom na všetko. Každý z nás by si mal nájsť prácu,a keď sa nepodarí to tak aspoň nejakú tú záľubu, ktorej by sa naplno odovzdal. U mňa práca nepripadá ešte v úvahu a je otázne, či niekedy nejaká vôbec bude. V tomto smere som veľmi skeptický, čo ide ruka v ruke so štádiom, v ktorom sa nachádzam. Momentálne nedokážem aktívne nič robiť dlhšie ako 45 minút. Pripadá u mňa zamestnanie na doma, pri ktorom by som mohol pracovať kedy by som bol schopný. Nič asi nenájdem v mojom kraji nie sú rozšírené ani práce na skrátený úväzok.
Robím si aspoň radosť analyzovaním (hlavne prehratých) svojich partii. Do nejakých zdĺhavých variánt sa nepúšťam, snažím sa to v prvom rade si nejako okomentovať. Jednoducho mám nejaké tie návrhy ťahov, ktoré boli možno lepšie ako v partii. Už mám okomentované 4 partie, ktoré som odohral v tomto roku. Chcel by som časom sa pustiť aj do partií, ktoré boli odohraté rok, či dva roky dozadu. Najprv dokončiť tohtoročné.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
matus- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 101
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg
dnes som bol na pohovore, na manualnu pracu v jednej velkej miestnej firme. pohovor ok, aj by ma zobrali, aj mi vraveli, ze uz buduci tyzden by som mohol nastupit, ale asi neprejdem cez firemneho lekara. nielen, ze vyzaduje spravu od psychiatra (kedze som zamestnavatelovi nemohol zatajit, ze som na ID), ale navyse mam este ist obvodnej dalej riesit problemy s hypertenziou, tachykardiou (na kt. sa liecim) - ja somar som si zabudol dat rano pred pohovorom tabletku na tlak a potom mi namerali 150/120, pulz 120. dalej musim u obvodnej riesit bielkoviny v moci a este ist ocnej, kedze dnes usidili, ze som tak trochu slepy do dialky (to som bol myslim v lete 2016 na vysetreni a mal som dostat 1 dioptriu, ale nedal som si spravit okuliare vtedy, a zda sa, ze sa to azda este viac zhorsilo).
asi tak. nasledujuce dni teda lietam po doktoroch, obavam sa, ze zbytocne (kedze spominana praca je aj v noci - jedine ze by mi dovolili nerobit nocne, no pochybujem), este som aj firemnemu lekarovi tvrdil, ze mam "len" bipolarku, s ktorou som na ID, takze ak zbada F25, tak sme asi skoncili. asi tomu psychiatrovi ani nemusim ist, co myslite?
rysuje sa este jedna praca, na ciastocny uväzok v lidli, aj som si poslal CV, ale na to asi nebudem mat nervy, znasat moresy zakaznikov.
v minulosti som si posielal CV napriklad aj do knihkupectva, to by ma bavilo, len zial v nasom meste mame len jedno malicke, a z nedalekej Trnavy sa mi neozvali
niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tomas, mrzi ma, že z práce mať nateraz nebudeš mať nič. Snáď si časom niečo nájdeš. Budem ti držať palce. Ako som písal prednedávnom tak ja na prácu nie som ešte pripravený. Chcel by som si tiež niečo nájsť a obávam sa, že všade kde sa objavím tak prácu na východe mi so schizofréniou nedá aj tak nik.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
--------------------------------------------
No a ku mojmu dnesnemu dnu tak spal som opat 11 hodin. Hned ako som sa zobudil som bol hladny a teda som utekal do obchodu. Snazim sa kazdy den naucit nejaky novy recept a dnes to bolo kare na prirodno (len sol, cierne korenie a grilovacie korenie) a k tomu varena zelenina (wok wellness). Jednoduche a chutne. Na veceru si planujem urobit nejaky salat s olivovym olejom (stravujem sa len 2x denne, obed a vecera). No a ako som zatial prezil den? Kedze som vstal o tej 12-stej tak ubehlo len zopar hodin. Asi budem pisat tieto zhrnutia dna o takej desiatej vecer aby som mal cim prispiet. Zatial som okrem varenia len odpocival, lezal v posteli a dokopy nic nerobil. Asi sa pojdem prejst aby som nebol cely den len doma. Nalada je zatial dobra aj ked ta nuda mi nerobi dobre. Zajtra si musim pripravit lepsi program.
Zdravotný stav
S tou prácou je to pomerne otázne aj u mňa. Keby som mal napísať, že čo ma trápi dlhodobo, tak po F25 by to bola výrazne znížená schopnosť pracovať, a to hneď z viacerých dôvodov, čo si aj Ty uviedol. Prajem Ti prirodzene, aby Ťa zobrali a aby Ťa aj zamestnanie bavilo.
...............
Ahoj kimi!
Spomenul si mamu ohľadom hovorenia Ti do života. Žijem s rodičmi tiež a niekedy je to ťažšie, hoci by niekto povedal, že je to super, ale má to aj úskalia. Chtiac-nechtiac sa treba podvoľovať a prispôsobovať situácii, v ktorej som tým najmenším "pánom". Mám rodičov rád sú príjemní a aj sa dá s nimi dohodnúť. Opačne si však uvedomujem, že by som mal byť už niekde inde, čo nejde bez zamestnania, s čím mám zásadný problém.
...............
Ahoj Meretseger!
Aspoň v skratke, že Ti držím palce a aby si bola po každej stránke fit a v pohode...
..............
Ahoj Matus!
Príde mi to perfektné, že takto pracuješ. Dosť by som bol rád, keby aj ja... Drž sa!
..............
Všetkým nám, čo som aj nespomínal prajem čo najlepšie žitie, a poprípade aj čo najprospešnejšiu liečbu.
.............
Ahojte všetci!
U mňa posledné dni "hapruje" spanie a to z opačného "konca", čo som zvyknutý. Vlastne som dosť spavý počas dňa a žiaľ sa to spája s tendenciu k pasivite a hypobúlii. Na druhej strane pozitívne príznaky F25 mám mierne v úzadí, čo ma dosť teší. Nedávno som sa mierne hneval, že som bol MUDr. nazvaný ako chronický, ale myslím, že má pravdu, stále čosi...
Inak obdobne minule napísanému, robím akp., záhrada, výpomoc (byt, jedlo, obchod...), čítanie a čo príde.
Majte sa! Tuto
PS: Vyskúšajte Zello na Zello dialógoch
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
nemám sa ok, som stale hrozne prechladnuta a po psych. stranke tiez bieda. Je to hrozne, takto ma ani domov nepustia.
Whatever.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Ahoj Meretseger. Ked sa mozem spytat co znamena skratka PK, NPK? Je to psychiatricka klinika ci? Skoda ze ti je stale zle.
Tak som sa nakoniec inspiroval kimi2028 a siel som na 5km prechadzku k Velkemu Drazdiaku. Na prechadzke som stretol aj kacky a labute co ma potesilo. Prikladam aj foto ak sa to moze. Nevsimol som si to v pravidlach fora.
Zdravotný stav
Strana 34 z 84 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 59 ... 84
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 15