Obecná diskusia
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Obecná diskusia
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Stretávanie sa cez skype/zello
ja som sa tento týzden bavila na mojej časovej osi s jednou psychologickou o tom jak málo sa robí u nás pre schizopacientov. Ona sa mi snazila argumentovať nejakými stacionármi a vyzývala aj nás chorých k aktivite. A tak som jej dala linky na toto Matejove forum aj na Jožinove zello dialogy (o mojom blogu vie), aby som ju presvedcila, že aj z našej strany je vôľa hovoriť a riešiť veci. Nakoniec mi ponúkla pomoc, že keby sme chceli vyvíjať nejakú činnosť, napr. založiť nejaké občianske združenie, ktoré by nás združovalo, že mi s tým pomôže alebo, že by sme mohli existovať pod jej OZ, ktoré už má založené a venuje sa aj vzdelávaniu v oblasti soc. služieb.
Aj predtým som už dávala linky na toto forum nejakým schizopacientom, čo ma kontaktovali.
Dúfam že nevadí.
regina
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
regina napísal:
Aj predtým som už dávala linky na toto forum nejakým schizopacientom, čo ma kontaktovali.
Dúfam že nevadí.
Paráda je to. Ja som aj rozmýšľal, že si priplatím reklamu na Google, aby ľudia, ktorí zadávajú do vyhľadávača voľačo o schizo-veciach, tak aby im Google vyhodil automaticky reklamu na toto fórum. Mám s Google reklamami pomerne dobré skúsenosti a viem, že aj za investovania trebárs 10 eur sa dá stretnúť s uspokojivou efektivitou celej propagácie - teda inými slovami, môže sem priviesť aj 20 nových ľudí, 20 nových klikov na toto fórum. Z toho možno potenciálne sa aj dvaja-traja registrujú, a z toho jeden možno bude pravidelný prispievač, čiže by platila rovnica: 10 eur = 1 nový forumácky pravidelný kamoš
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
tak to je výborné, taká ponuka podpory. Mne sa teraz naskýta snáď najbližšia možnosť - rozšíriť Hearing Voices Network aj na Slovensko. Môžem teda organizátorku ČR kontaktovať pre podporu. Všetko by sa dalo asi vykomunikovať priamo s HVN anglicky, ale keď už je to predspracované v podobnom zákonnom systéme, tak by bola asi škoda nevyužiť tejto možnosti. Teoreticky aj k prediskutovaniu tohoto by stálo za to zvolať "verejné zello". Čo vy na to? Viem, že ja teda s hlasmi priamu skúsenosť nemám, ale mám pocit, že je to dosť výrazný problém, ktorý u nás nie je adresovaný trochu alternatívnejšie...
Zatiaľ teda budúce zello bude ešte obyčajné, na to "verejné" by to chcelo asi trošku prípravu. Pretože predpokladám ak by som dal odkaz na FB skupiny ktoré majú dokopy možno 1000 členov, tak by to mohol byť celkom nátresk...
Matej - s reklamou na google by ma to zaujímalo. Nemám žiadnu skúsenosť. A moja žena práve rozbieha centrum duchovného rastu, tak by nejakú reklamu tiež privítala. Uvažoval som o seznam.cz keďže je to české a mám pocit, že češi furt používajú trochu viac seznam než google...
Matej - ono možno by stačilo urobiť to, čo som teraz popisoval o "verejnom zelle", hodiť zatiaľ "len" odkaz na schizoforum na tie fb skupiny. A to by zatiaľ bolo zadarmo a hádam by sa pridal viac než jeden pravidelný prispievač. Hm?
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
19:00 už tradične na kanále "Zello dialógy"
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/zello-dialogy/navod-windows-pc
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Za pripomienky vopred ďakujem!
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/zello-dialogy/navod-android
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dakujem za vyborny navod k Androidu,je dost dobre pochopitelny a zrozumitelny.
Peknu nedelu prajem!
S pozdravom Shadow:)
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden