Ako sa dnes máš? 17
Strana 9 z 83 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 46 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
Dnes už tradične zo zdravia a kondičky som zvolil prechádzku. Nemám nič proti iným z tých položiek, ale ostatné sú zložitejšie. Z TV pozeral som Bilbao-Real Madrid, čo sa mi počítalo. Predpokladám, že ešte jeden zápas pozriem. Zo vzdelania to je vždy otáznik, či tu niečo urobím, ale dnes som dal bankovníctvo, ktoré sa mi čítalo dobre. Z relaxu bol tradične PC-internet, čo nie je bohviejaká aktivita, ale môžem si ju skoro každý deň vykázať.
Dnes idem ešte aj do spoločnosti na posledný zápas domáceho turnaja môjho obľúbeného klubu, aj keď súper je menej atraktívny, keďže hráme s ním aj v lige. Nevadí, verím, že naše dievčatá budú úspešné.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, dzuli08, Jaro123444, motylek and Lucas like this post
Inak u mna po starom, majitelka ma vyhana z bytu, mne sa nechce odstahovat. Ale tak pomaly pozeram inzeraty. Len by mi mal prist ZTP preukaz a to by bolo najlepsie, potom by som sa nemusela vystahovat. Lebo ludia nad 62 a ZTP tu byvat mozu. Sused tam volal na urad, potom aj ja, mali by mi to teraz vybavit urychlene. Tak dufam, ze to uz coskoro pride, uz to trva 3/4 roka, strasne dlho. V praci moc dobre nie je, mam malo roboty. Ale zvladam to. Keď som nemala robotu, tak ma poslal upratovat. Dufam, ze nebudem upratovat moc casto. Majte sa pekne.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Matej, dzuli08, kimi2028, Saladin, motylek and Lucas like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
tak ja sa mám po starom, trápi ma zvracanie, napínanie, nevoľnosť. Čomu už nechápem. Takisto mám hlasy stále v hlave, hovorím si sám pre seba a som prenasledovaný myšlienkami uzatvorený sám do seba, sociálne izolovaný bez energie a chuti do činnosti. Doma som pod dohľadom žiaľ. Takto som dopadnúť nechcel. Takisto mám stavy silnej depresie a úzkosti a potom mániu. To neni dobré znamenie a k schizofrénii, úzkosti, obsedantno kompulzívnej poruchy mi tam zrejme do papierov doktorka napíše mánio depresiu, nechcem si namýšľať ale myslím, že to tak bude. Aj sa bojím jej to povedať, aj to že mám hlasy a ťažkú depresiu aby ma zas neposlala do nemocnice, už popravde nechcem na psychiatriu. Doma mi otec povedal, že som fakt chorý čo ma trápi, že som takto chorý. Takisto hovoria aby som zmenil doktorku, lebo u tejto žiadne zlepšenie. Aj nad tým uvažujem, ale neviem či mne ešte niekto dokáže pomôcť, ja som beznádejný prípad. A aj preto som stále u tejto, lebo zrejme mi napíše papiere na invalidný. A zrejme oň asi aj požiadam, nemám popravde inú možnosť a budem sa modliť len aby mi to prešlo. Neviem podľa čoho to posudzujú, ale myslím že moje ochorenie sa nepodarilo vyliečiť a toľko psychiatrických diagnóz má asi málo kto, preto asi o týždeň sa jej na to spýtam a či sa mi vlastne oplatí žiadať, len v tomto stave keď ma napína a je mi zle aj nadľudský výkon sa dotrepať a počkať u doktorky a nie ešte behať niekde. Som smutný zo svojho života a spôsobujem trápenie aj rodine. Asi len toľko
Držte sa a majte sa pekne
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Ahoj, mrzí ma, že ti je tak ťažko. Čo sa týka počtu diagnóz, na tom svet nestojí, tiež ich mám viac, ide hlavne o to, ako sa cítiš a či liečba pomáha - ak si to zrátam, tak cítiš sa zle a liečba nezaberá. To, že ťa doma sledujú, znamená, že im na tebe záleží (dobrý signál). Pozri, liečba našich ochorení nie je streptokoková angína, ktorá je po 10 dňoch preliečená ATB. Preto by som nehádzal flintu do žita... Každopádne by bolo fajn pohovoriť si o tom s ambulantným psychiatrom. Tajiť stavy, ktoré prežívaš, je len tebe na škodu. Ak nevyhovuje terajši, prečo nezmeníť? Máš na to úplné právo. Papiere na ID vyplní druhý lekár. Nič sa nedeje. Tebe prioritne treba nastaviť liečbu (opakujem sa). Zbytočne sa trápiš, kto by chcel ísť na psychiatriu ležať ? No nik... Ale ber to tak, ako keď ani chirurg nezoperuje v ambulancii ťažký úraz, ale musíš ísť prosto do nemocnice. Tu ti s liečbou, žiaľ , nepomôžeme - musí ju absolvovať každý sam. Je to na tebe, treba urobiť hlavne prvý krok! Držím palce
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post
Ahoj, v prvom rade ti chcem povedať, že máš u mňa veľký obdiv, že dokážeš napriek chorobe pracovať pod takým stresom. Lebo toto je posledné, čo nám chýba. Neviem si to ani len predstaviť. A sme ľudia - robíme chyby. Kto nič nerobí, nič nepokazí. A kto nemá pochopenie pre chorých ako tvoj šéf...škoda reči. Hádam ten ZŤP preukaz tam u vás bude poistka. Veľa zdravia a sily v boji želám
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Catherin4 and motylek like this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Catherin4 likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
motylek likes this post
Terapia hrou 01
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej, rasto and kimi2028 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Jaro123444 likes this post
Strana 9 z 83 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 46 ... 83