Obecná diskusia
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: Obecná diskusia
Ak chcete, môžeme naštartovať diskusiu už tu... skúšali ste už? Darí sa vám? Môže to "fungovať" aj nám, čo berieme lieky?
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Skúšal som aj tú vnútornú meditáciu, tú, čo som spomenul na poslednom mieste. Skúšal som aj kresťanskú. Kresťanská skôr pomáha rozvoju duchovna, zatiaľ čo vnútorná, tá mi pomáhala evidentne aj psychologicky. Tú by som aj doporučoval, prípadne aj autogénny tréning.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tu poslednu jak si nazval vnutornu, len dych a klud - vcera som z toho prvy krat nieco mal .
Stredy a soboty 20:00
Video projekt S duševní ne-Mocí v partnerství môžete sledovať na:
YouTube
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Stredy a soboty 20:00
Video projekt S duševní ne-Mocí v partnerství môžete sledovať na:
YouTube
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ale vtedy som ešte nevedel, na čo to robí. Asi mu to dodávalo pokoj na duši, vyrovnanosť, sebestrednosť... potom neskôr už v tom boli vyslovene východné rituály - hľadanie božského v sebe samom, a to je už princíp čisto z východnej filozofie. Ale to sa iba dovtípujem, lebo on mi svoje meditácie nikdy nevysvetľoval a ja som sa ho na to nejak extra nepýtaval. Bral som to proste s rešpektom a toleranciou. Koniec koncov, mne tie vonné tyčinky, na rozdiel od mamy, voňali. Takže mi to nevadilo už aj preto.
EDIT:
Boli sme, heh, zaujímavá zmeska bratov na izbe teda, keď to tak vezmem. Ja som mal posteľ, to bol skôr taký matrac na koberci, tam som kľakával ráno a večer a na ňom sa modlil otčenáše a zdravasy a asi meter odo mňa meditoval brat s budhistickými tyčinkami. Katolícke-východné bratstvo, pokrvné doslova.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
to sú presne veci, čo by som rád podebatoval s tebou Matej na zellu... isto aj ďalší . Tak uvidíme... mne už začína byť dlho do toho štvrtku
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnes nás čakajú 20. zello dialógy. Kto chcete byť upozorňovaný na ich konanie mailom, prosím prihláste sa cez ODBER NOVINIEK vpravo na stránke:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/
Dnes máme tému Sloboda. Nechajte si tému v hlave uležať, ide obecne o slobodu, jednotlivca, slova, konkrétnejšie prejavy... Môžeme to vztiahnuť na chorobnú myseľ - akú máme v tej dobe slobodu. Alebo mali by sme si ju samy odopriať pre... vyššie zámery?
Teším sa na vás 20:00. Snáď už viac ako v 2 ako naposledy .
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
máme za sebou prvé zello, v novom termíne, ktorý sa už snáď usadí a stabilizuje. Už takmer tradične sme sa nedostali k téme Sloboda. Ja som tomu aj rád, pretože to znamená, že sme mali čosi v sebe čo chcelo byť zdieľané dôležitejšie než táto téma. Tuto na začiatku aj spomenul v akom zmysle by chcel prediskutovať tú tému, mrzí ma Tuto, že sme sa k tomu nedostali, ale verím, že aj mimo témová diskusia bola prínosná aj pre teba.
Je zaujímavé, že tému Sloboda - teraz nesrandujem - mali najprv na SAA skupinke, potom to dala manželka na svoj http://www.osvobodse.cz/blog/42-o-lasce-a-odpousteni-ktere-ani-smrt-nezastavila, potom my na zellu a hádajte čo ešte? Mužský kruh v brne 5.2. bude tiež na tému sloboda! Tak to už je trochu divné nie?
Neupadajte na duchu, aj keď sme sa nedostali k téme, chcel by som aby každé zello malo svoju tému. Budúce dve už máme dané ak máte slinu pre názov ďalšieho a ďalšieho, vítam všetky návrhy.
Díky a majte sa pekne!
Jožin
PS: aktuálne témy uvidíte na tomto odkaze:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/33-pravidelne-zello-dialogy
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Chcel som sa opýtať nadejných zellákov, čo sem tam aj tu vidím online, čo sa stalo? Prestala sa vám páčiť forma? Alebo nestíhate? Silvinka, Kwecko, historik, Shadow... Venuša už ani pomaly nepamätám... Mrzí ma, že sa stále necítiš na to aby si tu napísala. Prajem ti aby sa to zlepšilo čo najviac.
Naposledy upravil xkrchnav dňa Po 2 február 2015 - 14:23, celkom upravené 1 krát.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Budem rád za návrh tém na ďalšie a ďalšie. Máme pred sebou zatiaľ dané dve (21. a 22.) téma na 23. zello je voľná.
Majte sa pekne. 21. zello absolvujem s najväčšou pravdepodobnosťou "z terénu" po stretnutí slyšení hlasů, tak hádam budeme plný nápadov a plánov, čo budeme robiť.
Majte sa pekne, pekný zvyšok víkendu vám prajem.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22