Ako sa dnes máš? 16
Strana 12 z 84 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 48 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
_____
inak príjemní ľudia sa tu zgrupili - to nie je samozrejmosť.. bolo aj horšie ,))
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous, Catherin4 and motylek like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Ja som sa v puberte stretol s I-tingom, neskôr s kartami-na intráku. Nikdy som tomu neveril. Som rád, že ma takéto veci nevťahujú a snáď ma ani nebudú.
Včera aj dnes som sa bol postarat o bratovho psa-no napisal som im, že už to robit nebudem-tak som sa ohradil pre buducnost.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Podľa biblie -praví kresťania veria v niekt.ľudské schopnosti, "božie dary"- dar ducha svätého- medzi ne patrí napr.hovorenie jazykmi či jasnovidectvo... je to čosi ako kresťanská duchovná podstata veriaceho.
Ale čo-vždy to je nejako.svet nieje ideálny. Vàčšina kresťanov ani neprečítala bibliu, tak v tom nie je uniformita -ani v reformácií, ani katol. Niekto verí tomu, iný zas tomu.
Ahojte inak. Dnes sa mám celkom obstojne. Rodičia sli do kupeľov na pár dní, no a okrem toho psa bratovho som nevybavil nič. Pozerám seriál, robil som praženicu. S fajčením sa držím, je to 10ty deň, o chutiach radšej nejdem polemizovať.
Veľa síl
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Jaro123444 and motylek like this post
Čo robím? Tak 2-3x za týždeň som na stacionári, tak tam mám svoju rutinu. Venujem sa rôznym činnostiam tam. Musím robiť kolieska z hliny, čo je zaujímavá činnosť… Škoda, že výrobky nerobím žiadne…. Doma tak väčšinou ako som písal je to skôr o oddychu a hľadaní si niečoho, že čo by som si mohol pozrieť. Občas sú to šachy (šachové knihy, šachové články). Mám nové šachové projekty vymyslené. Len nezačal som ešte s nimi. Tiež rád pozerám športové prenosy...
Majte sa krásne a prajem pekné dní, aby ste sa mali pohodovo podľa možnosti...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 523
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
I-ting ma počas "temnoty" oslovil - každý deň som (si) veštil niekoľkokrát počas dňa, buď tradične paličkami alebo som si prevŕtal 3 centovky.. Bože, to boli časy, s odstupom si uvedomujem, heh.. ale nechcel by som znova..Mous napísal:ja som sa v puberte stretol s I-tingom.
Naposledy upravil Saladin dňa Pi 3 marec 2023 - 15:42, celkom upravené 1 krát.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous likes this post
Ja sa nejak ďalej trápim veľmi. Nebol som tento týždeň ani v škole. Trápia ma aj iné problémy ako závraty a pocity na zvracanie. Včera ma tiež napínalo len tak z ničoho nič. Bol som aj na vyšetrení kde mi zobrali krv a spravili EKG. To bolo v poriadku, samozrejme pýtali sa ma na aké vážne choroby sa liečim, musel som so smútkom povedať schizofrénia. V pondelok idem ešte na magnetickú rezonanciu hlavy, tak uvidíme.
Mám teraz aj zo všetkého depresie, lebo sa veľmi bojím čo so mnou bude a že sa mi nedarí podľa predstáv. Depresie sú silnejšie a silnejšie, to už mám strach zo strachu vlastne.
Celkovo som strašne unavený, neviem či jarná únava alebo z čoho to môže byť. Doktorka mi dala olanzapín aj na ráno, tak možno aj z toho. Liekov mám hojne, ale stále som nejaký na nič. Chuť do činnosti žiadna, nezvládam ani v škole sedieť a už ju asi nedokončím ani. Ako mi vyšlo aj z testov, nezvládam záťaž a stres. Veľmi ma to trápi, že to takto je a mám neistú budúcnosť ako dopadnem. Príjem nemám žiadny momentálne, chcel som aj brigády popri škole si nájsť, ale mám pocit že by to bolo zbytočné v takomto stave. Doma mi hovoria stále, že som úplne bez života. To vidím na sebe aj sám. Snažím sa to zmeniť, len sa nedarí, choroba ma valcuje.
Majte sa pekne priatelia
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Počítá se hodina a půl bloudění po hypermarketu jako procházka?
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
kimi2028, Mous, Catherin4 and Jaro123444 like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
motylek likes this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Saladin likes this post
Strana 12 z 84 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 48 ... 84