...odchod...
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ...odchod...
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Anonymný- Anonymný
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ešte som stihol si vziať obraz Ježiša zjaveného od sv. Faustíny ako Božie milosrdenstvo na hrudník, modlil som sa k Nemu, že aby mi to odpustil a aby ma nezavrhol, že ja som to takto nechcel, že ja si to dobrovoľne ... o ch... aj tera z ako to píšem, tak sa mi hrnú slzy do očí, strašné. Kašlem na to, nedopoviem to. Proste bola to pre mňa silná emócia, silná chvíľa...
Skončil som nejak podobne ako Filipka. Nenašiel ma nikto, ja som sa zobudil na zemi, nemohol som sa poriadne zodvihnúť, bol som silno opojený, akoby alkoholom, ale nebolo to príjemné, naopak, bolo to strašne nepríjemné. Bolo mi veľmi zle, dávilo ma, asi som mal aj teplotu, neviem, ale cítil som sa tak. Spal som asi 14 hodín a potom som bol veľmi citlivý na každý podnet, bol som strašne pokorný a bral som fakt, že som prežil, za druhú šancu od Boha. Lebo fakt som do toho pohára porozpúšťal všetky tabletky, lítiá, rivotrily, xanaxy, zyprexy, rispeny, orfirily a čo ja viem čo ešte. A v podstate som prežil bez následkov. Tak vskutku, hodnotím to ako druhú šancu.
Teraz pozerám na samovraždu už iným okom. Aj na svoje prípadné suicidálne ideácie. Isteže, opäť v kontexte kresťanského náboženstva. Takže svoje utrpenie vnímam ako istú formu cesty k Nemu a hoci to bolí a neraz si poplačem, viem, že "to tak má byť". Neviem prečo, neviem dokedy (asi do ukončenia pozemskej púte), ale prerušovať to umelo vraždou, to je ešte horšia možnosť. Aspoň z kresťanského hľadiska sa mi to tak javí.
Prepáčte, že som tu rozviedol svoje názory a vieru, ale nešlo to inak, ak som sa mal vyjadriť ku svojmu pokusu o samovraždu - je to s tým veľmi úzko späté. Vďaka za porozumenie.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Potom nastane ocistenie a po sude, ci pojde do neba alebo pekla sa zase vrati na zem a znova sa narodi. Zivot mu zase pripravy situacie ako skusky, ci ich zvladne alebo nie. Aby sa poucil z vlastnych chyb.
Anonymný- Anonymný
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ved ako som pisala. Taka dusa nikdy nenajde svoj pokoj. A ty predsa pokoj chces.
Vsetko dobre.
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8