Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 57 z 83 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 517
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
to je škoda, že sa Ti to takto rozhodilo. Neuvažoval si nad nejakými hypnotikami na predpis? Viem, že to nie je nič extra, ale v Tvojej situácii by mohli pomôcť. Osobne si myslím, že aj tie vyššie teploty nerobia "dobrotu". Momentálne spávam pod obliečkou s pusteným vetrákom. Posledná inštancia na ochladenie je u mňa mokrý uterák, ale to teraz až tak netreba. Som rád, že spím.
S priateľský pozdravom a želaním dobrého spánku Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
mám podobne ako Ty Gerodorm. Po určitej dobe mi prestáva fungovať. Prednedávnom som to mal tak, že som si vo večerných hodinách dal polku a 1-1,5 tbl. pred spaním. Teraz užívam 2 tbl. okolo tej dvanástej. Keď prestanú zaberať, vymyslím inú kombináciu. Dávnejšie v nemocnici mi dávali 1 tbl. vo večerných liekoch a 1tbl. som mal podľa potreby v noci, spal som pomerne dobre. Držím palce nielen v spaní.
...............
Ahojte,
tak máme zase noc, síce nie extra pokročilú, Tuto momentálne nespí, čo už myslím tiež nie je divné. Mám tu teraz v NB pustenú JOJku. Tak za polhodinku si dám Gerodorom, povypínam všetko okrem vetráka a budem odpočívať, najlepšie spať.
Dobrú noc. T.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Pomaličky už budem aj končiť. Učím sa štvrtý okruh zo štyroch a potom už pôjdem si opakovať. Zdá sa, že do 2:00 hodiny by som mohol ísť aj na kutě. Cítim sa pomerne fajn. Hučí mi tu ventilátor, trochu ma z neho chytajú "kríže" od fúkania. O 23:30 som netradične mal malé jedenie, čo obvykle pri ponocovaní nemávam. Dal som si tvarohový croissant, trochu leča (jednu žufanku), 2 trojuholníky taveného syra a "3 prsty" cesnakovej pomazánky. Tie posledné tri jedlá svedčia o tom, že som iba postával pri otvorenej chladničke a "zobal" kde-tu podľa možnosti.
Dobrú noc. Nech Vás komáre neštípu, čelá a chrbty nech sa Vám nepotia a naopak príjemné sny nech k Vám do mysle zablúdia.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Momentálne nespím, hoci dávka práškov na spanie je už na doktorom odporučených maximách. Po dopísaní príspevku to tu "offnem" až na vetrák, dám cigu a pravdepodobne už pôjdem spať. Možno dám priestor knihe, ale to jedine ak budem priveľmi "živý".
Matej aj ja som už nabehol na chladničku. Našiel som tam salámu, rožok a jarnú malú cibulku. Tak som si to pekne nachystal na rožok a zožral. Bolo to veľmi chutné jedlo, také obyčajné, ale miesto salámy som asi mohol dať radšej nejakú paštiku, alebo čo.
Dobrú noc!
op
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
rasto- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ahojte.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
...........
Tak mi nedalo a zase som si zapol toto moje "monštrum" v podobe NB 2v1 (NB-TV). Momentálne pozerám silne intelektuálny seriál "Mafstory", takže to mám ako večerníček, tada dúfam, že posledný. Aj tak by som najradšej spal.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 57 z 83 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 70 ... 83