Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 16

Strana 33 z 84 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 58 ... 84  Next

Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 16 - Stránka 33 Empty Re: Ako sa dnes máš? 16

Odoslať  Anna16 St 29 marec 2023 - 3:10

Ja to mam nejak divne. Fungujem normalne beriem normalne lieky ale stale si myslim ze mam cip ze ma vsetci pocuju co si myslim. Stve ma to pocujem hlasy ale myslim si ze su to somari a mam ich na haku, opakuju sa. A myslim ze aj ludia mi odpovedaju. Je to pravda? Neviem co si mam mysliet uz ma hrizie svedomie pri mojich nervoch ake mam co mi hovoria chcem aby sa uvedomili a myslim na zle a plni sa to. Ako to mam dat z hlavy prec poradte mi ..ako keby ma niekto riadil potom ma to stve co poviem...kazia mi vsetko.. Neviem si s tym poradit....chcem sa poradit aj s doktorom...
Anna16
Anna16
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 7
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.04.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Anna16 St 29 marec 2023 - 3:21

Teraz robim nocne a od buduceho mesiaca mam mat novu robotu kde sa musim sustredit co mam robit ..budem robit s ludmi a az budem mat taketo myslienky a kadeco pocut tak neviem... Nechapem preco to pocujem ked beriem pravidelne lieky...spim. Predtym som aj niekedy pila teraz uz vobec nic. Nejde mi to z hlavy. Niekedy ma aj budia a nedaju mi spat..neviem co to mam a co robim zle..
Anna16
Anna16
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 7
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.04.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek St 29 marec 2023 - 8:57

@Anna16 Určitě se poraď se svým psychiatrem. Možná ti léky nesednou a bude třeba je změnit. Uvidíš, co ti řekne.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 832
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

Anna16, Catherin4 and Jaro123444 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow St 29 marec 2023 - 11:10

Ahojte, tak ja tretí deň na nových liekoch a zmizli halucinácie, z čoho sa veľmi vytešujem. Ešte doladiť detaily a pocestujem na otvorené, lebo tá nuda ma zabíja
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 477
Reputácia Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

kimi2028, Hvezdicka, Juraj, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek St 29 marec 2023 - 12:46

@Patty_Pillow A na tom polootevřeném pavilonu nemáte aktivity mimo pavilon v areálu nemocnice?
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 832
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 29 marec 2023 - 12:59

Ahojte mám sa celkom dobre. Dnes nie som síce na stacionári, ale premýšľam opäť o svojom dennom režime, keď som doma. Chcel by som naplánovať si isté vecí, ktoré budem robiť a tiež pár slotov by som si nechal voľných na spontánne rozhodnutia. Obávam sa však, či mi to bude fungovať taký denný režim. Pokusy boli, ale zlyhával som v tomto. No nič som zvedavý a pripravený bojovať s tým…
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Hvezdicka, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow St 29 marec 2023 - 13:11

@motylek nie akurát elektrošoky majú mimo oddelenia a nákup v bufete pod vedením sestričky, a na ten môže hocikto inak nič, podvečer sedíme na chodbe dve a pol hodiny a o siedmej odovzdávam telefóny a dajú ich druhý deň po raňajkách
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Katuska St 29 marec 2023 - 17:11

Ahojte. Ja sa mám fajn dokonca aj v práci bolo dobré. Dnes bolo konečne pekne tak som.sla pozrieť na veľkonočné trhy nakoľko mám voľno. Pekné veci tam mali. Okrem toho som si bola vybaviť jednu brigádu tak som zvedavá ako bude je tam malo kontaktu s inými ľuďmi čo mi vyhovuje.. teším.sa že zima odchádza a bude pekne a teplo hneď bude aj lepšia nálada . Tak.sa držte .
Katuska
Katuska
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 141
Reputácia Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

regina, Patty_Pillow, Mous, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow Št 30 marec 2023 - 14:25

Ahojte, tak si zvykám na režim oddelenia, je tu celkom fajn, čítam si, surfuje po nete a dnes som dostala medzioddeleňový režím, takže môžem ísť von s babami, ktoré majú režim otvoreného oddelenia a cítim sa úžasne, každý deň sa to zlepšuje. Smile
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav

Tuto, regina, Mous, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina Št 30 marec 2023 - 17:20

Ahojte,
sedím pri stiahnutých roletách, ktoré som práve spolu s parapetmi umyla. To je u mňa prvý krok k umývaniu okien, na ktoré sa chystám od rána. Práve začalo pršať, takže na dnes s oknami asi končím. Nie a nie sa k tomu umývaniu dnes doobeda dokopať. Po obede sme skočili na nákup a boli sme kúpiť aj nový bicykel pre mňa - jednoprevodový mestský. Dostala som ho k mojim nedávnym narodeninám. Bol to nápad môjho syna. Vraj už si zaslúžim nový, hoci ja by som sa uskromnila aj s tým starým po tom, čo mi ho manžel ako tak opravil. Syn však trval na svojom.
Inak sa mám celkom dobre. Bola som u ortopedičky s kolenom na kontrole. Dostala som ešte jednu protizápalovú injekciu. Avšak asi som si jednu mala vypýtať aj do krížov, lebo tie ma bolia akosi viac. Psychické problémy nemám. To odkladanie umývania okien je u mňa bežné roky. Vždy sa do toho ťažko púšťam. Som zvedavá kedy ich umyjem, lebo dážď u nás hlásia do nedele.
Pred Veľkou nocou ma čaká ešte premiestňovanie postelí, pretože nejaké si dcéra berie do nového domu a namiesto nich chce zas do tej spálne syn preložiť postel z podkrovia. Takže či chcem, či nechcem, budem upratovať.

Patty_Pillow, držím palce, nech Ti pobyt prospeje a dáš sa rýchlo doporiadku.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

kimi2028, Hvezdicka, Juraj, Patty_Pillow, Mous, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Patty_Pillow Pi 31 marec 2023 - 11:37

Ahojte, tak ja už som preložená na otvorené oddelenie, z čoho sa vytešujem. Že budem mať nejaký režim a cez víkend príde moje drobátko ma pozrieť, tak sa teším, ako si ho vypusinkujem.
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav

Tuto, regina, Mischelll, kimi2028, Hvezdicka, Mous, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 33 z 84 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 58 ... 84  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: