Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 9 z 83 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 46 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Ja som bola hore do... cca jednej a prezerala toto forum
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
aspoň, že nie všetko toto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Teraz je už za 15min. polnoc, mal by som už spať... Na druhej strane som spal máličko aj doobeda a aj poobede, čo mi pomohlo. Dám si Gerodorm a snáď už nebudem o 3-4hodiny vypisovať, že nespím.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
- mama pozerá Vilovu Rozborilovu reláciu - pokúšam sa o driemoty - otec ide spať - som na NB - pokus o zaspanie - dávam si lieky na spanie - cigareta - pokus o zaspanie - pozerám wrestlingmaniu na mobile - cigareta - pokus o zaspatie - cigareta - pokus o zaspanie - jedenie - pokus o zaspanie - NB, Net
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
u mňa to vyšlo tak, že keď som dopísal príspevok tak som za chvíľu aj zaspal. Neviem, či je to náhodou, ale už viackrát sa mi stalo, že keď som napísal príspevok o ne-spaní, tak som zadriemal. Trochu ma aj mrzelo, že som to zatmenie zmeškal, ale bol som spokojný, že som išiel do práce oddýchnutý. Mama ho pozorovala, a že to bolo veľmi zaujímavé.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
dnes som si poobede nadspal asi 3 hodinky, čo bolo podmienené aj zvyškami chrípky v tele. Stále sa však necítim úplne fit. Zajtra už doberiem antibiotiká a dúfam, že sa to nepoberie k horšiemu. Tak spím najmä v ponožkách a mikine, aby som sa v noci dobre prehrial. Ešte stále si dávam vitamíny a raz denne aj čosi voľnopredajné na chrípku.
Jednoducho je práve pol jednej a spať sa mi extra nechce. Odhadujem, že reálne zaspanie sa mi podarí zrealizovať až okolo druhej, podobne ako včera. Tentoraz ma však teší, že som sa poobede pomerne dobre vyspal a tak som napomohol liečebnému procesu.
Zajtra idem na ôsmu do práce, troška sa teším, ale mierne sú aj obavy. V pred. počasia hlásili pekne, tak mám o zábavu postarané, budú sa natierať lavičky.
Celkovo ma prekvapuje, že necítim tú starú nepríjemnú únavu, nahradila ju akási nová, spavá v poobedí. "Hlasy" sa objavujú na balkóne, neviem, či si na to zvyknem. Navyše užívam Haloperidol a Amisulprid. Sú to len malé dávky naviac, ale cítim, že mi pomáhajú. Vysadzovanie liekov u mňa nepripadá do úvahy.
Dobrú noc. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
už mi to pripadá ako nejaký čarodejný trik, alebo podobne. Keď napíšem do tejto témy, spravidla do polhodiny zaspím. Už sa mi to stalo nie viackrát, ale mnohokrát. Neviem ako si to mám vysvetliť, ale ako náhoda mi to už nepripadá. V podstate som skeptik, ale no toto.
Rád by som v túto hodinu zaspal, klasicky som pod hrubším paplónom v ponožkách a mikine. Ako som tu písal, je to kvôli chorobe. Zajtra uvidím, či už som z toho vonku. Už som trochu zvedavý, čo sa bude diať zajtra v práci. Novo kúpenú obuv si nedám, odtestujem ju na kratšie vzdialenosti. ... akosi som sa rozpísal. Tak dobrú noc.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
aby som sa zobudil vyspatý a mal za sebou osem hodín nočného oddychu, mal som zaspať pred pol hodinou. Samozrejme nie je to tak, som hore a pretože sa spolieham na parapsychologické vlastnosti tejto témy, tak, že vám napíšem. Teda, vlastne zvyknem pomerne rýchlo zaspať po tom, čo sem hodím pár slov. To som písal aj včera a zasa to pomohlo. Pravdepodobne dávam písaním sem akúsi pomyselnú bodku za prebehnutým dňom. Dobrú noc a svieže vstávanie praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Nebudem nad tým mudrovať, teda nasleduje ďalší pokus o zaspatie...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 9 z 83 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 46 ... 83