Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 68 z 84 Previous  1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 76 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 68 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  motylek Ut 17 január 2023 - 20:06

@Sweetheart Já mám taky půlkový Neurol, to imho není zas tak nějak moc. Takže bych si ho asi nepůlila.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 833
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Catherin4 Ut 17 január 2023 - 20:36

Sweetheart, neurol mas uz teraz nizku davku, podla mna polka tablety ti nepomoze. Ja som to brala tiez, aj som s tym mala problemy ze som sa od toho stala zavislou, uz to radsej neberem. Nechcem pokusat. Povedz svojmu doktorovi o tych maniach a depresiach. A aripiprazil ber, to prave pomaha nielen na psychozu, ale aj proti manio-depresii.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

motylek likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 Ut 17 január 2023 - 20:38

Ja mam tiez manio-depresiu a beriem len aripiprazol plus antidepresivum a dobre to na to pomohlo, len sa to zlepsuje postupne, v priebehu par mesiacov. Dufam, ze uz nikdy nebudem mat tie stavy co som mala. Aripiprazol je dobry liek, to ber, ked ti to predpisal.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

motylek likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  motylek St 18 január 2023 - 8:05

@Sweetheart Možná ti ten Neurol způsobil, že jsi neměl včera panickou ataku nebo ne? Můžeš zkusit si ho vzít, až nějaká nastane, pak teprve uvidíš, jestli ti pomůže. Ale nečekej od toho, že si vezmeš Neurol a okamžitě zabere, to by byl spíš placebo efekt. Po Neurolu musíš být tak 30-40 minut v klidu (třeba si lehnout nebo sednout do nějakého pohodlného křesla) a buď ti zmizí ta panika do té doby nebo klidně až po hodině nebo 2 hodinách.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  motylek St 18 január 2023 - 13:27

@Sweetheart Tak si zkus dát jeden Neurol ráno, než půjdeš do práce, a třeba pak budeš mít od paniky v práci pokoj. A kdyby tě to chytlo v práci, tak si dáš druhý. Můžeš maximálně 3 půlkové Neuroly denně, to mi říkala moje psychiatrička.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

Sweetheart and Jaro123444 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 19 január 2023 - 16:43

Ahojte kamaráti, mám sa celkom dobre. Teda aspoň si to myslím. U mňa je problém ten, že emócie necítim, tak neviem ani ako sa mám. V zásade je to OK, čo má teší. Nespôsobuje mi momentálne nič starostí. Fyzicky mohlo by byť aj lepšie. Trápi ma môj chrbát, ale bolesť necítim až tak, ale dva dní som mal menší problém pri stavaní a sadaní na stoličku. Dnes už je to lepšie. Čo vystrájam tieto dní? Nič také zaujímavé, rozbiehame s kamarátmi nový projekt na jednej webovej stránke. Mal by byť od februára alebo marca. Tak som zvedavý. Zatiaľ robím ten kalendár a tie šachové diagramy, čo som spomínal. Už mám pripravených pre fanúšikov vyše 300 šachových diagramov. Tiež chystám sa pozerať seriál Mafstory a športové prenosy na magio go. Musím pridať v pozeraní športových prenosov na magio go.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Sweetheart, Mous, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 Št 19 január 2023 - 18:27

Ahojte priatelia. Mám sa dosť blbo, trápia ma tie ozvučené myšlienky a hlasy v hlave. Beriem už pár mesiacov antipsychotiká a stále to mám. Mali ste to tiež tak aj keď ste brali lieky? lebo v tomto som už zúfalý, beriem ráno arisspu 15 a večer olanzapin 10. V pondelok mám ísť na kontrolu a bojím sa, že ma pošle doktorka na šoky. Sad, dúfam, že to nejak prejde a stratí sa to.
Držte sa priatelia.
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Juraj Št 19 január 2023 - 19:02

Ja som mal hlasy veľmi dlho, aj potom čo som bral lieky. Psychiatrička si myslela že ich budem mať už nastálo. Našťastie, nakoniec prestali.

Dnes som sa s psychiatričkou rozprával o invalidnom dôchodku. Povedala že plný by mi nedali, lebo som nebol v nemocnici, ale čiastočný by som mohol dostať. Ja som jej povedal že nemá zmysel nad tým rozmýšľať, lebo som si neplatil odvody do sociálky. Ona povedala, že ak by som chcel ten invalidný, tak by som si to musel doplatiť.
Juraj
Juraj
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 678
Reputácia Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Bydlisko Bydlisko : Turčianska záhradka

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg

Katuska likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 Št 19 január 2023 - 19:06

Juraj a ako dlho si ich mal? ja sa tiež toho bojím, že ich budem mať na stálo Sad, doktorka ťa neposlala na elektrošoky s tým?
Buď určite rád, že si tam nebol. Ležať na psychiatrii nie je výhra. Invalidný by ti určite pomohol, ak by ti k tomu dala psychiatrička nejaké doporučenie tak by ti ho skôr schválili. A čo sa týka doplácania záleží koľko rokov máš a koľko si odrobil. Neviem si predstaviť aké sumy sú to, lebo tiež nemám invalidný, zatiaľ ho nechcem riešiť, som študent ale možno ho časom treba bude.
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

Juraj and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Juraj Št 19 január 2023 - 19:31

Mne to trvalo veľmi dlho, možno rok a pol, možno dva roky, kým som hlasy prestal počuť úplne. Už si to presne nepamätám, psychóza u mňa prepukla na začiatku roku 2019, je to dosť dávno.
Juraj
Juraj
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 678
Reputácia Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Bydlisko Bydlisko : Turčianska záhradka

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg