Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 31 z 83 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 517
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Nejak som to asi prehnal s povzbudzovákmi. Kombinácia 2 toboliek Memoplusu a 1 malého energeťáku mi poriadne zrýchlila myšlienky, takže sú ako odtrhnuté z reťaze. Kvôli "tlaku neustále myslieť" a neustále niečo v hlave riešiť sa mi nedarí teraz zaspať. Študijnú seansu som ukončil už vari o jednej, pričom hodinu a pol sa iba prevaľujem. Máte to veľmi drsné, že takéto niečo zažívate každú noc. Súcitím s Vami.
Idem sa pokračovať prevaľovať. Držme sa, priatelia.
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 517
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Držím Vám palce a prajem peknú noc.
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Prajem Ti, Ester, ako aj Rasťovi a Tutovi skoré zaspatie a následný kvalitný spánok. A pokiaľ nemôžete spať, tak prajem aspoň príjemný relax a pohodičku.
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
samozrejme Ti fandím a verím, že Ty to štúdium dotiahneš do zdarného konca. Aktuálne ako vidíš, tiež nespím, ale čiastočne si za to môžem sám, keďže som mal akýsi spavý deň či čo. Teraz plánujem ísť si zapáliť, umyť zuby a užiť polku tabletky Gerodormu. A potom asi polihovať. Podľa situácie rozmýšľam, že si možno pár strán prelúskam z toho čo tu mám. Pozdravujem aj ester a obom vám želám aj dobrú noc. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej, vidim v Tebe vela odhodlania popasovat sa s tou skolou a snahu (ktoru som ja, ach, nikdy nemala), takze verim, ze to zvladnes. Drzim aj tie palce, co nemam
A tak vseobecne: Zobudila ma hypoglykemia, ale co, teraz s tym okrem akutneho zahnania jedlom nic nenarobim. Ale rozhodne treba pokracovat v profiloch.
Inak mam dojem, ze by sa mi uz ani nechcelo spat, ale je taka kosa, ze zaleziem do postele, a ak ma nebude budit vlastne drkotanie zubov, isto zaspim. Rada by som vsak napisala nejaky +/- polnocny clanok. Len tak. Pre Tuta.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
tak ani neviem, čo to máme za noc. Pod oknami je poprašok snehu, mínusové teploty a na balkóne Tuto pofajčieval cigaretu.
O zaspaní nemôže byť ani reči. Prášky na spanie užité, ale necítim žiadnu potrebu spať. Skôr sa len tak poflakujem, ani čítať sa mi príliš nechce. Tak. Aspoň že mám ten Net a komu napísať. Dnes máme peknú nedeľu. Dúfam, že sa dokopem aspoň mrknúť do supermarketu. Tieto tri resp. štyri prežité dni voľna hlavne čučím doma a aktívne toho robím pramálo.
Meretseger, dúfam, že už si to s tou hypoglykémiou vyriešila a teraz si už v ríši snov. Taktiež verím, že som tu posledný nespavec a aj ja budem za chvíľu chrneť.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 31 z 83 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 83