Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 44 z 83 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 63 ... 83  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 44 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Pi 18 marec 2016 - 3:07

Tak si vravím, že veľmi pravdepodobne spíte a dúfam, že keď máte sny, tak to budú len samé príjemné sny. Tu u mňa nič až tak nezvyčajné. Polihujem, raz za čas si dám prestávku a ostatné sú pokusy zaspať. Teraz som si zapol akúsi live TV z Havaja, ktorou jedinou náplňou je vysielať zápasy zo Softballu. Doteraz sa nikto do loptičky netrafil, akurát teraz... Vypínam, idem spať.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 44 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto So 19 marec 2016 - 0:43

Zdravím všetkých obzvlášť tých, čo ponocujú a tých čo si tu moje nepodarené výlevy čítajú.

U mňa teda pohoda, cítim, že bol piatok, lebo občas vidieť a hlavne počuť nejaké indivíduá čo sa vracajú z krčmy. Tak to v piatok a sobotu jednoducho chodí. U mňa beží akýsi slovenský seriál? či film? na WOU, ale trochu mi to seká. Dnes naši konštatovali, že som akýsi "rozbehnutejší", tak ani neviem... lieky beriem presne podľa predpisu, pridávam si ráno a večer Mg a B6, ale to je už dlhodobejšia záležitosť. Možno aj trošku fázujem, čo sa môže prejaviť aj v spaní, takže uvidím.

Noc je fajn, neviem, či ešte pozriem na JOJ Votrelec vs. Predátor, avšak mal by som tráviť čas nejako užitočnejšie, navyše tie reklamy a občasné seknutie. Hmm.

V poslednej dobe myslievam nielen na vás, ale často aj na prácu. Mám z toho zmiešané dojmy. Rád by som "dal" osmičky, ale kvôli zhoršeniu zdravotného stavu vplyvom nedostatočného odpočinku... ...ale to sem asi nepatrí.

Prajem vám dobrý oddych počas noci a čo najlepší vííííkend nielen pre pracujúcich. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 19 marec 2016 - 3:25

Aj ja jáj! No ani neviem čo na toto. Vonku počuť vrčať len taxíky, ktoré odvážajú z baru/herne posledných zákazníkov. Mňa tak seriózne štve, že som hore a len sa prehadzujem. Mám ešte chuť na cigu, tak asi ešte bude aj ten nešťastný balkón. Ráno mám klasiku, teda brať lieky. Na zajtra je na pláne záhrada - dúfam, že to zvládnem. Práve som zistil, že mi telka v NB šialene seká. Tak to balím a idem zase pokúšať zaspanie.

Všetkých vás pozdravujem. Nech žije sobota! Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 44 Images?q=tbn:ANd9GcQ0-59jHuY-mdBDI1Nt5mg8kV9OllIHUJpXnPsfokYPZvUdU-SUeg
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav So 19 marec 2016 - 5:55

Tuto, dnes ponocujem s tebou. Zas som menej spal. Cca od jednej doteraz. Ešte skúsim ľahnúť na chvíľu. Včera prednáška či beseda SUPER MEGASUPER!!!! Budeme to opakovať pravidelne ak bude záujem.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 19 marec 2016 - 23:58

Ahoj xkrchnav,
verím, že si ešte aj cez deň trochu zdriemol a teraz už aspoň zaspávaš... Príjemnú nedeľu!

................

Už začínam mať z vypisovania na túto tému takú nočnú klasiku. Vlastne je tu tak ticho, len zo slúchatiek mi ide WAU, teda seriál Nezvestní. Mal by som však robiť asi niečo užitočnejšieho, ale už som sa zapozeral... Neviem ešte kedy to zalomím a pôjdem spať. Predtým si dám cigaretu a Gerodorm. Možno by som si aj pustil nejaké ukľudňujúce nahrávky. Priznám sa, že v telke ide ešte nejaký film-horor o zombíkoch, tak ma to nejako láka, ale mal by som byť v predlžovaní času zaspania rozumnejší. Na druhej strane asi aj tak do tej tretej isto nezaspím, vzhľadom na denné driemanie...
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 20 marec 2016 - 1:39

Aha! ...a máš to tu! Gerodorm už pravdepodobne vyprchal, teda jeho hypnotická zložka. O to bude veselšie. Problém je aj v inom, teda hmm, začínam byť hladný. Jedol som naposledy asi 7h dozadu, tak sa ani nedivím. Pred sekundou som si aj v okne pustil ten horor, a je zrovna reklama. Končí to o asi za dvadsať minút, tak si to už asi dopozerám...

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 44 Images?q=tbn:ANd9GcSCS3q7XtHZ3CHCLWqmppfHQdnRhY4eIa3FwCBAz75Qa02DvogtIA
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 20 marec 2016 - 2:03

Ahoj Tuto i všetci Smile

Bolo asi 17:15, keď som sa práve chystal čítať povinné texty a zrazu mi začali strašne klipkať oči. Tak reku že sa na chvíľu natiahnem. A skončilo to spánkom od 17:30 do 1:00. Bezmála 7 hodín v kuse som teraz prespal. A teď budú 2 hodiny v noci a neviem, či mám ísť pokračovať v spánku alebo ako. Very Happy Cítim sa mierne ospalý, takže napokon ešte do rána asi trošku buvačky dám hádam... Ráno vstávam na omšu o 6:10, takže ešte mám asi 4 hodiny voľného času. cyclops

Uvidím, ako táto noc napokon dopadne. Smile Držím silno palce, aby Tebe, Tuto, ako aj všetkým forumákom, dopadla čo najlepšie a priniesla vytúžený odpočinok. Sleep it is perfect

m.
welcome or bye

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 44 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ne 20 marec 2016 - 3:32

Ahojte buntosnici! Tiež mierne bdiem. Ale aspoň doteraz som spal. Takže také životné minimum mám za sebou. Idem si ľahnúť. Keď nezaspim mám pred sebou aspoň 3,5 hodiny meditácie a tréningu seba disciplíny. Držte sa drzme sa priatelia!
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 21 marec 2016 - 1:45

Už tu máme pondelok, momentálne sa ma vlastne netýka oproti pracujúcim, ktorým tak v dobrom závidím. Bol by som rád, keby som bol zavolaný na jedno-dvojdňovú brigádu. Momentálne nemám nejaké echo, že by sa tak udialo...

Ani sa nenazdáme a bude tu ráno. Nerád by som písal ako včera niečo pred štvrtou, teda aj napísal a potom škrt cez rozpočet, jednoducho text bol fuč. Tak som sa nas**l a išiel som spať a z trucu som aj zaspal.

Všetko dobré v pracovnom týždni a dobré spanie praje Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Po 21 marec 2016 - 3:09

Ahoj Tuto nespac. Zdravím ťa a verím, že len čo dopisem toto, vypnem telefón a zaspim. Maj sa.

Zdravím aj ostatných nespacov.

PS: neviem čo mi zavidis na zajtrajsej 8 hodinovej sichte po prebdenej noci Smile

Mám vás rád všetkých
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 22 marec 2016 - 1:47

Dobrú noc J.,

.......................

U mňa taká do pohody noc, v poslednom čase zvyknem okolo tej druhej definitívne vypnem. S J. som hodil minireč na Zelle, dúfam, že už sa reparuje v podobe kvalitného spánku. Držím mu palce, vlastne aj vám/nám, aby ochorenie len ustupovalo. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 22 marec 2016 - 3:59

No áno, zase ja. Predsa som zapol NB, len tak zo zvyku. Je úplne kľudná noc, teda až na to, že som pred malou chvíľkou fajčil cigaretu na balkóne a nikde nebolo vidieť žiadneho človiečika, dokonca ani auto ani kamión. Nič, len ja, cigareta a ticho. Priam mystické... ani "hlasy" neboli

Zvláštne, že si stále pripadám pomerne svieži. Myslím na J., že snáď už tuho spí a jeho problémy sa rozplývajú... A tak tu čosi ťukám a neteším sa na zajtra, že pravdepodobne budem celý "rozbitý", že som nespal. Ale nevadí.

Bla, bla, bla... Zase vypínam. Dúfam, že to bude OKi.

So želaním toho najlepšieho pre všetkých Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 44 z 83 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 63 ... 83  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: