pomale forum
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika
pomale forum
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Re: pomale forum
No, neviem veru, čím to je, pretože mne aj teraz tu na počítači v škole, aj doma na počítači na notebooku všetko ide pekne rýchlo a v pohode. Hm.
Avšak zháňal som informácie u hostingovej služby a tam majú napísané, že "to sa niekedy stáva, je to vec serveru a celého hostingu diskusných fór..." To znamená, že keď Ti to sekalo alebo sa zobrazovalo pomaly, mali problém vyššie a mali ho všetky fóra, ktoré sú nahrané na tejto hostingovej službe. S tým ja, žiaľ, nemôžem nič urobiť, čo ma mrzí. Ospravedlňujem sa za to a dúfam, že sa to stáva a bude stávať čo najzriedkavejšie.
Ako sa mi darí? Nuž, vcelku to ide. Je toho stráááášne veľa, aj mi musela doktorka zvýšiť Abilify z 15 na 22,5mg, pretože som bol veľmi nervózny a začal som vykazovať negatívne príznaky. To sa našťastie upravilo a pomaličky kráčam. Uvidíme, ako to dopadne. Budem Ťa (Vás) priebežne informovať - a to najmä keď sa to nakopí, napr. skúškové a podobne.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: pomale forum
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
» Toto fórum
» aktivne forum
» Slovak Fórum
» Forum a zello vs. Realny zivot