aktivne forum
aktivne forum
Frida- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 21.04.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.1
Súčasná medikácia: Lamotrigin, Ludiomil
Re: aktivne forum
nuz momentalne to tu takto vypada,ale nemyslim si ze to tu je na zdochnutie,prichasza nam leto a mnoho forumakov ma ine starosti ako vypisovat po fore,ked sa pozres dole na listu denne tu chodi zo sedem ludi niekolkokrat za den,co si myslim je celkom slusne,ja som sa tu regol pred nedavnom a bol som aktivny kazdy den,v posldnej dobe ale nemam ocom diskutovat na vselijake nove prispevky ci temy,mam toho vela aj keby mohlo byt lepsie v zivote,
popisal som tu kadejake ´´kraviny´´ci veci co stoja za to,toto forum si myslim,ze som rad ze je,ak ma dakdo problem ci ziada o radu a ten kto si prispevok precita a zvazi podla seba ci moze pomoct,ci odpisat tak urobi to!
admin a moderatori su tu nato aby forum nechatralo a nieslo svoj ucel,v poslednej dobe som zaregistroval par novych a zalezi len na nich ako bude forum aktivne,tak isto to zalezi aj na starych ale tam ako som hovoril sa im v zivote pocas choroby dari alebo su v nemocnici,
timto sa chcem spytat ci mate nejake info ohladom meretseger,dlho tu nebola a ani na blogu uz dost dlhsiu dobu nebola,dufam ze sa jej nic vazne nestalo a je len na doliecovacom,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
» Aktivné meditovanie
» Aktivné vizualizovanie a imaginácia
» pomale forum
» Toto fórum