Ako sa dnes máš? 16
Strana 11 z 84 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 47 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
Motylek ja som toto mala v psychoze a este dlhsi cas po nej, ze som bola nesustredena a vsetko zabudala. Teraz s tym uz nastastie problemy nemam. Ale to co popisujes sa stane hocikomu. Aj mne sa stane ze zabudnem vybrat pracku. Aj umyt kos som zabudla. Podla mna je to normalne. Nie sme roboti.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
motylek likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Juraj and Mous like this post
Keď do toho zakomponujem stupidity, ktoré sa šíria na internete: 1) že budeme konzumovať hmyz.. 2) že zvýšia dane z nehnuteľností, že nikto nebude mať na zaplatenie, aby nám ich vyvlastnili 3) a klasika - že muži do 55 narukujú do prvej línii na ukrajinský front... potom je pochopiteľné, že ma nakoniec chytila panika a nihilistické myšlienky, že sa na všetko vyprdnem.. A tak som včera ležal (lebo chrípka), do toho mi búchalo srdce ako o závod, do toho myšlienky "nech radšej dostanem infarkt ako toto psychické utrpenie" a na nič iné som sa nezmohol.
Naposledy som to zažíval počas temnoty vtedy cca 2 krát do roka - vtedy som mal k dispozícii aspoň saunu, ktorá ma unavila, takže som sa z toho jednoducho vyspal a na druhý deň bolo znova "slnečno" v mojej ubolenej duši.. Lenže včera som saunu nemal po ruke, tak som trpel a trpel, že ja kobylky žrať nechcem a že som sa nadrel, aby som našetril na byt (a teraz mi to chcú znárodniť) a že sa mi nechce tlačiť niekde v zákope na Ukrajine kvôli stupidite niektorých vojnychtivých ľudí.. Inými slovami ma úzkosť a strach dostala..
Poviem vám, že to včera bolelo, fakt bolelo a moje srdce dostalo zabrať (pritom mávam nízky tlak) .. Ale dnes je znova slnečno ,) aj fyzicky trochu vykuklo Slniečko spoza mraky.. Tak sa teším, ale nemám rád tieto stavy prázdnoty a nihilizmu. Dnes je zrejme najlepšie, ak je človek lempl a nemá nič, lebo všetko prežerie a rozhajdáka. Lenze ja nie som ten typ - od detstva som šetril a makal a znova šetril a znova makal..
A btw. celkom chápem Jakobusa (ak "to" fakt ukončil, lebo tomu nechcem veríť a myslím, že len nechce sem už chodiť) - veď čo dobré ho v živote čaká(lo)?? Nič, iba utrpenie, bolesť, strach, panika, nedostatok, kríza - ocitli sme sa v takej smutnej dobe, ach..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
dzuli08 and Saladin like this post
Jde o dezinformaci, viz https://demagog.cz/diskuze/upravena-nahravka-prekrucuje-slova-petra-pavla .
A zde, kdo šířil tuto dezinformaci: https://demagog.cz/diskuze/upravenou-nahravku-petra-pavla-siril-nastupce-sputniku
Myslím si, že i v SK to bude podobně, že tyhle hoaxy šíří proruští aktivisti. Jen nevím, jestli taky máte nějaký web vyvracející dezinformace, jako je u nás https://demagog.cz .
A s tím hmyzem si myslím, že to bude na dobrovolné bázi, že kdo bude chtít, bude jíst a kdo ne, nebude. Dovedu si představit, že nám vnutí tu hmyzí mouku, ale nedovedu si představit, že by všechno na trhu bylo z hmyzu. Pořád si budeme moct kupovat maso z chovných zvířat, akorát možná bude dražší.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Juraj and Saladin like this post
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Ahoj
Ja by som si hmyz dal, avšak apokalyptické vízie by ma asi ľakali. S odstupom od médií a správ môžem tvrdiť, že sú mierené na to, aby držali ľudí v strachu. Takí ľudia sú lepšie ovládateľní. Nechcem si zasierať myseľ vecami, ktoré nie sú ani pravdou (ako píše catherin-hoax), alebo vecami, pred ktorými akože neuniknem (vojna a podobne)- lebo je to v správach tak podávané, že sa to týka každého a mňa sa to kupodivu netýka, keďže to nesledujem- o nič som priatelia neprišiel. Vadí mi už len tá priblblá dikcia v správach, urgentnosť ako aj z komára spravia somára. Tu u nás je pokojný vzduch- zapadá slnko. Čo sa mám čo zapodievať niečím, čo sú konštrukty dákych ľudí tam- môžem ti Saladin len povedať, že odkedy nesledujem správy ani v rádiu ani v TV (vždy sa síce dáka pikoška objaví z internetu na googli), som odľahčený a nie stále taký naštvaný na všetko možné- nežijem ani v takom spoločenskom strachu (neopodstatnenom), ani politike (fraške). ale možno som aj ja extrém.
Držím vám palce požierači hmyzu :-) (na odľahčenie)
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, dzuli08, Juraj, Saladin and Catherin4 like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Jaro123444 likes this post
Namátkou třeba se hromadně předpovídalo, že tuším 12.12. 2012 bude konec světa, protože tím datem končil nějaký ten indiánský kalendář. Pamatuju si to dodnes, mému synovi bylo tehdy 5 let a měl takový strach, že jsme ho museli v ten den uplatit novým Legem.
A teď? Teď si na to už nikdo nevzpomene, přitom to byl velký věštecký omyl. A čert ví, kolik takových konců světa jsme už přečkali.
A pamatujete si na konec roku 1999? Jak se předpovídalo, že s přechodem na rok 2000 zkolabuje veškerá elektronika, protože není na ten přechod připravená? A co ty předpovědi datující konec světa právě na rok 2000?
A kdo z vás ví, kolik bylo předpovězených válek, které nevypukly?
Kdo si bude pamatovat, kolikrát se věštci, včetně těch známých, zmýlili?
Protože kdybyste si vedli statistiku, kdy se nějaká "zaručeně dobrá" věštkyně trefila a kdy ne, vyšlo by vám stejné číslo jako při tomu hodu kostkou, tedy věštba je čistě náhodná. Neutrácejte za drahé věštby, kupte si hrací kostky a věštěte si sami (a kostky mají i příjemnější využití než předpovídání válek ).
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Catherin4 likes this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679