Ako sa dnes máš? 7
Strana 75 z 86 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
http://b-odb.webnode.sk/liecive-byliny/
Dufam ze to raz dokoncim dal som tam len jednu bylinku ale moc mi nesedi tam ta sablona tak je to akesi take no co sak ak chcete mrknite sa
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
opadané lístie napísal:Jaro, je super, ze si kreativny a nejako sa realizujes. presne, ako si pisal, do takychto veci sa netreba nutit a nemas ani dovod sa s tym ponahlat. drzim palce pri dalsej praci na stranke.
opadané lístie Dakujem ti sak hadam to raz dokoncim
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil Jaro.BludnySlovak dňa Pi 15 apríl 2016 - 21:08, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
len dúfam, že to ako píšeš "priemer" sa v žiadnom prípade nebude nejako zhoršovať, alebo podobne. Práve naopak, Ti prajem aby si si mohla pekne užívať život, a tiež aby sa Ti to spanie dalo dokopy a bola si čo najviac v pohode...
............
Ahoj Jaro
určite sa mi páči Tvoj nápad, teda web o bylinkách. Začal si to pekne. Tak tradične som v "minizmysle" bylinkár, na záhrade pestujeme niekoľko druhov. Teraz máme sezónu prvosienok, sedmikľúča aj podbeľu, na okolitých lúkach, ale nebol som zbierať. Momentálne čo som mal teraz čaj, tak bol z mladej medovky a bol voňaný a chutný.
............
Ahojte všetci,
tento štvrtok aj piatok v znamení, na jednej strane, výmenou stupačiek v paneláku, na strane druhej, pobytu na záhrade. Otec, ako domovník, musel zostať doma, a mama a ja sme išli nabalení na kopanice. Stupačky robotníci vymenili už za spomínané dni. Trochu mi chýbal Net a TV, ale v zásade aj kniha je dobrý spoločník. Vlastne v menšej verzii poplnené aj akp., čo ma potešilo. Keď som dorazil domov, jedna z prvých ciest bola k NB a pozretie fóra...
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
premýšľam, ako sa vlastne mám, a myslím, že skôr horšie než lepšie. Všetko po starom, spím jak Šípková Ruženka, pracujem na blogu, teraz som dopozerala druhý diel Drozdajky (Hry o život) - a samozrejme, že ma to muselo rozrevať, v poslednom čase som ukrutne rozcitlivená. Ach jo. No nič, bude líp.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Dobru noc a pokojny spanok dufam ze sa nebudem v noci budit
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto,alebo Matej, môžem sa spýtať? Potrebujem odstrániť zo zella neželaného hosťa a neviem ako. ak to viete urobiť dám Vám nick a vysvetlím dôvod v správe, ale akosi neviem ani jednému z vás napísať spravu, technicky mi to nejde. Keby som Vás mohla poprosiť, vdaka
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
z byliniek sa pomerne ľahko dopestuje medovka, mäta, rumanček-harmanček-kamilky, repík, nechtík lekársky... Práve tieto liečivky pestujeme na záhrade.
K tomu by sa ešte dalo napísať, že repík aj medovka sa správajú mierne invazívne a treba ich udržiavať v určitých hraniciach. Čo sa týka množenia, semienko doporúčam len v prípade nechtíka a kamiliek. Ostatné je lepšie získať aj s koreňom a vlastne presádzať. To sú moje skúsenosti, ale by som ešte dodal, že niektoré liečivky sa veľmi ťažko udomácňujú v cudzích podmienkach... Semienka je možné aj kúpiť, väčšinou aj s návodom na sadenie.
..............
Ahoj Meretseger,
ten spánok musí byť fajn, teší ma, že stále píšeš blog, ktorý pravidelne čítam. Úplne chápem, že tú sobotu si si vyhradila ako oddych. Teším sa na ďalší príspevok.
..............
Ahoj Helenka,
ako moderátor máš právo "vyhodenia" neželaného hosťa. Na počítači je to kliknúť ľavým na "nespratníka" a následne pravým, kde vyskočí niekoľko možností. Stačí klik na Delete a je to. Domnievam sa, že úplne zablokovanie IPadresy má len owner (Jožin), v tom nemám jasno. Takto sme donútený vyklikávať "nežiaduceho hosťa"...
Rýchle zaspanie, hodnotný spánok a čerstvosť ráno praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
ja sa mam teraz posledne asi styri dni pomerne dobre. som za to vdacny. neda sa povedat, ze by som bol aktivnejsi, ale vnutorne sa citim spokojnejsi a pokojnejsi. cez den travim vela casu pri pc. surfujem po internete a stale mi hra pri tom nejaka hudba. som rad, ze dokazem hudbu precitit, ze mi nadalej prinasa velke potesenie a emocie pri jej pocuvani ozivaju. okrem pc citavam. knizku "sok z padu", o ktorej som nedavno pisal, mam uz precitanu a velmi sa mi pacila. este ma cakaju dalsie dve knizky. chodievam tiez na prechadzky, vlastne kazdy den so psom, vzdy aspon na polhodinu a tiez niekedy sam alebo s kamaratmi. tiez pomaham s jednoduchymi domacimi pracami, ako je umyvanie a utieranie riadu, vynasanie smeti, pripadne drobne upratovanie alebo nejaky nakup.
na vikend nemam zatial ziadny plan. urcite ale chcem ist na prechadzku, aspon trosku si citat a mozno, ale naozaj len mozno, pojdem na zahradu. dufam, ze bude pekne pocasie.
majte sa pekne.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahoj Tuto-Vdaka ti za opisanie toho co pestujes na zahrade ako je dobre mat take skusenosti,tento rok neviem ci by som stihol cosi posadit ked nemam nic nachistane,chcem sa ta spita stoho nechtika lekarskeho co si pisal ze sneho je dobre semienko je asi akej velkosti?pitam sa preto lebo napr.som si kupil izop lekarsky a to su mrnatulinke semiacka strasne male ze ci ten nechtim ma aspon 3mm ci 2mm ako to semiacko?len tak ma to zaujima ale dakujem ti za radu ze aj s korena teda presadzat sa da ziskat.
Co je vlastne to zello?
Majte sa dobre dnes i po cely vikent drzte sa
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pozdravujem všetkých, ktorí predo mnou vyššie napísali svoje príspevky. Držím Vám palce, priatelia.
---
Dnes sa mám ja približne dobre. Popíjam energeťák a utieram si nos, lebo som práve dostal kýchačku. Ani neviem presne, čo napísať. Aj ja ako kamoš Lístie rád počúvam z počítača hudbu. Momentálne som na streamoch "radia.sk" a tam si púšťam všelijaké slovenské rádiá, pričom preferujem muziku pred hovoreným slovom. Trochu som mimo z toho, že zase zvažujem "výnimočný život" pred obyčajným životom. Stále akoby časť zo mňa po ňom prahla. Myslím, že to pramení v mojich dávnych bludoch o vlastnej vyvolenosti, kedy som dlhšiu dobu žil v tom, že som akosi prirodzene veľký a výnimočný. Časť z môjho ja akoby sa tejto myšlienky nechcela vzdať, čo ma v súčasnosti zbytočne zaťažuje. Včera som mal ale pomerne neúspešný deň, napriek tomu som sa cítil celkom dobre. Bol som z toho príjemne prekvapený - v emočnej rovine som cítil pokoj v duši, a to napriek tomu, že naozaj sa veci vôbec nedarili. Napríklad už len to, že som upadal do značných depresívnych výkyvov. Potom som sa rozplakal pri seriáli Komisár Rex - skrátka bol tam istý čas priestor pre diváka pre domnievanie sa, že pes Rex zahynul. A mňa to strašne rozcitlivelo, ani neviem prečo. Skrátka doják jak hrom. Asi som citlivý. Potom som mal ešte depku pár hodín. Nepodarilo sa mi ani v osobnom živote viacej vecí, duchovný život tiež silno upadol. V robote som išiel už o 13:15 preč akože na dovolenku, ale aj tak som doma nič do školy nerobil, takže sa každou hodinou schyľovalo viac a viac k tomu, že dnes nepôjdem na textový seminár. Potom som bol na čete, kde som sledoval tíško diskusie a smútil. Rovnako som sa strašne včera prežral, mal som veľmi veľa jedla, bezmála 14 tisíc kJ. Proste fakt neúspešný deň som mal. Napriek tomu som cítil v sebe akýsi kľud, necítil som výčitky, alebo pocity viny. Bolo to veľmi príjemné. K večeru ma značne bolela hlava a keď po 2 ibalginoch prestala bolieť, tak som dokonca nadobudol aj dobrú náladu.
Dnes dúfam, že budem mať deň úspešnejší. Rodičia išli na výlet na nejakú chatu, takže si na víkend gazdujem sám doma. Ciele mám: neprežrať sa, málo jesť, nebyť na čete, držať sa pokoja a flegmy, robiť niečo školské,...
Takže toľko asi. Ďakujem Vám za prečítanie a prajem Vám peknú a príjemnú sobotu.
Ahojte.
S úctou
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 75 z 86 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 86