vase zaluby
Schizofórum :: Kaviareň :: Životný štýl
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: vase zaluby
A defekt osobnosti? To znamená, že si niečo ako extraordinary a bizarre? Lebo z Tvojho písomného prejavu, z Tvojich záujmov a podobne mi vyplýva, že si veľmi inteligentný mladý človek.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
a ci som extraordinary a bizarre, to by museli posudit asi ini, aj ked si neskromne namyslam, ze oboje som, parkrat mi to bolo aj povedane, raz mi kamka povedala: si svojsky blazon...sofistikovany...
Anonymný- Anonymný
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
pozri je to blbe co sa spoluziakov tyka, ja sa v skole zatial drzim ale neviem ci toto nebude moj posledny rok. ja som uz mala mat za sebou statnice ale nesla som na ne... a tiez mi teraz uz byvale spoluziacky vravia ze som to mohla spravit, ze som strasne mudra co ma dost irituje pretoze aj keby som bola mudra tak to nemaju odkial vediet pretoze na hodinach to tak nevyzera ani zdaleka...jedna je na mna dokonca ''nahnevana'' ze som to nechala, povedala mi nieco v tom zmysle ze ak by som nebola leniva mohla som to spravit lavou zadnou... no tak tu mas. a ona dokonca vie ze som chora. a som aj leniva, ale psychologicka mi na to povedala ze to nie je lenivost ale depresia. fakt, tu skolu si mozes dorobit aj neskor ak sa budes na to citit, mozes si nechat pouznavat predmety a ides dalej... a ak nie, no tak co.. ja viem ze to mozno znie cudne ale v zivote su dolezitejsie veci ako skola, aj ked pre mna osobne dlho bola skola na prvom mieste, teraz je to moje zdravie. ked clovek ochorie (hlavne psychicky), musi prehodnotit cele svoje doterajsie bytie.... ber to tak,ze zdravym sa tazko urcite veci vysvetluju. oni su proste ''normalni'' a bez urcitej skusenosti do nasho sveta vidiet nemozu... podaktori.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
sledujte tento link: http://muza.websity.sk/index.php?pid=3&sid=2&idsutaze=315&old=0
ja tam idem posielat veci svoje...musim ale este vybrat z mnozstva basni len 5...tazko sa mi vybera...pisalo viac z vas, ze tvori, alebo v minulosti tvorilo, tak skuste nieco poslat, ak si najdete cas ;p
Anonymný- Anonymný
Mojou ďalšou záľubou je štúdiu jazyka anglického. Vyskúšal som množstvo metód a stále som tam, kde som bol pred mnohými rokmi. Jednoducho som v tom tupý, ale snažím sa.
Naposledy upravil Tuto dňa Ne 1 november 2015 - 0:53, celkom upravené 1 krát.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» definicia lasky - vase postrehy
» Vase oblubene songy pri depresii?
» Kedy sa začalo vaše eGo rozvíjať a napokon vás ovládať a riadiť ?
» Ekonomické zdravie
Schizofórum :: Kaviareň :: Životný štýl