Chcem to ukončiť
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Chcem to ukončiť
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
O akom skrate pises? ked to nechces spravit, tak to nerob. Preco sa vlastne chces zniest z tohto sveta? v tebe je potenciál. ved aj tak raz zomries, to je iste. nech sa tuto hneva kolko chce aj kto chce...popros o pomoc Krista, Boha. Alebo si rob co chces, mna velmi zabolelo, ze lacobus umrel, nevieme co sa stalo a preco, ale teda, je to desive to citat. je to chytlave, nalada sa prenasa, citam ze nielen ty to pises. Mne sa to teda nepaci. najdi si niekoho na riesenie a chod sa liecit a nieze ta zavru a daju ti lieky. To asi potrebujes. spamatat sa. A V COM VIDIS VYZNAM? tak chod pekne tam do nemocnice a oznam im ze co mas v hlave, coho sa bojis, chod pekne
ja ked som nechcela zit ale umriet, ..ja som to v skutocnosti nechcela, chcela som zit, len okolnosti okolo mna boli temne, velmi zly zivot tazivý, ale zomriet som nechcela, len odist z toho zla, realita bola taka tazká, ze sa v nej nedalo zit.
ak sa bojis skratu je na to riesenie.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Saladin likes this post
Naposledy upravil martindr dňa Po 3 júl 2023 - 20:17, celkom upravené 1 krát.
Anonymný- Anonymný
Dobrý deň, chcel by som sa s vami podeliť o update, rodičia ma nakoniec vyhodili vo februári, ale podarilo sa mi zohnať si podnájom, mal som peniaze asi tak na rok života, tak som sa rozhodol si to užiť. Prestal som brať lieky, chodil som do krčmy každý deň, alebo do nejakej reštaurácie, alebo som si objednal pizzu, alebo sushi a tak. Zlom nastal v júni 2022, kedy mi priznali invalidný dôchodok, ktorý mi pokryl (tesne) nájom. Niečo mi vyplatili aj spätne. Zrazu som mal perspektívu niekoľkých rokov pred sebou, hádam prvý raz od prerušenia štúdia. Moja nálada sa výrazne zlepšila, aj som si začal hľadať prácu, ale nikto ma nechce, ani len chránená dielňa Stále som dosť pil aj užíval drogy a bola celkom sranda. Rodičia keď videli, že si aj hľadám prácu, tak mi navrhli, aby som sa po roku nasťahoval naspäť domov za 200 eur mesačne, ale že musím prestať piť. Tak som prestal piť. Teraz bývam už pol roka u rodičov a je to celkom v pohode. Hľadám stále prácu ale nikto ma stále nechce. Ale pokiaľ mi neznížia dôchodok, tak takto môžem fungovať veľmi dlho. Takže všetko dobre dopadlo.
Keby s tým mal niekto skúsenosti, chcel by som sa opýtať, či sa stáva, že dôchodok znížia po zlepšení stavu? Ja mám 70% invaliditu, takže keby mi ju znížia aj o percento, je to dosť peňazí. Vopred ďakujem za odpoveď.
Janko503- Nový člen
- Počet príspevkov : 26
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 14.09.2021
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.6
Súčasná medikácia:
Matej, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
pre animusmeus
Tuto123- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 16.07.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dusan_fajnor.personal likes this post
Anonymný- Anonymný
JA SOM tam bol cca 17 rokov, ale teraz zdá sa, že SOM sa konečne vrátil do pozitívneho sektora
Bolo to veľmi veľmi ťažké, mnohokrát SOM premýšľal nad tým, ako už nechcem BYŤ
Ale teraz je to už fajn
Takže, vydržať, vydržať, vydržať
Každé ráno, aj po dlhej noci, víde zas slniečko
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
motylek and Lucas like this post
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» Chcem si len pisat
» Začiatok diskusie
» je mi zima chcem leto :-)
» Chudnutie pri antipsychotikach