Našlo sa na nete
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Re: Našlo sa na nete
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://www.respekt.cz/tydenik/2015/42/drogy-ktere-leci
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Našlo sa na nete
Vsetko dobre prajem!
regina
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
clanok som si precital,s pohladu zdraveho cloveka sa teraz vyjadrim na slovo Boh,Jezis kristus,hriechy,
boh je nadprirodzena dusa,nie duch ktora predstavuje stvoritela vsetkeho ale aj nicitela vsetkeho,zalezi ake nabozenstva sa k nemu hlasia,sam som vo viere,ak sa da to nazvat,medzi bohom a tym dole satanom,znie to divne ale je to tak,chcem len povedat ze ako zdravy clovek by som boha chapal ako vsetko to naprirodzene,neprebadane,nepochopitelne,sucast nasho zivota,na jeho mieste by som nechcel byt,pretoze ked si mam predstavit pod sebou vsetkych tich veriacich ako prosia,nariekaju,ziadaju...asi by som sa z tych myslienok zblaznil,podla mna boh prave kvoli tomuto osvietil jeziza a prostrednictvom jeho cinil,konal a hlasal meno bozie atd..,jezis bol len prostrednik medzi bohom a zivotom na zemi,zalozil cirkev atd..a chel vela,na co doplatil ukrizovanim,teraz krucifix symbolizuje utrpenie,bolest,
jezis za nas trpi na krizi pretoze sme sa dopustili hriechov,ktore sme napachali,
preto ti ktori sa pravidelne modlia a chodia do kostola su len podla mna ludia ktori chcu nieco zo zivota viac ako ten ich sucasny primitivny zivot,veria v nadprirodzeno a zazraky,ocakavaju ulavu,uzdravenie,stastie ci pokrok v zivote,
sam do kostola nechodim a nemodlim sa,nie som vo viere k nikomu a nicomu,nemam na to dovod,
schiza je nepochopitelna teda nevyliecitelna choroba ale len zazrakom sa da vyliecit,uz som raz pocitil uzdravenie co sa tyka zdeformivanej psychiky-ducha,trvalo to cely den, na druhy den sa prihlasila zase schiza,sranda je v tom ze mi v myslienkach pomohol kamarad,na ktoreho som myslel, vyhnat zlu dusu z hlavy-ci tela a na den som bol ako vymeneny,kde mi ju pomohol ukrizovat a zavesit na skrinu,len ma mrzi fakt ze na druhy den som bol znova kontaminovany-zavireny,asi to bolo zapricenim prezradenim onoho subjektu na krizi okolitemu svetu,neviem,je mi to zahada,
vclanku sa pisu hriechy a odpustky,tak na toto ja niesom a ten kdo si zapisuje ci v duchu pocita tieto vylomeniny podla mna je uz moc sfanatizovany,posadnuty clovek v ono nadprirodzeno,bozstvo,
na jednej strane su neveriaci,na druhej strane veriaci a niekde medzi nimi su pozorovatelia,ktori ziju na sposob aj aj,su to flexibilni optimisti ktori chodia so zdvyhnutov hlavou po zemy a vedia sa rychlo prisposobit okliu,danym podmienkam,tam patrim aj ja,
ale kvoli chorobe aby som zacal chodit do kostola a modlit sa tak na to ja niesom,niesom panbickar a hotovo,kazdy ma svoju vlastnu filozofiu viery v boha a nabozenstva,
tento clanok som si i napriek tomu precital a podla ocakavani sa tam pise stale kolom dookola ako v ostnaych clankov o bohu,jezisivy,hriechov atd..
prepac regina ale ja zijem v civilizovanom svete a nie v dobe staroveku,stredovejku ci novoveku,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ak si este raz pozries moj prispevok zistis, ze clanok bol adresovaný tým, ktori veria v Boha. Ty ako sám píses "sam do kostola nechodim a nemodlim sa,nie som vo viere k nikomu a nicomu,nemam na to dovod", nie si teda cielovou skupinou a vidim, ze ta clanok len rozculil. To som nemala v umysle. Osobne si zas nemyslím, ze ti co v Boha veria ziju v staroveku, stredoveku ci novoveku a nie v civilizovanom svete. Je to kazdeho vec ci v nieco/niekoho veri alebo nie. Respektujem to. Absolutne som nemienila drazdit neveriacich. Prave preto som hned uviedla komu je clanok adresovaný.
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
nemas pravdu clanok na nenastval a ani nepohorsil a ani tvoj blok,takychto ludi berem ako samozrejmost a je to ich vec,kazdy sme iny,ja sa viem rychlo prisposobit kazdej komunite ak na to budem mat,tak asi,
konec
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tuto temu som zalozila ja, lebo som nevedela v tom momente najst kam dat napriklad par povzbudzujucich slov. Myslim, ze tato tema je zbytocna a aj zle zaradena( Kútik umeleckej tvorby :: Blogové články a eseje)
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
ak sa vám bude chcieť čítajte ...pekný piatok
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dávam článku 5 bodov z piatich.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3