Ako sa dnes máš? 15
Strana 72 z 84 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 78 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 15
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Vzhledem k tomu, že ho tyhle bolesti trápí opakovaně, rozhodla jsem se, že to budu řešit. Za hodinu budu volat dětské dr. (dřív nezvedá telefony) a uvidíme, co mi na to řekne. Tajně doufám, že ho prohmatá a pošle do nemocnice na vyšetření SONem nebo tak něco. Já v tomhle případě vůbec netuším, kam bych s ním měla jít, tak to nechám na dětské dr.
Jít s mladým na vyšetření do nemocnice je pro mě docela výzva, zvlášť pokud to bude (ještě dnes) odpoledne. Minule (před cca 6 lety) jsem tam s ním strávila 4 hodiny, protože sestra nepředala naši žádanku doktorovi, a tak o nás nevěděl a vyšlo to najevo až po 4 hodinách, když jsme tam zůstali sedět poslední a doktor nás stále nezval dovnitř. Moc psychicky dobře mi teda nebylo, i když to bylo dopoledne. Strávit s živým děckem 4 hodiny čekáním není žádná sranda.
Teď už je syn větší, tak doufám, že to zvládnu líp. Držte mi pěsti! (Radost z toho teda ale nemám. )
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Tu je clanok: https://zoom.iprima.cz/zajimavosti/rosenhanuv-experiment
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Juraj and Jaro123444 like this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Juraj likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Catherin4 likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Jaro123444 likes this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Jaro123444 likes this post
Inak ja sa mám opäť celkom dobre. Problémy sú nejaké, ale nič vážne. Potýkam sa s tým už roky, čiže nič zle sa nedeje. Hm, ako som písal inde tak mám až 5-6 varovných príznakov ochorenia, ale mám to už veľmi dlho. Na šťastie pozitívny príznak nie je žiaden... Väčšinou ide o nechuť do činností, apatiu, neschopnosť plánovať. Hlavne tá neschopnosť plánovať ma štve, preto ani nič nerobím... Neviem ani, kde začať... Dnes som neurobil zatiaľ nič. Chcem si sadnúť sám ku angličtine. Včera som gumoval knihu a dnes idem to riešiť...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Synovi teď přestává Ibalgin zabírat a začíná ho to zase bolet, mám o něj strach.
Za pár hodin mu dám to uhlí, má se to podávat jen 2x denně.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Katuska, Catherin4 and motylek like this post
Ahoj
dnes sa mám celkom dobre. Podarilo sa mi predať jeden obraz, celkom som spokojný. Od rána kvôli tomu behám- bol som kúpiť baliaci papier a zisťovať poštu. Dotyčný chcel najprv namaľovať čosi na zákazku, no keďže už nemaľujem, dohodli sme sa takto.
Tieto dni si dávam pauzu od kníh, nečítam toľko veľa. Treba mi prestávku, lebo si to menej užívam. Aspoň týždeň teda pôjdem v takom šetriacom tempe.
Pes ma počúva, stále by len behal. Trhá vankúše. skrátka ako vždy- taký Pajdo.
Zdravotne sa celkom držím, psychika bez problémov a telesne sa tiež necítim zle. Znižujem Abilify o 5 miligramov, ešte dva dni a potom mi ostane stacionárna dávka 15mg/deň v už spomínanom depote. Takže sa uvidí, čo aj s tou váhou. I keď si vravím, vždy lepšie byť tučný a psychicky v poriadku, ako mať tie nepríjemné stavy a byť chudý. Je jasné, že by sa mi choroba vrátila, keby neužívam lieky- tak si dávam na to pozor.
Čo sa písania týka, tento mesiac už nemám zamestnávateľom dodané žiadne články, tak môžem vegetovať. A potom budem písať od začiatku februára. Má mi prísť aj výplata- to sú také radosti. Čo sa písania kníh týka, pokračujem v prepise jedného diela, keďže sa mi ho podarilo v minulosti vymazať. Je to celkom piplačka, no a román si odkladám na neskôr. sem-tam napíšem báseň. Dal som niektoré na net, a celkom sa zdá sa ľuďom páčia. Mám takú malú základňu ľudí, čo to čítajú. A čakám na vydavateľov, či mi vydajú poviedky. Nedávno som im poslal dielo, tak som trochu napätý. Bolo by to skvelé. Len myslím, že to nie je dostatočne populárne, takže ma s tým pošlú preč.
Toľko k mojim dňom. Pôjdem dnes ešte na jednu prechádzku a budem sa váľať. Údajne aj to treba- nie len stále niečo robiť. Do činnosti chuť mám, ja s tým problém nemávam, tak som si povedal, že sa trošku spomalím. A možno budem dnes alebo zajtra variť.
Ešte detail... dnes som pil už tri kávy- musím sa zlepšiť, lebo je to veľa. som potom trochu vystrelený a zbytočne. Včera som si dal aj pohár vína po dlhej dobe. No skrátka aj to treba, len nechcem to príliš kombinovať s tými liekmi a tak celkovo- ani mi veľmi nechutilo. A pivo mi už tiež neberie. Tak som vlastne rád.
Tí, čo sa potrebujete vyliečiť z chrípky či nachladnutia, držím palce, nech to ide čo najškôr.
A aj ostatní- držme sa, aby sme boli pri chuti a vydržali súboj s týmito našimi chorobami.
p.s. kamoš je teraz v nemocnici na psychiatrii, chcel sa zase zabiť- zrejme pôjde do liečebne na dlhší čas. Je to smutné- akoby on povedal. Skrátka, držím mu prsty no a snáď dakedy v lete niekam spolu vybehneme.
Jednému známemu do Švajcu som poslal jednu z kníh- tak verím, že ho to poteší- už mi ostalo doma len pár kusov.
A čo sa týka tej našej stretávky, ostala moja výzva nejaká hluchá. Čo napríklad na to povie @Tuto , alebo @Anonym woman . skrátka, mohlo by to byť celkom príjemné a prospešné?!
Dnes trošku dlhšie...
Ahojte
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, regina, kimi2028, Juraj, vrana, Catherin4 and motylek like this post
Juraj- V.I.P. Bronze