Ako sa dnes máš? 15
Strana 6 z 84 • 1 ... 5, 6, 7 ... 45 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 15
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
dzuli08, Saladin and Som hraničiar like this post
Som hraničiar- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.11.2022
Saladin likes this post
Mne oscilujú emócie hore dole ako na EKG. Myslel som si, že som po mame "zdedil" hraničnú poruchu, ale psychologička si to nemyslí.Catherin4 napísal:Je tu este niekto kto ma afektivne stavy?
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Catherin4 likes this post
No a potom tu máme sklon k sebapoškodzovaniu, tendenciu k závislosti, z mojej skúsenosti skôr zneužívania akýchkoľvek psychotropných látok drogy, lieky, alkohol, problémy s príjmom potravy, skreslené vnímanie samého seba, nestále a intenzívne vzťahy, čo tiež napr. pri mne neplatí.
Každopádne, dúfam, že si nepobral toto milé dedičstvo
Som hraničiar- Nový člen
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Juraj likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
regina, vrana, Sweetheart, Mous, Saladin, Catherin4 and Som hraničiar like this post
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08, Katuska, vrana, Sweetheart, Mous, Catherin4 and Som hraničiar like this post
Som hraničiar- Nový člen
dzuli08, vrana, Mous, Saladin and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Juraj, Sweetheart and Saladin like this post
Od predvcera soplim, mám nábeh nakasel, ale za to horúčky žiadne.
U nás máme nové priestory pre šachový klub. A predsedníctvo sa snaží udržať správu klubu ako sa dá. Finančne šetria, nakoľko nemáme sponzora. V sobotu Som bol na zápase a zopár krát Som dostal zimnicu, triasol Som sa od zimi. Ale však v takýchto podmienkach sa nemôže predsa hrať!?
No a vstredu Som ochorel. To je im nie je korektné aspoň na dve tri hodky v sobotu, či nedeľu počas zápasov zakúriť?
Nech sa nehambia. Nech idú do riti.
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
dzuli08, Sweetheart and Saladin like this post
Som hraničiar- Nový člen
Juraj, Sweetheart, Saladin and Catherin4 like this post
tak ja sa mám tak ako skoro každý piatok tzn. unavene......ale už cítim, že to zo mňa opadlo to napätie a stres, mno a teším sa že konečne piatok a zajtra môžem spať viac menej dokedy moje telo a myseľ bude potrebovať. Počasie je fajnové dnes, ráno síce hmla jak vyšitá ale teraz je fajn....aj to ma vie ohriať na duši, hoci je tá únava. Ale dala som si konečne kafé po práci. Inak keď sa tak nad tým zamyslím, ja by som tiež nevedela mať 8 hodín pevnú prac. dobu a fachčiť. Tu síce niekedy som aj 8 hod v práci, ale je to také že niekedy mám aj nejaké okná v rozvrhu. Ale piatky sú zabijácke niekedy, 6 hod vkuse po sebe. Čudujem sa sama sebe ako som dokázala dávnejšie fungovať s 8mimi hodinami po sebe, bez okna. Bolo to síce len na kratšiu dobu našťastie, tak som to dala, už si spomínam.
Týždeň hodnotím tak na 2- asi z terajšieho pohľadu, neviem prečo, taký osobný pocit. Ale boli aj fajn chvíle ale aj tie menej príjemné. Len som si "narobila" roboty na víkend v podobe opravovania písomiek a pod. vecí. Ale šak treba nejaké známky.
Inak ja ich skúšam aj ústne, a skoro vždy im dávam aj takú spätnú väzbu v podobe nejakého komentu /slovného hodnotenia, kde majú zabrať a tak. Bože, píšem len o práci, prepáčte.
Tak ale čo sa týka môjho osobného života tam je to dosť bieda. S ľuďmi som v podstate v kontakte len v robote. Bývam teraz sama tak, nemám veľmi s kým pokecať. Sem tam cez sociálne siete( s kamoškou/kamošom), alebo telefonicky s mamou väčšinou. Inak nikam nechodím. Raz za čas na návštevu ku kamoške. A ešte možno taký sociálny kontakt, keď mám doučovanie. Ako som písala už "mám na cigy"
Čítam vaše osudy, trápenia a zážitky skoro každý deň. A súcitím so všetkými. Každý z nás niečo má, ale verím že si nájdeme cestičku ako ísť ďalej. Mne sa tiež niekedy striedajú nálady, ale zas to nie je nejaký extrém. A Kimi, sme na jednej lodi s diagnózou tiež F.20....., ale neviem som s tým aj stotožnená aj som si zvykla, alebo do istej miery na to ani nejak nemyslím. Ja to už beriem tak, že ako niekto berie tabletky na tlak a pod. ,ja musím brať lieky ľudovo povedané "na hlavu" . Isto, niekedy si tak fantazírujem kúsok, že či by sa nedalo fungovať aj bez nich, ale radšej by som to neriskovala, je záver.
Tak vám všetkým prajem pekné pohodové dni....
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Katuska, Juraj, vrana and Sweetheart like this post
Strana 6 z 84 • 1 ... 5, 6, 7 ... 45 ... 84