Forum a zello vs. Realny zivot
Forum a zello vs. Realny zivot
Chcem sa spytat ako sa Vam dari oddelit to co sa riesi tu,na fore(alebo na zellu),od Vasich konkretnych zivotov??Tak sa mi zda,ze sa tu o tom uz pisalo,ale presne si nepamatam...
Preto sa pytam,lebo hlavne v poslednej dobe som sa sem poriadne zavrtal.Rozmyslam o Vas viac ako o ludoch s ktorymi sa fyzicky stretavam.Zial uz aj viac ako o svojej rodine...
Je to dost nepekne zistenie,ale s Vami "zijem" akosi ozajstnejsie...
Uz asi viem...Matej nepisal si nieco take Ty?
Realita je nevesela tak radsej na fore alebo zelle...
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Forum a zello vs. Realny zivot
keby som mal zaradiť toto fórum niekde medzi ostatné diskusie, tak by som ho prezentoval ako psychohygienicko-náučno-relaxačné. Znamená to, že vlastne toto fórum má za hlavné poslanie pomôcť jednotlivcovi s psychickou poruchou, v rámci emožností. Už len to, že takýto človek môže zdielať svoje myšlienky a pocity s ostatnými je viac ako prospešné. Môže sa tu postupne zoznamovať s rôznymi informáciami o svojej chorobe a sám môže aj pomáhať, poprípade riešiť aj iné svoje problémy a námety. Samozrejme je tu priestor aj pre zábavu a potešenie v podobe diskusných rozhovorov, výmeny názorov, skúseností... Sú tu oddiely tém, ktoré poukazujú na záujmovú činnosť (hudba, film, záľuby...).
Tým chcem len povedať to, že je aj dobre, že si v tých ťažších chvíľach nachádzaš cestičku cez fórum smerom k tráveniu voľného času. Horšie by však bolo, keby si kvôli fóru zanedbával svoje povinnosti, alebo podobne. Osobne nemám pocit, že by ma fórum príliš vťahovalo. Pre mňa je to jedno z hobby, ktorému rád venujem takmer denne čas. Môžem povedať, že pobyt na fóre mi robí dobre a našiel som si, okrem obsahu diskusií, aj pár ekamarátok a ekamarátov.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Forum a zello vs. Realny zivot
Príjemné prežitie piatkového večera praje Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),