Schizoafektivna porucha
Schizoafektivna porucha
Je tu niekto zo Schizoafektivnou poruchou? ako sa vam s ňou žije ? pracujete ,študujete ,aj napriek chorobe ..alebo ste na invalidnom dochodku? ja mam diagnostikovanu schizoafektivnu poruchu už 4 roky,no stale neni stabilizovana ,momentalne som na invalidnom dochodku , zamestnanie som nezvladal ,všade som vydržal max 3 dni .. a vysoke davky Kventiaxu 300 mg v kombinanci s Depakine Chrono a AD TRITICO ktore ma unavuju ....
Schizop- Anonymný
Re: Schizoafektivna porucha
nuz rad bych ti poradil, sam este neviem na com som bol a som,totiz moja zabudlivost sa opytat doktorky,ale napravim to v najblizsej dobe
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
joozef- Nový člen
- Počet príspevkov : 10
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 16.08.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektívna porucha
Súčasná medikácia: invega
podobne ako Ty aj ja trpím schizoafektívnou poruchou. Nemám osobne pocit, že sa to nepohlo, v nemocnici som bol naposledy pred tromi rokmi s ľahším stavom. Zdravotne je to rozhodne lepšie ako bývalo. Afektívna (náladová) zložka sa mi pomerne stabilizovala, mánia a depresia sú už v neporovnateľne menšej miere ako kedysi, hoci úplne dokonalé to nie je. Schizo zložka tiež ešte nie je úplne vyliečená, občas sa ma týkajú v pomerne malej miere hlasy, strachy a aj z nadhľadu dosť polihujem, som unavený či pasívny... Jednoducho poruchu pociťujem. Na druhej strane, už viem ako na to a dúfam, že sa to bude zlepšovať.
S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
» schizoafektívna porucha
» Ako sa dnes máš? 5
» Ako sa vyliecit zo schizofrenie?
» Schizotypova porucha