Nové oznámenia
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nové oznámenia
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Najprv som sa pokúsil fórum viacej zozeleniť, nahodiť tmavšie odtiene zelenej. Nebol som s výsledkom spokojný a mal som pocit, že je to ešte horšie, než predtým. Tak som vrátil dizajn späť do odtieňov modrej a aj do hlavičkového obrázka som vrátil nezábudky ako symbol podpory duševného zdravia, ktoré sme tu mali vlastne celý minulý rok. Vidím, že anjelik a EnaXnaY sú modrej radi, ďakujem Vám za podporu a názor. Chcem dúfať, že aj ostatným sa modrá buď páči, alebo im aspoň nevadí. Je to síce trochu chladná farba, ale nejako sa mi na zdravotnú tému azda aj hodí. Keď si predstavím zdravotníctvo a jeho rôzne zariadenia, tak sa mi to podvedome spája s modrou farbou. Asi som to odpozoroval z nejakého seriálu...
Srdečne pozdravujem.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej napísal:Ahojte.
Najprv som sa pokúsil fórum viacej zozeleniť, nahodiť tmavšie odtiene zelenej. Nebol som s výsledkom spokojný a mal som pocit, že je to ešte horšie, než predtým. Tak som vrátil dizajn späť do odtieňov modrej a aj do hlavičkového obrázka som vrátil nezábudky ako symbol podpory duševného zdravia, ktoré sme tu mali vlastne celý minulý rok. Vidím, že anjelik a EnaXnaY sú modrej radi, ďakujem Vám za podporu a názor. Chcem dúfať, že aj ostatným sa modrá buď páči, alebo im aspoň nevadí. Je to síce trochu chladná farba, ale nejako sa mi na zdravotnú tému azda aj hodí. Keď si predstavím zdravotníctvo a jeho rôzne zariadenia, tak sa mi to podvedome spája s modrou farbou. Asi som to odpozoroval z nejakého seriálu...
Srdečne pozdravujem.
matej
Jop, JA mám tiež modrú, tá je najkrajšia
Kukni tu : https://www.dzio.sk/lipka
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
anjelik napísal:Enax, Božechráň aby títo zlatí ľudia stretli Scáju
Skáju som odtiaľ vyhodil
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
EnaXnaY napísal:
Kukni tu : https://www.dzio.sk/lipka
Parádny web. Celkovo som si klikal už aj viacej Tvojich diel a chcem Ti povedať, že celkovo si naozaj talentovaný človek. Aj na programovanie všeličoho, techniku, ale aj na poéziu, prózu, hlbšie zamyslenia, originálne myšlienky. Klobúk dole.
S úctou
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej napísal:
Parádny web. Celkovo som si klikal už aj viacej Tvojich diel a chcem Ti povedať, že celkovo si naozaj talentovaný človek. Aj na programovanie všeličoho, techniku, ale aj na poéziu, prózu, hlbšie zamyslenia, originálne myšlienky. Klobúk dole.
S úctou
matej
Ďakujem za pochvalu, cením si to
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Neti napísal:Matej, v čom je rozdiel medzi zeleným palcom a tlačítkom "like" (je vedľa "dislike")? Červené puntíky si zrušil, nie?
Ahoj. Webmasteri celoplošne zavádzajú do všetkých fór platformy Forumotion novú funkcionalitu - a síce Like/Dislike System, ktorý je oddelený od samotného Reputačného systému, ktoré tu máme v podobe tých zelených palčekov a ktorý pridáva forumákovi reputačné bodíky. Ešte sa ale na ňom pracuje, resp. samotná funkcionalita je hotová, ale info, ako to tu nastaviť, vychádza postupne, takže zatiaľ, kým to nebude kompletné, tak som to teraz vypol. Dokončené by to malo byť do 3 dní. Isteže, možnosť "dislike" tam napokon neaktivujem... to len teraz to na chvíľku bolo zapnuté, lebo sa to zapalo automaticky vo východzej podobe, a to mi ešte uniklo pozornosti.
Tiež môžem už aj teraz povedať, že neviem, či sa nám tu tento systém uplatní, lebo istým spôsobom konkuruje reputačnému bodíkovaniu. Azda výhodou môže byť zverejnenie toho, kto daný príspevok lajkol. Ale aj to sa dá deaktivovať, ak by sme to tu nechceli. Takže uvidíme, čo si tu s tým počneme a či to nakoniec nevypneme a necháme si len doterajšie zelené palčeky. Neviem totiž odhadnúť, či by tu niekto rád príspevok, ktorý sa mu páči, aj lajkol so zverejnením svojho nicku, a zároveň aj dal (anonymný) zelený reputačný bodík, aby sa tomu pisateľovi navýšila reputácia. Čiže či by tu bol záujem o takéto súbežné dva systémy. Asi nie, neviem. Každopádne, na podpore už dali vedieť, že momentálne tieto 2 systémy prepojiť neplánujú.
Tak uvidíme.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Takže hurá opäť môžeme od 24. júla frčať na tejto doméne ďalší rok.
V tejto súvislosti Vám vrúcne ďakujem za Vaše navštevovanie a aktivitu na fóre. Prajem Vám aj do budúcna príjemné prispievanie, nech nám je všetkým k prospechu.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Dušan and anjelik like this post
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
» Ako sa dnes máš? 17
» Nové smajlíky
» Kvalitne,nove,slovenske...
» Na zamyslenie