Ako sa dnes máš? 16
Strana 31 z 84 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Jaro123444 and motylek like this post
Inak dnes sme docestovali domov. Cesta bola pomerne narocna, mužovi nebolo najlepšie keď sme išli po dialnici. Tak hned ako sme z nej zišli sme si museli dať kratku prestavku.
Ešte mysim umyť riad a potom ma už čaká oddych.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Saladin, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post
rene007- Domáci člen
- Počet príspevkov : 79
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, Patty_Pillow, Mous, Saladin, Catherin4 and motylek like this post
Inak sa mam viacmenej dobre, korona ustupuje, hrdlo ma uz neboli, aj kasel sa zlepsuje. Momentalne sa ani nemozem stretavat s ludmi kedze mam tu koronu, tvrdnem furt na izbe. Ale nemozem povedat ze je tu dobre a ze by sa mi tu nejak pacilo. Ludia su tu taki uzavreti k novym, nepustia ich medzi seba. Nemam tu ziadnych priatelov. S mojou uzavretou povahou je tazke nejakych najst.
Motylek: to ma mrzi ze tvoj muz urobil scenu kvoli takej blbosti. Nechces predsa norkovy kozuch ale lacnu vec, ktoru vyuzijes v domacnosti pre dobro vsetkych. Fakt to mas tazke. Mal by sa snazit ti nerobit stres, to pri nasej chorobe nie je dobre.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Saladin and motylek like this post
tak reku sa ozvem na par riadkov....mam sa stabilizovne a teda dobre....uz skusam prekracovat svoje zaužívane zvyky...hlavne co sa spánku týka....a tak konečne sem tam ide niečo v telke, čo chcem dopozerat a teda idem o polnoci alebo jednej spat....moj spankovy harmonogram je tym dost narušeny...aj som prve tyzdne bola s toho mimo...ale teraz je mi to jedno teda ten spanok...proste pozriem si relaciu do kolko vydrzim...a zvysok kuknem rano z povedzme ze archivu...dnes je u nas vonku zle počasie....cely den prší...ani okna sa nedaju umyvat a to som chcela 2 umyt..inak k tomu cisicu s lifthaus...ci ako....ja mam doma kärcher ..vlasnte princip ten isty....ale musim povedať, že na to aby okna boli ozaj vylestene, musite mat uplny pristup k oknu....čo napriklad u nas ani nie je....preto sa s nim tažšie robi...inak cisti dobre.....no nic tak o tyzden....dnes som este planovala zafarbit si vlasy čo uz musim....bo to hrozne.....a len nedavno som farbila...no nic...posledne víkendy fakt doma len oddychujem...čo ma tesí, lebo cez týžden je toho v praci dosť ....aj sa Vám zverim, ze mi až vyhrkli slzy v praci...totiž prišiel e-mail od nejakej pani, ze hlada miesto u nas vo firme....ako mozno by sme si ho ani nevsimli lenze sef si vsimol...a upozornil ma na to...ja ze nic neviem....odkial mala našu adresu a prečo vobec napisala....tak sef jej volal....a ona len ze nahodnu databazu staru 5 rokov našla a poslala tam svoj zivotopis....naštastie som pocula ako sef jej hovori ze nepotrebuje druhu sekretarku....viete, ulavilo sa mi...a to tej pani neprajem nic zle....ale, bolo to cele take cudne...inak jej samotny zivotopis tvoril 6 stran....proste nechapem ze ta zena nema pracu...ale tak no co narobime...ja, som sa tak zamyslela co by bolo a nebolo to najlepšie....asi som to aj tu viac krat pisala...ale ja som rada za pracu....a je dost mozne, že mam predpoklady workoholika...ale urcite nim nie som...zase všetko sa nemože prehanať.....ta tak...
prajem pekny víkend
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto, regina, Patty_Pillow, Mous, Saladin, Catherin4 and motylek like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
regina, Juraj, Saladin, Catherin4 and motylek like this post
Akorát muž si pořád myslí, že je to kravina a že to za rok vyhodíme (uvidíme). Za to řvaní se mi nakonec omluvil, ale myslím, že za ta léta už omluva nebude stačit. Budeme si to muset v klidu vyříkat.
Ještě včera jsem byla vyvedená z míry. Dnes má muž narozeniny, tak se snažím být na něj milejší. A zítra jdeme oslavovat do restaurace. Tak uvidíme, jak to u nás bude potom. Je možné, že dokud si vážně nepromluvíme, bude u nás trochu dusno.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Juraj and Jaro123444 like this post
dnes sa musím pochváliť, lebo som bola celkom produktívna. Zas som opravila niekoľko slohov, zopár písomiek a tiež som mamine trocha helfla s upratovaním. A urobila pred chvíľou večeru. Čo sa týka toho upratovania, tiež ho nejak nemám v obľube. Ale dúfam, že to nie je až tak zlé so mnou. Viem sa aj premôcť, ale veľmi často sa mi nechce upratovať. Tiež mám v izbe taký mini bordelík a v práci na stole to tiež vyzerá zaujímavo, papiere samostatne alebo papiere v euroobaloch a nikdy hneď neviem nájsť to, čo práve potrebujem. Len škrečkujem kadejaké materiály ....musím si to už raz konečne vytriediť ....len kedy to bude ani srnka netuší. Inak sa mám celkom OK, síce v pondelok som mala dosť krízu, lebo som bola vytočená aj vyvedená z miery, ale chvalabohu to prešlo. Ďakujem za prečítanie a prajem všetkým krásny sobotný večer.
Držte sa a nech vám je čo najlepšie
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, regina, Juraj, Patty_Pillow, Mous, Saladin, Catherin4 and like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
regina, Patty_Pillow, Mous, Jaro123444 and motylek like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Juraj, Sweetheart, Mous and Jaro123444 like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Dnes som bol na kratšom výlete, čo sa mi počítalo. Tiež celé doobedu som sa venoval šachu a nemám ten pocit, že som múdrejší. Musím si vypísať variantu po variante s vlastnými komentármi, aby sa mi pamätalo to lepšie. Bude to však beh na dlhú trať. Okomentovať všetko a tiež aj popísať, že o čo sa snažiť vo všeobecnosti. Malo by ísť o nejaký recept, ako hrať spomínaný Jobava systém, ktorý by som sa chcel naučiť. Tiež chystám sa za chvíľu pomaly pozrieť hádzanú. Dievčatá hrajú semifinále európskeho pohára a ja chcem byť pri tom...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Hvezdicka, Mous, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post
Strana 31 z 84 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 84