Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 5 z 83 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Drž sa!
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dobré ráno fórumáci.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak áno vstala som zase raz tak skoro...a určite je to lepšie ako nespať celu noc....no aj ja pociťujem už pred deviatou neskutočnú únavu ....a potom po obede....a potom večer...bez kávy mi ani mozog nefunguje nejako rýchlo proste únava...inak aj ja som mimuly víkend pozerala ten film....aj ma dosť zaujal....ako že to ide aj tak...aj keď ja som hlasy nejak nikdy moc nepočula...iba moje rozmýšľanie skôr to bolo...ale určite nie že preukazujúci hlas.....tak snáď sa dnes teda ešte vyspíš
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
"To sa mu ani nechce spať?"
"Neviem, neviem, čo bude teraz, keď sú takmer štyri ráno."
"Trochu ma zaujíma čo tu napíše, že prečo je to tak"
.................................................................................
Tak ahojte,
za chvíľku sú 4hod a napriek dvom Gerodormom spánok ku mne neprichádza. Ako vždy rozmýšľam nad dobrou kávičkou, cigaretkou a kľudu budem mať na čítanie. Čas zaspávania tak odhadujem na nejakú osemnástu hodinu. Je pekná nedeľa, a to preto, že vonku jemne prší. Hurá! Môže aj viac. Totiž studňu na záhrade už máme takmer na dne.
Týmto pozdravujem aj Mischelll, ktorá na mňa snáď nezabudne a napíše aspoň o koľkej vstala. Dobré ráno! Nech Ti dobre padne kávička. Tuto
.............................................................................
.............................................................................
Tak tu máme ráno, teda za 20 minút bude šesť. Zdá sa, že pre túto noc som len oddychoval. Skúsim vydržať bez spania do večera, užijrm lieky a poď ho spať.
Naposledy upravil Tuto dňa Ne 26 júl 2015 - 5:41, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : doplnenie relevantných informácii)
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak dnes som vstala už klasicky o 5:20, ale potom som sa pokúšala len tak ležať a zaspať....nakoľko sa ochladilo...a nechcelo sa mi vstavať...nastal malý krok pre ľudstvo, ale veľký pre mňa....totiž asi na 5 minút som ešte zaspala...možno aj na menej...suma sumárom...som vstala 6:15 takže tak...
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tak vlastne ani neviem, priznám sa, že tak trošinku malinkú mám aj kdesi v kúte hlavy aj minimum chuti na spanie, ale neviem to vydolovať.
Inak noc prebieha štandardne. Okolo jednej išla opitá mládež s krčmy domov. Cestu si krátila trieskaním do všetkého do čoho sa buchnúť dalo. Už nám takýto podemolovali bránky na ihrisku pod oknami...
V zásade však v sebe cítim pohodu. Vlastne sa ani nemám na čo sťažovať. V noci je kľud, hrá mi teraz obľúbené duo z NB, ale len tak v rámci ticha, ktoré tu v bytovke panuje.
Pozriem ešte nejaký tem. obrázok a pokúsim sa zaspať...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
momentálne je 4:20 a práve som sa zobudil zo zdravého spánku. Zrazu sa mi nechce spať, pripadám si čerstvý. Je to pre mňa dosť prekvapivé. Aj som ľahko a dobre zaspal... Teraz som si dal čaj, išiel som na cigu, pomotal sa po byte. ...hmm... Žeby nejaká zmena?
S pozdravom pre všetkých a dobré ráno praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Dobrú noc a dobré ráno. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
tak tentoraz to vyšlo dobre. Nezvyknem byť poverčivý, ale zasa ako som napísal na fórum, tak som aj rýchlo zaspal. Čo to toto Tuto? Pred chvíľkou som sa zobudil celkom vyspatý.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ja posledne celkom dobre spím. Vstávam pred budíkom, nechápem. Vstanem ale cítim, že by som spala ešte. Tuto, necítiš to potom na psychickom stave? Ja si vypĺňam tabuľku nálady a spánku a vidím v tom pekne graf
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Je zvláštne, že sa častokrát cítim lepšie, keď nespím vôbec oproti tomu, keď spím kratšie, alebo som nevyspaný. Je to taký paradox. Racionálne si však uvedomujem, že už nespanie dvoch nocí po sebe vytvára zázemie pre chorobné prežívanie a neskôr aj správanie. Už sa mi to pár krát v živote stalo a navyše k tomu, pri psychopatologickom prežívaní mám aj tendenciu čachrovať s liekmi. Všetko dohromady ma vie efektne nasmerovať k nemocnici. Inak máš dobrý nápad s tým zaznamenávaním, asi by som to mohol praktizovať...
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 5 z 83 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44 ... 83