Ako sa vyliecit zo schizofrenie?
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ako sa vyliecit zo schizofrenie?
Anonymný- Anonymný
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
a vlastne este niekedy v 16tich, 17tich, som robil na gymnaziu iq testy, take asi dvojhodinove, podrobne. si pamatam, ze som mal najlepsiu cast zameranu na matematiku a podobne, z celeho gymnazia...mi psychologicka tvrdila...dost funny, kedze na hodinach matematiky to vyzeralo diametralne inac...z toho testu si nepamatam presne cislo, ale dopadol tak na urovni mojho vysledku v obycajnom ravenovi...ale zase, naopak velmi slabu som mal cast na priestorovu predstavivost
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
a v mojom pripade, ked mi povedala ze som nieco medzi intro a extro, je to dost divne lebo kazdy psycholog mi teraz povie ze som introvert. aj som vzdy bola, odmalicka. aj ked, mne sa aj dost striedali nalady tak co ja viem... v kazdom pripade mi vtedy ta zenska nepovedala nic co by mi pomohlo. a studovat socialnu pracu, ehm ehm z toho odboru sa kazdy smeje, ze tam idu ti ktorych inde nevzali tak neviem ked uz tak psychologiu by som studovala.. ale neviem si predstavit vykon povolania klinickeho psychologa, hrablo by mi z tych ludi este viac ..a tak studujem dvojodbor, takze ucitelsky smer.. co je tiez "vyhra", hlavne pre tie decka, bud z tej triedy zdrhnem alebo ich zmasakrujem ked ma naseru.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
no jo na rorschacha vela ludi nadava, ze blbost, "len skvrny" a tak.. konkretne aj jeden znamy sa tak opovrzlivo o tom teste vyjadroval, myslim ze najskor kvoli tomu ze mu na zaklade toho testu vyslo daco co sa mu nepacilo
len to musi robit skuseny psycholog, ta interpretacia je dost narocna.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
2006, v 19 tich po prvej navsteve psychiatricky hned aj navsteva klinickej psychologicky, Rorschach, Zungov dotaznik depresie a este nejaky ten dotaznik, na vlastne ohodnotenie svojich crt a tak...kresba postavy, stromu...
potom pocas druhej hospitalizacie, 2007,v 20tich, v podstate to iste.
Dvakrat som bol v Galante, potom vo Velkom Zaluzi v 2008, tam mi robili podrobne testy, najprv MDZT, MMPI alebo nieco velmi podobne, Raven. To som robil u nejakej psychologickej laborantky, asistentky alebo ako ju nazvat. O par dni neskor u klinickej psychologicky WAIS-R, Rorschach, Jungov asociacny test.
koncom 2008 zase u tej psychologicky, kde som uz predtym bol dvakrat, v Galante. Testy rovnake ako aj predtym u nej, navyse len nejaky test koncentracie pozornosti tusim...som tam potreboval podrobnu spravu od klinickej psychologicky, bo v prepustacej sprave z VZ to bolo len strucne napisane, hoci vysetrenie boli asi najviac hlbkove.
Napokon som robil toho Ravena pre pokrocilych, ale to v aprili tohto roku, v Piestanoch, to uz ale nema s predchadzaujicimi nic spolocne...
Anonymný- Anonymný
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» Liecna schizofrenie vitaminom B3
» Vyliečil som sa zo schizofrénie!!!
» Obecná diskusia
» Schizofrenie a nikotin