vztahovacnost
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: vztahovacnost
podla mna jej to povedz
cim skor jej to povies tym skor na tom mozete zacat pracovat
Sirius- Domáci člen
- Počet príspevkov : 70
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 14.08.2011
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
pochybujem, že by si o Tebe psychologička myslela, že si "namyslený kretén". Myslím, že by si mal s ňou úprimne prebrať svoje pocity a bez toho, že by si sa bál jej reakcií. Ona je platená za to, aby aj Tebe pomohla. Nemala by sedieť len ticho na zadku a pozerať sa na Tvoje problémy a nechať Ťa v nich topiť. Samozrejme nutná je aj Tvoja výdatná asistencia. Rozhodne sa jej neboj zveriť a snaž sa hovoriť s ňou najmä o tom, čo Ťa trápi najviac, teda napr. tá vzťahovačnosť.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ešte som jej však nepovedal o svojich zvláštnych zážitkoch a náhodách, ktoré zažívam takmer každodenne. Založil som na to tému, "Neuveriteľné náhody a zvláštne zážitky" , ale asi som iba ja taký výnimočný a nikto mi v tomto nerozumie, lebo téma ostala bez príspevku (teda, ak nepočítam "noa čo?" ). Kľudne ju môžte zmazať, moderátori fóra, iba zaberá miesto. Tie náhody totiž pomaly zapadajú do seba ako puzzle, ale nemám sa o tom s kým poradiť. Takže sa spýtam psychiatričky a ešte nejakej numerologičky alebo veštice, aby som nedostal iba jednostranné odpovede. Ďakujem za pozornosť, potreboval som sa vykecať, resp. vypísať.
Všetko dobré vám všetkým!
gnoll
Naposledy upravil gnoll dňa Po 7 november 2011 - 6:16, celkom upravené 1 krát.
gnoll- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 01.10.2011
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
chorobná vzťahovačnosť = paranoja
patologická vzťahovačnosť... prehnaná, nadmerná, neodôvodnená, racionálne nevysvetliteľná, patologicky podmienená, prehnaná, spojená s bludom...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
podľa prieskumov a patologických zistení sú samovražedné myšlienky pri psychotických ochoreniach pomerne bežné. K tomu čo píšeš mám len toľko, že ak sa Ti to bude zdať prisilná káva, tak sa radšej poberaj za psychiatrom.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
paranoja
Myslím si, že je naivné, si myslieť, že všetci ľudia okolo nás s ktorými sme mali tú česť, ale aj nemali sú dobrí, hlavne keď ide o ľudí, ktorí sa považujú za normálnych a vaše správanie im
môže pripadať smiešne alebo dokonca ho môžu aj nenávidieť a aj z týchto dôvodov sa môžu o vás rozšíriť všelijaké chýry.Môžete mať dokonca pocit, že to čo ste kedysi urobili alebo veci ktoré ste povedali verejne sa vyskytujú dokonca v televízii, v niektorých šou v ktorých vystupujú tzv ľudia z nášho ľudu čiže žiadni herci, moderátori atď.myslím si, že takéto pocity nie sú ničím, čo by sa dalo považovať ako za nenormálne, pretože sa dajú vysvetliť, konanie ľudí ktorí sú toho schopní pre ich nízku morálku a pre zábavu je teda už vysvetlené.Teda
človek je vlastne v pozícii slepého a hluchého blbca, ktorý s tým nič neurobí, ale napriek tomu môžeme byť silní a vyrovnať sa s tým tak, že nás to môže prestať deptať, na svete je nás totižto veľa a to čo je prezentované pred celým našim národom nemusí byť len o nás, ale aj o iných ľuďoch a tak by sme v tom nemali byť sami.Ak však niečo v živote naozaj dokážeme vlastným úsilím a silami, prestávame byť tými blbcami, takže treba nájsť tú silu a bojovať.Som s vami.Držte sa.
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3