Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 30 z 84 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 57 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 30 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  dzuli08 Ne 25 december 2022 - 18:57

@Mous myslím, že "pochvál sa s dôvodom smútku" je dosť nešťastné slovné spojenie.....to len tak na okraj.

Ja som tiež včerajšok nejako prežila a som už rada, že je po tom. "pochválim" sa, že som si aj kúsok poplakala, ale aspoň to zo mňa išlo von. už je lepšie. Radšej sa nejdem zamýšľať nad tým čo bude. Som tu a teraz.

V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Saladin likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Saladin Ne 25 december 2022 - 19:08

Mous napísal:@Saladin pochval sa nam s dovodom smutku
Jááj, nestala sa žiadna katastrofa. Len na mňa doľahol smútok, že na Vianoce večeriam sám. That's all.  A pritom som staval RODINNÝ dom, uff.. Smútok som zajedal, takže som včera zožral všetko, čo som mal pripravené aj na zajtra. Dnes mám za trest skromnejší mód.

V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 685
Reputácia Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mous Ne 25 december 2022 - 19:17

@Saladin chápem, to musí byť nepríjemné, byť sám pri večeri. Neviem si to celkom predstaviť. Pár-krát som na to myslel-ak sa raz stane, že ostanem sám-načo potom stromček... a ešte odvšadiaľ tie názory, že by nikto nemal byť na Vianoce sám. Asi by som išiel niekam do kostola-síce to veľmi nemusím.hm.samota na sviatky je naprd.

@dzuli08 Júlia sa na mňa hnevá-tiež prežíva asi čosi ťažké.

Priatelia, ešte že tu máme fórum-aspoň čosi 🤔❄
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Tuto and Saladin like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  Catherin4 Po 26 december 2022 - 12:37

Sweetheart neviem co sa presne stalo v tvojom zivote, prisiel si o robotu? Zivot nam bohuzial pripravuje aj taketo chvile, ale vzdy zas bude dobre. Tieto myslienky co pises ja velmi dobre poznam, asi kazdy z nas tu to pozna. Ked sme na dne. Mna drzia nad vodou len lieky. Vzdy je nejaka moznost ako to riesit.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

Tuto and Sweetheart like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tyx81 Ut 27 december 2022 - 9:55

ahoj, rakovina zostáva aj ked si to clovek rozmyslel ... potom uz len moze povedat mal som zly mesiac niekedy... Rolling Eyes . mozem ti zazelat vela stastia len, niekedy je clovek dole niekedy v pohode - my castejsie dole very sad2 https://www.youtube.com/watch?v=gwWXrlVtEG0 vypocut cele, mne to pomaha it is perfect
tyx81
tyx81
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 287
Reputácia Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin

Sweetheart likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tyx81 Ut 27 december 2022 - 10:38

tyx81
tyx81
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 287
Reputácia Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin

Tuto likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 28 december 2022 - 16:48

Ahojte kamaráti, mám sa veľmi dobre, ale zachvátila ma internetová nákupná horúčka. Kúpil som si 3 elektronické šachové knihy s partiami Alexandra Aljechina. Vyšlo ma to len na 10 eur, čiže nerozšupol som sa veľmi. Mám celkovo ku dispozícii asi vyše 500 partií od tohto skvelého šachistu, čo ma veľmi teší. Už len rozložiť si šachovnicu a prehrávať si dané partie. V nových knihách je okolo 220 partií. Každopádne teším sa a mám, čo študovať. Dnes idem si len oddychovať. Makal som dosť. Neviem sa rozhodnúť, či najskôr prehrať všetky partie na šachovnici alebo komentovať aj priebežne, lebo aj Aljechin mal tam nejaké chyby...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Sweetheart, Mous, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 Št 29 december 2022 - 17:16

Ahojte kamaráti, kamarátky. Ja sa mám všeliak. Nevie sa to nejak stabilizovať u mňa. Ocino vlastní pálenicu, ktorá je pár metrov od nášho domu. Chodil som sa zaúčať keď mám teraz prerušenú školu. Včera som tam bol 8 hodín. Akonáhle mám niečo ja spraviť je to horšie, dlho rozmýšľam nad tým, mám dosť zlé príznaky choroby, že mám problém s pamäťou, neviem udržať pozornosť a aj horšie videnie a vnímanie. A nejak ma to trápi, že som taký neschopný, aj slzy sa mi tlačia do oči čo sa to stalo so mnou aj si poplačem. A hento je pri tom dobrá robota, veľká zodpovednosť síce ale človek sa tam nenarobí a polovicu času tam nič nerobí, kým sa varí pálenka a tak. Chcel by som to možno aj robiť. Len bohužiaľ tieto moje príznaky choroby mi všetko rúcajú ako domček z kariet. Neviem ako je to pri tejto chorobe ale dúfam len, že časom sa lepší táto choroba aj postupne vymiznú tie príznaky.
Majte sa pekne Smile
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

Sweetheart, Mous and Saladin like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Št 29 december 2022 - 17:27

Ahojte Wink

uz som druhý týžden doma a nerobila by som nič...kebyže si nenaplanujem včera, že dnes by bolo dobre spraviť si napriklad nalakovat nechty, knižku čitať, citat dlhy članok na nete, isť do záhrady na prechádzku zo psom....a musim povedať, že skor som splnila to posledne teda prechádzku ako čítanie....prechádzka ma tak nakopla, že som nakoniec aj prečitala dosť  na dnes....aj zajtra je den....inak asi odporučam na pohybove aktivity či už len prechádzky sa odhodlať hned ako Vás to dany den napadne...po premyšlaní o tom isť či neisť sa rozhodnete asi skor že nie....ale ked to prvý krat napadne a mam take odhodlanie  tak treba to využiť....inak sa mam dobre...sviatky zbehli povedala by som rýchlo....teraz oddychujem doma a pači sa mi to aj ked vstavam každy den pred 7:00 hod. nakolko som tak zvyknuta....a tak teda...už len sneh mi chýba a poriadne záveje....Snow 3

S pozdravom  community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

Tuto, regina, tyx81, Sweetheart, Mous, Saladin, Catherin4 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 30 z 84 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 57 ... 84  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: