Nové oznámenia
Strana 4 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nové oznámenia
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Takže je to taká pocta pre nás všetkých, že nás hodnotia ako aktívnych a prínosných, a že chcú, aby doména schizoforum pokračovala, hoci ich to teraz stálo to, že nám tú doménu predĺžili zadarmo, a teda bez zisku.
V tejto súvislosti Vám ďakujem za čítanie a prispievanie, ste super, priatelia.
Platnosť domény schizo.sk je už predĺžená na ďalší rok tiež, v jej prípade to bola štandardná čiastka. Posledná investícia bude do zrušenia reklám na fóre, nakoľko 22. septembra skončí rok ich deaktivácie, takže sa postarám o to, aby deaktivované aj na ďalší rok zostali. Z hľadiska nákladov na chod týchto dvoch stránok tým pádom začína nový predplatený rok, a tak hurá si opäť ďalší dlhý rok užívať a veselo prispievať svojimi príspevkami a čítaniami. Už teraz sa teším, čím všetkým obohatíme fórum a komunitu, a aký ďalší úsek našich životov tuná pozdieľame.
Ste super, mám Vás rád. Držte sa!
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
neviem ako vy ale mne chyba ta cierna rolovacia lista hore nad menu pri prehladavani prispevkov,tak to som totiz raz dva bol v mojich oblubenych temach ci vsetkych temach,teraz mi tam chyba a musim znova preklikavat na vrch temy aby som sa k nej dostal,
prosim vyjadrite sa vsetci a dajte vediet,matej to potom pri vacsine moze napravit,co by som bol rad
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Keby sa v budúcnosti niečo také opakovalo, tak hľadajte info na stránke schizo.sk. Tam sa snažím dať echo, že prečo je fórum nefunkčné. Aj včera o 20:15 som tam zverejnil bočný panel s patričnou informáciou.
Škoda, že existujú ľudia, ktorí sú namakaní v počítačoch a pritom svoje vedomosti a talent investujú do produkovania vírusov, koňov, malwarov a organizujú softvérové útoky a pirátstva. A to namiesto toho, aby radšej vyprodukovali niečo dobré, užitočné, trebárs aplikáciu, softvér, hru atď. Proste sú medzi nami zlí, neproduktívni škodci, ktorí svoj talent využívajú na škodenie väčšinovej spoločnosti...
Prajem Vám príjemné trávenie času na fóre a prajem našej komunite, ako aj jej fóru dlhé, veľmi dlhé trvanie, životnosť a odolnosť voči všetkým prípadným ďalším útokom škodných ajťákov. Spravodlivosť zvíťazí!
Pozdravujem Jožina, nášho, verím, užitočného a dobrého ajťáka.
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Zdvihla sa vlna odporu voči téme Satanizmus, či už na fóre priamo, alebo vo sfére súkromných správ, tak som tému kvôli vyvolanej náboženskej polemike zamkol a presunul dolu do Archívu. Náboženská polemika, tak ako politická, nie je na takomto pacientskom fóre, ktoré má ľudí spájať, žiaduca.
Prajem Vám pekný deň.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Fajneho príspevok v téme "Vcelku ma teší" som oddelil od danej témy a vložil ho do novej témy "Fajny" dolu do Kaviarne v jej sekcii "Slobodné debaty". Tam som aj na jeho príspevok následne reagoval.
Oddelenie bolo potrebné pre odlišnosť tematického zamerania daného príspevku v porovnaní s témou "Vcelku ma teší".
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Schizo.sk nachádza denne asi 30 návštevníkov, zväčša surferov, ktorí prečítajú, čo hľadajú, a odídu do 2 minút, často už do 30 sekúnd. Čiže informácie tamojšie by som mohol poskytovať vlastne tuná na Portáli a radšej sa starať o dobré SEO, aby vyhľadávače "trafili" na toto naše fórum/portál. Výhody sú teda jasné, ale ako som vravel s tým html, tak sú jasné aj nevýhody.
Náklady na schizoforum.net, pokiaľ nám zdarma predĺžia platnosť domény za odmenu, že sme pre nich žiaduci, tak sú relatívne nízke. Kupovať copyright a pätičku si už nebudem, takže jediná investícia by bola len do zrušenia reklám, ktoré sa bude cvakať najbližšie až v septembri. Ak by to boli jediné náklady na chod všetkého miestneho, tak je to v pohode a super.
Zároveň okrem financií som motivovaný aj minimalizmom, že lepšie je to tu mať také trochu viac pohromade pod jednou strechou. A pokiaľ sa naučím dobre kódovať v HTML, tak možno ten Portál bude ešte viac podľa predstáv, než wordpress na samostatnej schizo.sk. Chce to však čas a trpezlivosť. Môže to byť aj môj koníček, vidím to optimisticky.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Odporúčam teda sa pri prihlásení prihlasovať cez "Prihlásenie" v menu, alebo cez vrchnú čiernu lištu úplne vpravo hore.
Ak by sa Vám zmena nejak zvlášť nepáčila, tak by som to vrátil naspäť, ako to bolo. Nechcel by som narušiť, na čo ste zvyknutí. Mám ale pocit, že mnohí členovia, ktorí prichádzajú prihlásení na fórum pravidelne, tak zostávajú prihlásení vždy a neodhlasujú sa. Ja sa málokedy odhlasujem, tuším aj Tuto sa neodhlasuje, takže ihneď, ako sa nám otvorí stránka schizofóra, sme ešte z minulosti prihlásení.
Všetko dobré!
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Práve sa fórum prestavilo na letný čas. Po 1:59 bliklo hneď 3:00. Bolo by fajn, keby ste si skontrolovali, aký čas Vám fórum ukazuje a prípadné nezrovnalosti si upravili vo svojich Nastaveniach hore v menu. Niekedy tieto zmeny času rozhaprujú členom nastavenia, takže niektorým prehodí časové pásmo alebo urobí inú neplechu.
S pozdravom
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Rozmýšľam nad jeho ďalšími funkciami, ešte ich nemám dobre nastavené, resp. vlastne ani pochopené. Takže zatiaľ aspoň tie sviatky.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 4 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
» Ako sa dnes máš? 17
» Nové smajlíky
» Kvalitne,nove,slovenske...
» Na zamyslenie