Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 8

Strana 12 z 88 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 50 ... 88  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 8 - Stránka 12 Empty Re: Ako sa dnes máš? 8

Odoslať  Tuto Ut 24 máj 2016 - 18:41

Ahoj APBTCANDY,
dobrý odpočinok je určite základ celkového fungovania. Kedysi som mal podobný problém, pravdepodobne to aj pretrváva... Rozhodne i nezávidím únavu v práci, ťažko vtedy podať výkon.

........................

Ahojte všetci,
dnes som mal dosť spavý deň. Ráno som v búrke išiel na krv pre ten tlak. Doma som "odkvacol" a prebral som sa až na obed, po jedle a neskôr som spal zase. Neviem čo to bol za "zvláštny" deň. Zajtra mám ísť psychiatričke po injekcie a recepty. Zdravotne taká klasika, takže nič nové vám nepoviem (únava, pasivita, "lenivosť" a zvládateľné drobnosti). Majte sa pekne. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Meretseger Ut 24 máj 2016 - 20:04

Ahojte,
ja som v o nieco lepsej nalade a sebavnimani, bo sa mi podaril suppa cosplay Egyptanky, ktory chcem pri prilezitosti 10 tisic navstev (co teraz ale nie a nie dosiahnut Very Happy ) uverejnit na blogu. Takze to mierne napravilo ten obraz seba samej, kedze som na ten cosplay pomerne hrda. Okrem toho pred par dnami dosiahli jedinecne navstevy na den rekord 315 ludi, coz je parada. Takze v tomto smere sa dari a jde se dal...
Po psychickej stranke inak OK. Nateraz nie su myslienky na ublizenie si. Diabetes sa kapku upravil.
Majte sa a drzte sa giving a hug
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ut 24 máj 2016 - 20:46

Ahojte všetci,
tak dnes som bol u terapeutky po dlhej dobe. Celkom fajn. A chcel som vás ešte pozvať (je tu už pár nových tvárí) na zello. Viac sa dozviete v tejto téme:

https://www.schizoforum.net/t423p36-topic#16693

prípadne na mojej stránke:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz/zello-dialogy

Nebojte sa radi všetkým uvítame.

Majte sa všetci pekne nech sa hodnotenia dní známkujú čo najlepšími známkami Smile.

Jožin
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav St 25 máj 2016 - 12:08

Ahojte,
ešte jednu pripomienku dávam do hlavnej témy. Ide o Harm Reduction Camp - 4 dňový pohodový víkend s rodinami v krásnych horách Beskyd. Prosím všetkých záujemcov nech preskúmajú túto tému:

https://www.schizoforum.net/t476p12-topic#16703

platí to aj pre súčasne prihlásených, napríklad prosím ApbtCandy alebo Marcel o poslanie mailu aby sme mali kam poslať info k platbe.
Díky moc, prípadnú diskusiu prosím rozvíjajme k špecifickej téme nech tu neblokujeme hlavné vlákno.
Ak sa niekto chce ešte pridať píšte čo najskôr aby sme to zariadili podľa kapacity.

Jožin
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 25 máj 2016 - 17:22

Ahojte všetci (píšuci, prípadne čítajúci)!
Dnes sa mi dobre vstávalo, hoci kúsok pred deviatou. Ponáhľal som sa na polikliniku k môjmu všeobecnému lekárovi po výsledky krvi a následne psychiatričke. Bol som rád, že všade nebolo príliš veľa ľudí a čas čakania nebol dlhý. Pomerne rýchlo som sa vybavil aj v lekárni, to bolo "raz-dva". Ešte pred obedom som bol doma. V poobedí som bol akýsi (zasa) unavený a žiaľ som zaspal. Znamená to, že som si zase natiahol čas zaspávania v noci.

Zdravotne tá únava nič moc, ale aj to (sa mi zdá) vidím zlepšené oproti včerajšku, keď som bol "skapatý". Pasivita a "lenivosť" je prítomná, ako dôsledky únavy a trochu ma to aj štve. Z drobností dnes nevyskakuje výraznejšie nič.

Majte sa čo najlepšie a to nielen zdravotne. Pozdravuje vás Tuto
flower
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav St 25 máj 2016 - 17:56

Tuto, ako dlho si si zdriemol? Ja sa teraz cez obedy tiež musím trochu premáhať od spánku. Ale na noc mám zabiják 20 mg zyprexy takže nemám problém so zaspaním. Ale na obedy sa mi osvedčilo, že si dám tzv. šlofíka 20 minút a to mi pomôže od únavy ale spánku z večera to nevezme... ako to vidíš ty?

J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 25 máj 2016 - 18:31

Tiez patrim k popoludni spiacim. Ak nespim dve hodinky, bola by som do vecera zdechla. Na nocnom oddychu mi to ani najmenej neubera. Som ako mimino affraid
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina St 25 máj 2016 - 21:16

Aj ja si občas musim poobede zdriemnuť. Buď keď viacej pracujem v kuse alebo ked ráno skor vsatanem ako napr. dne o piatej. Dnes som mala vdaka tomu fakt celý den akýsi ospalý. Usudzujem však, že za posledné dni som podala taký výkon, že to bolo treba dospať.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 25 máj 2016 - 21:51

Ahoj xkrchnav,
driemal som asi dve hodiny a je pravda, že som si mal asi natočiť budíka. Na druhej strane som bol na dvoch depotoch a navyše som bol aj rozrušený z výsledkov krvi (našťastie všetko OK). Na jednej strane som driemanie uvítal, opačne však bez Gerodormu by som asi ani o jednej, druhej nezaspal. Pamätám si z V. Zálužia, že poobedný spánok bol priam povinný aj na akútnom, aj na otvorenom. Myslím si, že je takéto zdriemnutie celkom prospešné, síce stačila by polhodinka až hodinka.

....................

Ahoj Meretseger,
spánok vie osviežiť, ešte mrknem na Tvoj blog...

....................

Ahoj Regina,
je len dobre, že po záťaži si si oddýchla a načerpala nových síl.

....................

Ahojte všetci,
práve som sa vrátil z kamarátovej chalupy, kde sme sadili rajčiny, teda som skôr vypomáhal, bolo to fajn, dúfam, že úroda bude primeraná aspoň námahe. Inak nič zvláštne ani výnimočné sa od minulého príspevku nestalo. Plánujem si čítať, alebo Net spojený s TV.

Dobrú noc a svieže prebudenie praje Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 26 máj 2016 - 18:38

Ahojte fórumáci, polofórumáci aj neforumáci (všetci)!

Zaujímavé, že po tých biednejších dňoch príde aj dačo potešujúcejšie, ako aj bolo dnes. Za spanie mám body dole. Vstal som na lieky, ale že si ešte zdriemnem, načo ma kamarát zobudil telefonátom skoro až po pol dvanástej. Tak ráno aj doobedie bolo "mimo". Po obede som s otcom išiel robiť seno, nebolo toho priveľa, ale ako mládza to bude pre susedove králiky super. Mačence stále treba kŕmiť, ale už sa dostavujú úspechy v podobe jedenia stravy pre mačiatka z misky. Ešte sa teším na Zello o ôsmej, dúfam, že sa pripojíte... Som však zvedavý na zaspávanie. V akp. mi zostávajú len dva materiály.

Zdravotne z drobností zase vyčnieva únava a nechuť do činnosti, treba sa mi dosť prekonávať. Inak sa cítim fajn.

S priateľským pozdravom a želaním pekného dňa Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 26 máj 2016 - 21:23

Ahojte,

Vrúcne Vás všetkých pozdravujem. Neviem, akými slovami by som sa konkrétne ku každému vyjadril, preto aspoň vedzte, že aj ja Vás horlivo čítam a všetkým Vám držím palce. Máte zaujímavé osudy a píšete každý deň zaujímavé príbehy, nech už sa Vám zdajú akokoľvek obyčajné. Strašne sa interesujem, ako si nažívajú iní ľudia a čo bežného porábajú, preto ma v tomto zmysle fascinujete a inšpirujete. Ďakujem Vám, že ste súčasťou aj môjho života. Držte sa, priatelia. community together

Tieto dni evidujem psychické zlepšenie. Som siedmy deň na zvýšenom Escitile (20mg), pričom počiatočná nervozita a podráždenosť sa už upokojila a premenila sa na jemnú nechuť k smúteniu. Akoby som mal narušený potenciál rozosmutniť sa, ľútostiť alebo vyčítať si voľačo. Nezdary, stresy a problémy ma majú tendenciu skôr trochu "pohoršiť", alebo podráždiť smerom k hnevu a takpovediac akčnosti. To mi napomáha hľadať ihneď dajaké riešenie alebo nechať psychický tlak plávať preč ignoráciou alebo popretím problému. Vnímam tieto zlepšenia stavu ako následok dvadsiatky escitalopramu a pravidelného večerného Orfirilu. Trochu musím hlásiť zvýšenú konzumáciu kofeínu... liter energeťáku v práci a doma ešte pol litra večer. K tomu asi 3 litre rôznych vôd a limonád. Kafíčka a kofexy však momentálne neužívam, naopak dal som si Acutil (ginko bez kofeínu). Takže vychádza to podľa etikiet na plechovkách na 480mg kofeínu denne, čo je, zdá sa, prehánanie. Pravidelne si merám tlak, mávam naďalej v norme aj po požití, niekde okolo 115/65. Srdce nebúši, skôr so železnou pravidelnosťou mi tep okolo 22:00 klesá pod 60/min. Mal som dve nezdarné noci, kedy som sa okolo 3:30 nadránom budil, ale nakoniec som ešte zaspal.

Trochu som sa pohol so školou, čítam si aj dnes jednu filozofickú knihu, ktorú mám zrešeršovať. Budem pomaly končiť prvú kapitolu zo štyroch. Predstava je dnes to dočítať - čiže ešte 107 strán do 2:00 v noci. Idú na mňa opary únavy, tak neviem, nesľubujem, ale snažím sa to nejak bojovať. shooting3

V práci zhruba ok. Bolo vždy čo robiť kontinuálne, takže čas ubiehal plynulo. Nálady na pracovisku boli prívetivé, a to aj z mojej strany. Komunikatívnosť bola zlepšená, naďalej sa však vyhýbam telefonovaniu, dnes som nezdvihol celkovo 4 telefonáty, ktoré som dal zdvihnúť kolegyni. No

Stav hodnotím asi na 1- až 2+. Vybavené

Inak nemám ani nič zaujímavého... dni nemám bohaté na udalosti, skôr riešim len veci, ktoré sú kvázi vecou rutiny. A tak si veci ozvláštňujem aspoň sem-tam fresh-šťavami, alebo drinkami, alebo rozprávaním sa s rodičmi, alebo teda týmto fórom, ktoré predstavuje základ môjho voľnočasového vyžitia. Smile

Ďakujem Vám za prečítanie a prajem Vám pekný večer, priatelia, dobrú noc a vydarený piatok. Ahojte. Huge smiley

Ako sa dnes máš? 8 - Stránka 12 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  CHINAMAN Št 26 máj 2016 - 21:39

Ahojte bojovníci,
stručne, ráno o siedmej do mesta kde som nevybavil nič dôležité, prišiel som o 12tej dom a od jednej som spal a polihoval do 18:30 vypil som 0,5l kofoly a išiel na bike. Dal som si lajt okruch 20km prišiel domov o 20:30 pohral sa so psom a chystám sa do sprchy. Fyzicky sa cítim super, poobedný spánok mi pomohol regenerovať a prestal ma bolieť krk. Po stránke psychickej dosť bieda, boli úzkosti, hnev a depky. Bicykel na večer s počúvaním hudby mi pomohol prestať myslieť a vypnúť. Toľko môj deň. Držte sa.
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 567
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Bydlisko Bydlisko : ŽILINA

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 12 z 88 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 50 ... 88  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: