Ako sa dnes máš? 7
Strana 3 z 86 • 1, 2, 3, 4 ... 44 ... 86
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
tych smajlikov si nechaj!!!
Doktor- Anonymný
Re: Ako sa dnes máš? 7
Myslím, že aj storočie si si pomýlil...
Inak, tiež by som na terapiu ku tebe nešla... ale na pobavenie dnes, keď mám teda fantastickú náladu, boli tieto príspevky, pán doktor, dobré
Milujem tieto smailíku a mám rada všetkých priateľov na tomto fóre a tie smailými posielam im...
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
smajlikov si nechaj !!!
Doktor- Anonymný
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
zdravím vás všetkých. Tak organizačne: Nemám toho "doktora" povymazávať?
Mám sa pomerne dobre, v práci sme mali akýsi frmol. Udalosti tam sa skomplikovali neohlásenou odstávkou vody a okolo sa všetko to točilo... Zdravotne pomerne dobre, vlastne tak, ako dlhodobo píšem, vynechajúc tie tri čiernejšie dni. V poobedí som dobre zaspal, takže som aj na štvrtok tak trochu nadspal. Pirule rovnako, bez zmeny t.j. podľa doporučenia MUDr.
Inak nemám v zásade žiadne novinky. "Akožepovinnosti" sú už hotové, rozmýšľam, či neísť do supermarketu pozrieť čo majú v zľave, alebo podobne. Reálne asi budem vegetiť doma.
Zatiaľ vám želám pekný večer a zajtra na Zelle hodíme reč...
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ahoj ester, dakujem, keby sa to dalo tak nejak napoly podelit, hm... Totiz, mat + 35 kg by pri mojej vyske 158 cm znamenalo, ze by som mala... 80 kg, a to by som bola asi hodne gulata Ach, kde len je ta zlata stredna cesta? Btw, porovnavacie foto mozete najst na mojom blogu... Odkaz vo vieme akej teme. 57 kg vs. 44 kg je kapku rozdiel A chut? Mno, chutia mi sladkosti, DIA samozrejme, ale to je tak vsetko. Napr. prilohy - zemiaky, etc. - nezjem ani za svet, asi by som z toho hodila tycku.ester napísal:Meret ja by som ti hneď hodila mojich 35 kg nadváhy keby sa dalo... Takto ti len prajem, nech sa ti podarí nejaké to kilečko pribrať... a to ti ako vôbec nikdy nechutí nič jesť? Ani nič na chuť ti nepríde?
Ahoj Tuto,
mne doktor vylepsil naladu, i reakcie bab nanho, takze ako myslis, ale pre spestrenie moze ostat Inac som rada, ze sa mas lepsie, drzim palce!
Ahojte,
dnes mi je od rana zle, fyzicky i psychicky. Zobudil ma dazd, co mi k nalade nepridalo. Hrozne som unavena, od obeda doteraz som spala. Dopoludnia som skocila k vseobecnemu, ktory mi vypisal pre psychiatricku vymenny listok v zneni: "Prosim o odborne konzil. psych. vysetrenie, ubytok hmotnosti 8 kg, zvaz. anorexiu, bulimiu." Zacina to byt blbe. Akurat s bulimiou som ho zahnala, ze to isto nemam. Ale ked sa tak sledujem, ze ako by som chcela pribrat vs. co pre to (ne)robim, tak PPP tam urcite je.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 3 z 86 • 1, 2, 3, 4 ... 44 ... 86
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5
» Ako sa dnes máš? 6
» Ako sa dnes máš? 14