Btw. koľko ľuďí sem vlastne chodí?
Strana 1 z 2 • 1, 2
Btw. koľko ľuďí sem vlastne chodí?
Mám pocit, že tak desať. Alebo sa mýlim?
denisa- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 23.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Btw. koľko ľuďí sem vlastne chodí?
Anonymný- Anonymný
Matej si možno ani neuvedomuje ako veľmi pomáha tým, že založil toto fórum.
denisa- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 23.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Rozmýšľal som po slovách "psychotici sem" a po Deniskiných slovách, že to tu mnohým pomáha, že by sme mohli spoločne toto fórum nejak rozšíriť na všetkých, ktorí majú nejakú psychózu, najmä F20-F29. Čo poviete?
Ja by som sa už postaral o reklamu na internete, mám vo vyhľadávačových katalógoch svoje účty, takže keby som tam doplnil trebárs "diskusné fórum o schizofrénii", tak by sem prišlo cez google alebo cez iné vyhľadávače možno aj viacej schizofrenikov a nebáli by sa registrovať z dôvodu, že to vraj nie je fórum pre nich. Myslím, že by sme to mohli skúsiť. Ale musím dostať schválenie predovšetkým od schizoafekťákov, lebo pôvodne som to myslel celé pre nich. No keďže sme tu viacerí, čo F25 nemáte, ale máte iné psychózy, čo ma Vaša prítomnosť samozrejme veľmi teší, tak už teraz sme tak trochu univerzálne fórum.
Povedzte, ľudkovia, na to svoj názor. Mohlo by to priniesť viacej ľudí na fórum. Ale možno niekomu zase vyhovuje takýto menší počet, keď sme taká menšia komunita s dôvernou komornejšou atmosférou. Tak preto sa, prosím, vyjadrite.
Všetko dobré.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
ahojka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
O tých bipolárnych viem, že sú psychotikmi, len musím ešte porozmýšľať, i keď samozrejme, ak by taký sem došiel a chcel byť členom, tak by som ho rozhodne nevyháňal. Poteším sa každému serióznemu členovi.
Postupne už začínam teda pracovať a pripravovať podklady pre rozšírenie katalógov a rozšírenie fóra. Ľudkovia, ale pamätajte, bude to znamenať aj zmenu www stránky. Doména "friendhood.net" zostane, ale "forum-f25" by bolo z pochopiteľných dôvodov passé. Čo si o to myslíte? Aký by sme mohli dať názov webstránke? To je otázka. Ale samozrejme pre mňa je teraz dôležitejšie ešte názory Lapaja, Laury a Igora (poteší aj hviezdička ) a potom prebudovanie niektorých katalógov. Ale vidím to perspektívne, zatiaľ samé súhlasné stanoviská, tak sa teším a rád sa na to podujmem.
Ináč, neviete ako je na tom triado? Jeho fórum na tej sociálnej sieti funguje? Bojím sa mu hrabať do kapusty, chápete.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Strana 1 z 2 • 1, 2
» Čo je vlastne tá reputácia?
» BAP alebo co to vlastne je?
» Blog
» vlastné postrehy ohľadom vlastnej choroby