Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 38 z 84 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 61 ... 84  Next

Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 38 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  motylek St 4 január 2023 - 19:10

@Sweetheart To myslím Matej psal, že si máme napsat příspěvky nejdřív někde bokem a pak je zkopírovat sem. Smile
Mně léky chutě trochu utlumují, takže mám opačný problém. Ale mám manžela, takže se mu musím pravidelně věnovat. Smile Takové silné pocity, co popisuješ, jsem od nemoci nikdy nezažila. Vlastně ani před ní, když o tom tak uvažuju. Možná jsem jen nepotkala nikoho, kdo by mě tak silně přitahoval. Teda ne, že bych nikdy nebyla zamilovaná, to jsem byla za zdrava každou chvíli. Smile
A možná ti to dělá nemoc, že máš ty pocity silnější? Question  Nebo to jsi měl i před nemocí, takové silné pocity?
A co by na tom bylo, kdybys byl na muže anebo na muže i ženy? Však bys za to nemohl. V tom druhém případě bys měl větší naději na rande, jak praví jeden vtip. Very Happy
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 833
Reputácia Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  motylek St 4 január 2023 - 19:47

@Sweetheart laughing Prosím tě, mírni se, mám manžela. Very Happy
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek Št 5 január 2023 - 7:47

@Sweetheart Nemáš tak trochu bipolární poruchu (tj. maniodepresi) ? Nedávno jsem tady četla tvoje depresivní příspěvky a včera jsi snad byl v mánii. Nějak mi to seplo, až když jsem šla spát.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

Saladin likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek Št 5 január 2023 - 11:49

Ode dneška vysazuju Akineton. Brala jsem půlku tablety (tj. 1 mg) denně, tak ode dneška budu brát měsíc půlku obden a pak vysadím úplně. Původně jsem brala 2 mg denně a už jsem se jednou snažila vysadit, ale podařilo se mi vysadit nakonec jen půl tablety. Tak mi prosím držte pěsti, ať to tentokrát zvládnu vysadit úplně.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

Catherin4 likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 Št 5 január 2023 - 12:45

Motylek drzim palce nech sa ti to podari. Ja idem v pondelok k lekarovi a chcem mu navrhnut, nech mi lieky znizi, aby som neprespala pol dna ako teraz. Takto sa fungovat neda, spim 10 - 12 hodin denne. Dnes bol moj treti pracovny den a vsetko v poriadku, som rada, ze zas mozem pracovat a vsetko dobre ide. Verim, ze sa z toho dostanem a zas budem zit normalne.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 Št 5 január 2023 - 12:56

Držím palce Kate. Obdivujem ťa ako dokážeš fungovať v práci taká ospalá. U teba asi dosť robí ten trazodon, čo som sa pýtal ľudí, tak si pochvaľujú na spanie veľmi, možno preto spíš dosť. Postupne ti hádam psychiater bude vysádzať lieky. Ty ich nemusíš brať do konca života, nemáš schizofréniu ani schizoafektívnu. Postupne sa ti to upraví, že ani lieky nebudeš potrebovať.
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 38 z 84 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 61 ... 84  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: