Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 29 z 84 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 56 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 29 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  Matej So 24 december 2022 - 10:37

Ahojte, priatelia. Vitaj

Predvianočnú sezónu som doklepol relatívne dobre; tento týždeň to už bolo z hľadiska mojej agendy také light-ovejšie. Kolegyňky mali s davmi ľudí práce húfa, no v mojich veciach bol už relatívne kľud. Priebežne som si veci chystal aj dopredu z domu, takže som ráno v práci už iba "odfajkovával" položky a prekladal veci z kopečky "urobiť" na kopečku "urobené". V školských veciach som tento týždeň neurobil nič - nenašiel som si na to čas a ochotu. Teraz už nejaký tretí deň kódikujem webovú stránku úplne "od podlahy" bez riešení tretích strán, ktorá moje excelové programy, čo si nimi vypomáham v práci v rámci jedného projektu, implementuje ako php-aplikácie.  Chcem tým docieliť, aby som to spravoval hromadne na jednom mieste a mohol to ľahko zdieľať s hocikým ďalším vo firme. Ak im totiž odovzdám svoj makrový excel, tak nad ním nemám už ďalej žiadnu kontrolu - ide mi hlavne o ľahkú aktualizovateľnosť (a tiež php je môj obľúbený jazyk). Pointa totiž je, že v práci sa ten projekt, ktorý som riešil posledného pol roka, ide od januára rozšíriť a chcem posunúť svoje nástroje ďalším, aby to všetko zvládali. Ukázalo sa počas celej jesene a aj v tejto sezóne, že v čase náporov boli tieto nástroje rozhodujúce, inak by som to nemal vôbec šancu dať, keby určité zdĺhavé kontroly neprebiehali takto automatizovane. A tak to teda chystám ako web, kde to prerábam z VBA do php. Je to aj pre mňa výzva, lebo sa pritom musím ešte veľa naučiť, no našťastie ma to baví a robím to posledné dni hlavne po nociach. Dojatie 2

Duševne sa mám zhruba obstojne. Samozrejme nestíham školu, čo je už klasika, a tiež teda prokrastinujem. Je to vidno aj z toho, čo som tu spomenul - namiesto zadania do školy robím niečo kvázi pracovné, čo je pre mňa ale v skutočnosti viac zaujímavé. A to, čo ma baví menej, to stojí. To som celý ja. Smile

Známku by som dal asi dvoječku.

Prajem Vám, priatelia, šťastné a veselé Vianoce, majte sa dobre. santa

S úctou
matej
community together

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 29 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk

Tuto, Katuska, Juraj, Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Jaro123444 So 24 december 2022 - 10:51

Myslím, že si poradil dosť Matej, ďakujem pekne kamarát Smile
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

Matej and Tuto like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 29 Empty Ahoj

Odoslať  Mous So 24 december 2022 - 12:21

Vianočný vinš

Na Vianoce v predizbe
Líčka žiaria zlatisté
Ježiško či Santa Klaus
Stromček, krásny čas.

Úsmevy a veľké sny
O ľudskosti čo spriada dni
Darčeky a chutný med
Snehom vybielený svet.

Do nového roka pokoj
Šťastie vinšujem vrelé
Pohostinnosť s rodinou
Malé- veľké ciele.

Zdravíčko i let na sánkach
Čľapkanie snehu za ránka
Betlehem či severný pól
Oči rozžiarené, nad zlato soľ.

Šťastné a veselé Vianoce, kamkovia☃
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Matej, Tuto, Mischelll, Katuska, Juraj, Sweetheart, Saladin and like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  vrana So 24 december 2022 - 14:19

Tak mi už čakáme len na večeru a Ježiška. Želáme a prajeme štastné a veselé a príjemné sviatky.

Moje Nicky:
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 518
Reputácia Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Bydlisko Bydlisko : Trnava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1

Matej, Katuska, Juraj, Sweetheart, Mous, Saladin, Catherin4 and Jaro123444 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek So 24 december 2022 - 16:17

Já jsem tady na fóru asi nejnovější, tak přeju všem veselé Vánoce z Prahy. santa
My už jsme nemohli vydržet, tak jsme se celá rodina pustili do "večeře" (spíš oběda) už ve 14 hodin a založili jsme tak novou tradici. Smile A teď sedím při kafíčku s mlékem, dívám se na pohádky a je mi fajn. Cool
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 832
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

Matej, Katuska, Juraj, vrana, Sweetheart, Mous, Saladin and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Katuska So 24 december 2022 - 16:34

Krásne sviatky všetkým prajem aj ja hlavne aby dobre bolo 🏋🏋🏋👌👌👌čo sa týka mňa tak som v práci mala toho extrémne veľa ledva som stíhala ľudia chodili nakupovali riešila som všetko možné. Ale tržby boli super vedúce môžu byť spokojné . Len ja niesom už dlhšiu dobu spokojná v práci neteším sa tam , niečo si tam o mne suskaju a to len preto že si v kľude robím svoju prácu a neklebetim s nimi. Proste im to zjavne vadí že som iná .. alebo závidia alebo neviem čo všetko. Takže som zvedavá čo mi nový rok prinesie ako to zvládnem všetko atď. Držte sa
Katuska
Katuska
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 141
Reputácia Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Matej, Juraj, Sweetheart, Mous, Saladin, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 So 24 december 2022 - 18:43

Prajem všetkým krásne a pokojné sviatky, a nech máte viac pohody a úsmevu na tvári ako momentálne ja .....
Držte sa Smile

V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

rasto, Juraj, vrana, Sweetheart, Saladin, Catherin4, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tyx81 Ne 25 december 2022 - 11:49

Ahoj, tiež prajem všetkým pokojné a štastné sviatky Smile , mám sa dobre , držte sa it is perfect
tyx81
tyx81
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 287
Reputácia Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin

Matej, Katuska, Mous, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Saladin Ne 25 december 2022 - 17:36

Ahojte. Vianoce som prežil, aj keď mi bolo trochu smutno - inu, to sú tie nevýhody radikálnych rozhodnutí resp. všetko má plusy aj mínusy. Pekný zvyšok víkendu..

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 685
Reputácia Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mous Ne 25 december 2022 - 18:01

@Saladin pochval sa nam s dovodom smutku
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  Jaro123444 Ne 25 december 2022 - 18:55

Ahoj sweetheart, tiež sa mám zle dosť. Tiež mám občas takéto názory a zmýšľanie, dá sa to chápať lebo kto nezažil tieto choroby nevie jak to dokáže človeka zničiť. Ja mám školu prerušenú, príjem žiadny, neviem či ísť žiadať o invalidný alebo nie, doma by ma už vyhodili asi z domu keby idem na sociálku žiadať a o hento. Čiže neviem čo so mnou bude. Ja mám ešte čerstvú diagnózu, neviem ako to je s ňou, či sa to počase lepší alebo nie, skôr by vedeli povedať členovia čo sú tu a majú dlhšie tu chorobu. Ešte mám jedno vyšetrenie v januári ale moc veľkú nádej tomu už nedávam že by to nebola schizofrénia. Neviem ako ti poradiť v tomto, ale nie si sám kto sa cíti zle. Ale určite sa nevzdávaj a bojuj ako sa len dá, ja už tiež prestávam vidieť nádej ale neprestávam veriť že jedného dňa to bude lepšie. Musíš tomu aj ty veriť a držím ti palce nech sa ti čím najskôr polepší aspoň trochu
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

Matej, dzuli08, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 29 z 84 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 56 ... 84  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: