Partnerské-ľúbostné vzťahy
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Partnerské-ľúbostné vzťahy
je mi ľúto, že sa cítiš úplne nepotrebná. Je to určite ťažké. Dlho som ťa tu na fóre nevidel, ani si nepamätám, že by si niečo písala do témy Ako sa máš. Neviem ako si si písala s priateľom 6 rokov, kedy naposledy ste si písali. Každopádne by som ťa chcel pozvať k nám. Aby sme si sem tam napísali do tamtej témy. Povedali ako sa máme. A aj keď sme niektorí sami, tak tam akoby sme boli spolu. Jak píše Matej pri zverovaní sa radosť násobíš a bolesť delíš. Ak by si chcela pokročiť ešte o krok ďalej, je tu k dispozícii zello, kde sa stretávame v hlasovej konferencii. Každý týždeň si vyhradíme hodinku a hovoríme... čo nás trápi, teší, prípadne sa vyjadríme k nejakej téme. Prajem ti veľa lásky v srdci. Tá najdôležitejšia láska, ktorú tam máš je láska k sebe samej. Maj sa pekne a budem rád ak o tebe opäť upočujeme či prečítame pár riadkov.
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Je to pre mňa naozaj ťažké, nakoľko stále vnímam investovanie peňazí a času do vzťahu ako niečo obťažujúce. Neviem, aká hodnota by to dokázala prekonať... otec hovorí, že to obvykle prekonáva moc príťažlivosti k žene, takže vtedy to mužovi nepríde obťažujúce. Na nete som našiel už také, ktoré mi prišli príťažlivé... a ich povaha bola parádna (lebo ja si potrpím hlavne na povahe ženy a jej hodnotách, a nie na fyzične, to je treťoradé, keďže ani ja nie som krásavec). Lenže asi som dosť neskúsený s tým, ako "dobyť ženské srdce", takže neviem, ako sa správať, aby som si ju získal. Možno stačí byť sám sebou, lebo aj vo vzťahu budeme sami sebou a nemôžeme sa na nič hrať. A musím si asi tiež veriť. Hm.
Asi to budem skúšať, no bojím sa. A ešte keď nemám dosť času. A navyše mám toto ochorenie, ktoré sa všelijako nevhodne prejavuje napr. v oblasti sociálnych interakcií, takže akurát v oblasti, ktorá je pre vzťah kľúčová...
Držte palce.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Drzim palce,Matej!U:perfect: mna je to tusim celkom nerealne...O dovodoch je skoda sa aj rozpisovat....
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Takže zatiaľ sa súriť nebudem. Mám svoje roky už síce, ale tak čo už, keď ma to neoslovuje.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Couz likes this post
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Je toto "záležanie" niečo podobné láske medzi partnermi? Možno trošku. Ak áno, tak potom trošička si viem predsa len predstaviť, že nevieš, veronička, toho muža pustiť z hlavy. Ale teoreticky mne by stačilo, keby tí ľudia, voči ktorým cítim "záležanie", sa mali natrvalo dobre a skvelo, a už by som ich z hlavy pustiť istým spôsobom mohol... nevyžadoval by som ich pozornosť, azda ani prítomnosť. Možno to je rozdiel medzi záležaním a láskou, pri láske si človek aj milovaného prítomnosť dožaduje, lebo je mu s ním osobne dobre.
Je to teda zapeklité s tou láskou. Sám som z toho pojašený a nerozumiem tomu.
Držím Ti ale prsty, veronička!
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 523
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Co sa mna tyka, moj partnersky zivot je... ako to povedat... Plny podivinov a narusenych individuii. Alebo, aby to neznelo tak blbo, i uplne normalne psych. chorych, coz by este uslo. V podstate sa mi to nechce moc opisovat, to by bolo nadlho, ale v skratke: mam za sebou 6 vztahov (take, co sa tak daju nazvat plnohodnotne, i take, co su skor pofiderne). Ze zeny boli selfharmerky a hraniciarky - teda uplne mne rovne -, by uslo, no muzi boli povacsine patologicki klamari, prip. im slo len o jedine, sex ci peniaze. Tragedia... doslova, pretoze vztah s poslednym (ktory ma poziadal o ruku!) bol toxicky a prave kvoli nemu som takmer zomrela. A vobec, vraj ked som v akomkolvek vztahu, stava sa zo mna kopka nestastia. Vztahy su pre mna zakazana vec
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17