je mi zima chcem leto :-)
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: je mi zima chcem leto :-)
Anonymný- Anonymný
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
(ja len aby sme boli v téme)
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
ja som si predvčerom, len tak pre radosť, odtrhol jednu sedmokrásku. Rastú to vo veľkých množstvom mne pod oknami. Jar je tu. Teším sa na obdobie apríl-máj to sa mi najviac páči. Je príjemne a všetko je tak svieže a živé.
Vyhlasujem anketu:
Ktoré obdobie roka a prečo sa vám páči?
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto napísal:Vyhlasujem anketu:
Ktoré obdobie roka a prečo sa vám páči?
Mám rád veľmi jeseň. Taký september, október, to sú skvelé mesiace. Jedinú nevýhodu, ktorú vidím, je, že ráno býva dosť chladno a cez deň je ešte dosť horko.
Jeseň --> to sú padajúce listy, krásne sfarbené stromy, idylka chladných nocí a pokojného spánku po horúcom a dusnom lete, to sú opálené telá po lete, kedy ešte aj pri dvanástich stupňoch človek neváha si dať iba tričko (na rozdiel od jari). Blížiace sa Vianoce. No proste paráda. Neviem to tu adekvátne vybásniť, ale fakt sa mi to obdobie roka páči a mám ho najradšej.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
W napísal:chodíte v lete na festivaly?
Veru nie, lebo nemám rád masovky. Môžem tam niekoho stretnúť, nejakého známeho, a to ma desí. Možno keď schudnem, tak sa už nebudem tak báť a hanbiť.
----------
Filipka, predstaf si, aj mne sa leto pomerne zapáčilo. Nevadí mi až tak, že je horko, dokonca som sa začal trochu opaľovať na balkóne. Prestalo mi leto až tak prekážať. A navyše keď sú ovenčené prázdninami, tak ešte viac super.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Trošku som prekvapený, že v počasí hovorili, že má prísť ešte jedno výrazné oteplenie, a síce teraz cez víkend. Zdá sa mi to akosi málo, akoby naznačili, že už ďalšie vlny horúčav neprídu. Neviem, ale toto leto mi zbehlo veľmo rýchlo, možno kvôli práci, že som pravidelne robil celé dni v klimatizovanom obchodnom centre. Predstava, že už bude len chladnejšie, je zvláštna a nechce sa mi veriť, že by tohtoročné leto hovorilo svoje posledné slovo. Osobne si myslím, že tridsiatky okúsime aj v septembri. Uvidíme... Každopádne je pre mňa faktom, že mi čas teraz plynie akosi rýchlo, týždeň za týždňom, mesiac za mesiacom.
Môj tatino zle znáša horká, takže snáď to dobre dopadne a budú mať meteorológovia pravdu. Koniec koncov, stačí si počkať a sami o pár týždňov zhodnotíme, ako to počasárom vyšlo.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6