Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 57 z 83 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 83  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  rasto Št 23 jún 2016 - 1:53

ahojte,tak ja som zhruba pol roka spaval priam ukazkovo vecer okolo 22hod som zaspal a približne okolo 6,30 som vstaval už som sa tesil že sa mi ten spanok upravil ale posledne 2 tíždne sa to pokaslalo spím tak na striedacku jednu noc spím a druhu som komplet celu hore potom cez den duplom nezaspím tak som hore v kuse aj cez den.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 517
Reputácia Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Bydlisko Bydlisko : stredne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: f20
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Št 23 jún 2016 - 10:06

Ahoj rasto,
to je škoda, že sa Ti to takto rozhodilo. Neuvažoval si nad nejakými hypnotikami na predpis? Viem, že to nie je nič extra, ale v Tvojej situácii by mohli pomôcť. Osobne si myslím, že aj tie vyššie teploty nerobia "dobrotu". Momentálne spávam pod obliečkou s pusteným vetrákom. Posledná inštancia na ochladenie je u mňa mokrý uterák, ale to teraz až tak netreba. Som rád, že spím.

S priateľský pozdravom a želaním dobrého spánku Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rasto Št 23 jún 2016 - 15:05

ahoj tuto,tak ja mam gerodorm ešte spred pol roka dvam si 1,5 tablety na vecer o pol desiatej ale to vobec nezabera na rano si už nedavam lebo by to bolo zbytocne cez den celý ani nelahnem tie teploty su tu na liptove predsa len znesitelnejsie ako na zapadnom slovensku aspon v noci.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 23 jún 2016 - 23:54

Ahoj rasto,
mám podobne ako Ty Gerodorm. Po určitej dobe mi prestáva fungovať. Prednedávnom som to mal tak, že som si vo večerných hodinách dal polku a 1-1,5 tbl. pred spaním. Teraz užívam 2 tbl. okolo tej dvanástej. Keď prestanú zaberať, vymyslím inú kombináciu. Dávnejšie v nemocnici mi dávali 1 tbl. vo večerných liekoch a 1tbl. som mal podľa potreby v noci, spal som pomerne dobre. Držím palce nielen v spaní.

...............

Ahojte,
tak máme zase noc, síce nie extra pokročilú, Tuto momentálne nespí, čo už myslím tiež nie je divné. Mám tu teraz v NB pustenú JOJku. Tak za polhodinku si dám Gerodorom, povypínam všetko okrem vetráka a budem odpočívať, najlepšie spať.
Dobrú noc. T.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rasto Pi 24 jún 2016 - 7:56

ahoj tuto,tak ked nebudem moc zaspat tak skusym este prihodit 1 gerodorm tejto noci som zaspal po 1,5 gerodormu ale necudo po 40 hodinach brz spanku.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 25 jún 2016 - 0:31

Ahojte Tuto, Rasťo a všetci Smile

Pomaličky už budem aj končiť. Učím sa štvrtý okruh zo štyroch a potom už pôjdem si opakovať. Zdá sa, že do 2:00 hodiny by som mohol ísť aj na kutě. Smile Cítim sa pomerne fajn. Hučí mi tu ventilátor, trochu ma z neho chytajú "kríže" od fúkania. O 23:30 som netradične mal malé jedenie, čo obvykle pri ponocovaní nemávam. Dal som si tvarohový croissant, trochu leča (jednu žufanku), 2 trojuholníky taveného syra a "3 prsty" cesnakovej pomazánky. Tie posledné tri jedlá svedčia o tom, že som iba postával pri otvorenej chladničke a "zobal" kde-tu podľa možnosti. Smile

Dobrú noc. Nech Vás komáre neštípu, čelá a chrbty nech sa Vám nepotia a naopak príjemné sny nech k Vám do mysle zablúdia. Very Happy

Sleep

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 25 jún 2016 - 1:39

Veru Matej, zabal to do tej druhej a choď odpočívať. Možno ráno si to z "rýchlika" prejdi a hrr na skúšku.

Momentálne nespím, hoci dávka práškov na spanie je už na doktorom odporučených maximách. Po dopísaní príspevku to tu "offnem" až na vetrák, dám cigu a pravdepodobne už pôjdem spať. Možno dám priestor knihe, ale to jedine ak budem priveľmi "živý".

Matej aj ja som už nabehol na chladničku. Našiel som tam salámu, rožok a jarnú malú cibulku. Tak som si to pekne nachystal na rožok a zožral. Bolo to veľmi chutné jedlo, také obyčajné, ale miesto salámy som asi mohol dať radšej nejakú paštiku, alebo čo.

Dobrú noc!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Sqgccqgotioxznvcin3qop
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  rasto So 25 jún 2016 - 2:40

tak ja mam zase bezsenu noc užil som už 2,5 gerodormu ale ako sa zda nezabral spat sa mi absolutne nechce niesom ani trochu unavený vadí mi hlavne to že sa nudím cez den to ujde pomotam sa po zahradke prípadne čosi porobým okolo domu a tak sa nenudím ale ta noc sa mi zda nekonecna tak hravam dookola pavuci solitare ani sam nechapem co ma na tom este bavý je to u mna taka zavyslost,prajem vam všetkým dobru noc.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 25 jún 2016 - 3:41

Pre túto noc... skutočne neviem ako zaspím. Je tu teplo a teplo. Panelák je ním nasiaknutý ako špongia s horúcou vodou. Medzi pokusmi zaspať som si tak light čítal, ale to ležanie ma skutočne nebaví... Som dosť čerstvý. Je to otrava takto polihovať, dúfam, že vy už dávno spíte, čo je len dobre.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Giphy
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 25 jún 2016 - 7:56

Tak. Je skoro osem a nespal som. Snáď bude možné si ešte podriemať. Stále sa cítim čerstvo, vlastne ani nemám chuť spať. Pred hodinou som si dal ranné lieky a chystám sa na raňajky. Dobré ráno fórumáci!
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 26 jún 2016 - 0:52

Ja len že prajem všetkým buntošníkom skoré zaspatie a príjemné i kvalitné načerpanie nových síl do nového dňa. Smile

Ahojte.
welcome or bye

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 57 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 27 jún 2016 - 1:55

Ďakujem/e za prianie Matej a aj tebe veľa síl do nového pracovného týždňa!

...........

Tak mi nedalo a zase som si zapol toto moje "monštrum" v podobe NB 2v1 (NB-TV). Momentálne pozerám silne intelektuálny seriál "Mafstory", takže to mám ako večerníček, tada dúfam, že posledný. Aj tak by som najradšej spal.
Sleep Sleep Sleep
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 57 z 83 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 83  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: