Ako sa dnes máš? 16
Strana 80 z 84 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Já mám taky řidičák a řídit si netroufám z důvodu, že špatně vidím, jsem nevšímavá a delší soustředění mě vyčerpává - vše buď kvůli lékům nebo kvůli nemoci. Takže ti rozumím.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Juraj and Catherin4 like this post
Ahoj
Inak sa držím a užívam si opäť plávanie. Držte palce, nech mi to vydrží.
Teším sa z vašich výletov, pohybových aktivít či pokusov šoférovať. Mrzí ma, že s tým šof.sú takéto problémy.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, regina, Juraj, Catherin4, motylek and janka,janka like this post
musím skonštatovať, že sa mám veľmi dobre....sama sa čudujem, že som tam pridala to "veľmi", ale tak to cítim momentálne. Bude to aj tým, že už pomaly v práci finišujeme a na dovolenku nastupujem už od budúceho štvrtka, ale vlastne už v stredu je sviatok. Všetko sa nejak pomaly vyvíja svojim tempom a nie som už v takom strese. Som na seba hrdá (musím sa aj sama pochváliť ), že som psychicky odolala všetkým vonkajším tlakom atď. a prežila obdobie maturít (na ústnych sme 4 dni skúšali od rána až do 17,00) ale poviem vám chodila som vyžmýkaná ako citrón. Dobre mi urobil aj pekný víkend strávený v Bojniciach, som vďačná, že som mala možnosť spoznať niektorých z vás Už som to dlho nemala, ale asi aj cítim radosť trocha z toho života. Dlhšie som nepísala ale taký najhlavnejší krok v mojom živote je, že idem kupovať 2izb. byt....aj sa z toho teším aj sa toho bojím, lebo sa tak zaviažem a budem musieť makať o 100 šesto. Inak v oblasti športu a cvičenia veľmi stagnujem, po dlllllhej dobe som bola v sobotu plávať a tak mi to dobre urobilo ...... vravím si : prečo ty trúba nechodíš častejšie na plaváreň? Hanbím sa tiež, že ani bicykel som ešte nevytiahla a to už bolo zopár pekných víkendov. Musím to napraviť.
@Mous super, že si bol na túre... aj ja rada chodím, keď je možnosť. a asi aj najbližší víkend pôjdem niekam ak počasie dovolí.
@Juraj ja tiež spadám do kategórie, ktorá má vodičák, no nejazdí..... ja mám pred tým veľký rešpekt tiež, a nikdy som nesedela sama v aute keď som bola za volantom. Myslím ale, že by som sa vedela do toho dostať, nemám až tak problém s koncentráciou alebo videním, mňa najviac obťažuje to preraďovanie a synchronizácia s pedálmi, tak asi pre mňa jedine automat, ale na také auto bohužiaľ nemám. Rozmýšľala som, že by som si kúpila niečo ojazdené, len tak na "dorazenie". Tým nechcem povedať, že mám v pláne spôsobiť dopravnú nehodu
@regina je super, že ti to takto funguje s tým znižovaním, držím ti silno palce. Ja beriem tiež aripiprazol 10mg a jedno AD k tomu. Ja ale asi potrebujem aj to AD, hlavne kvôli práci a stresu, aspoň kúsok drží náladu. Síce aj tak mávam niekedy horšie "stavy" príp. mierne depkujem.
@motylek som rada, že si si dovolenku na SVK užila a že sa ti páčilo. Prajem veľa zdaru v tvojich nových plánoch a v štúdiu ANJ.
Aj keď som nespomenula všetkých, tak prajem všetkým pohodové dni a pokoj v duši
P.S. Dnes som sa nejak prekonala, toto je asi môj najdlhší príspevok ever.
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, regina, Juraj, Patty_Pillow, Mous, motylek and janka,janka like this post
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Můj syn už bude od září oficiálně středoškolák... ten čas hrozně letí....
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Strana 80 z 84 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84