Ako sa dnes máš? 16
Strana 40 z 84 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 62 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Jaro123444 and janka,janka like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Juraj and janka,janka like this post
to v tych Hronovciach mi davali neviem ake lieky, nepovedali, raz som odpadavala, zmenili, alebo aj som sa kývala hore dole, viete asi niekto co myslim, nevedela som sa prestat kývat telom ked som sedela, pustili ma teda s olanzapinom a rispenom a ivegou a citalec, po dvoch mesiacoch na moju ziadost domov, a ja si myslim, ze mne bolo zle z rispenu alebo skor z invegy vlastne, ja uz si to nepamatam, ale aj to si predstavte ze mi dali lieky ktore vobec neboli pre mna a ked to bolo pat rokov ja doteraz citim traumu,,,aj telesne nielen psychicky,,,ale som si povedala, ze nikdy viac, proste nebolo to pre mna. a z olanzapinu som akoby nic necitila, rano som sa budila skoro o piatej a mala brutalne uzkosti, take silne, naraz v kuse cele dni, ani nepomahal neurol, chodila som spomalene, velky problem som mala chodit, a isla som raz do kostola a po zaciatku omse som sedela vpredu som vstala a odisla len tak pomalym krokom von cez cely kostol a to som ledva do neho prisla, isla som asi tri hodiny don, , alebo mala take uzkosti ze som nemohla ist do nepoznanych budov, ..bola som na pohovore a hned si to vsimli, lebo sa ma opytali ci som zdrava a citim sa dobre. alebo som volal do jednej prace hned po prepusteni ze ci mi mozu umoznit vstup cez zabranu pre auta, lebo mam klustrofobiu cez ten mrezovany otocny kruh chodit do prace. tak to ani neriesili jasne. Odisla som od doktora z hronoviec ..ten sa zachoval nepekne...a druha doktorkamoja predosla vratila som sa k nej mi dala lieky dole to tiez neviem ktory a vysadzala som ich s 5 neurolmi denne alebo aj viac, ze rano tri a tak aj poobede tri a vecer, preto mam strach si to dat vyskusat, ze mam dieta na starosti a nemozem byt utlmena.
Naposledy upravil janka,janka dňa So 8 apríl 2023 - 21:33, celkom upravené 2 krát.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Juraj likes this post
Juraj- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
janka,janka likes this post
no ale ked tlmi tak ja neviem, ved ja som spomalena, neviem sa nikam vychystat, pomala som, aj tie myslienky mam rychle len ked som s niekym druhym, ale niekedy som ako mentalne retardovana, neviem rozmyslat nic počitať, vnimat, vsetko je spomalene okolo mna, preto mi zistili aj boreliozu u vseobecneho, ze som mala akoby hmlu mozgovu, mam aj spomalene pohyby.
prepacte ak sa niekoho dotknem, ale keby mam schizofreniu paranoidnu to by mi zistili, ze ?
Zdravotný stav
Diagnóza:
Juraj- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Jaro123444 and janka,janka like this post
Zdravotný stav
Diagnóza:
Juraj likes this post
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Zdravotný stav
Diagnóza:
Sweetheart and motylek like this post
Tento týždeň mi Boh znova poslal indíciu. Podarilo sa mi zlikvidovať partíciu na harddisku, na ktorom bol kúpený Windows. A ako na potvoru sa mi nainštalovaný Windows pokazil (moja chyba to bola, priznávam). Takže teraz nemôžem robiť účtovníctvo, čo znamená, že by som mal firmy zrušiť. Viem, viem, znie to divne, ale je to jasná message od Creatora, že do normálu (ktorý som žil v minulosti) sa už nevrátim. Mal by som prestať očakávať niečo, čo nikdy nenastane a sústrediť sa na to, čo je.. Neviem, či mám smútiť alebo sa tešiť..
Inak klasika "mal by som" t.j. mal by som cvičiť, mal by som viac chodiť von, mal by som bla bla bla, yada yada yada. Čo by ste robili vy, keby zajtra zmizli všetky vaše psychické problémy??
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mischelll, Juraj and Blacksheep19 like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Juraj, Mous, Saladin and Jaro123444 like this post
Držte palce. Všetkým prajem príjemný zvyšok sviatkov.
Blacksheep19- Nový člen
- Počet príspevkov : 10
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 31.03.2023
kimi2028, Juraj, Patty_Pillow, Mous, Saladin, Jaro123444 and motylek like this post
Strana 40 z 84 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 62 ... 84