Partnerské-ľúbostné vzťahy
Strana 4 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Partnerské-ľúbostné vzťahy
PS 1: Treba vyskúšať každú kreposť, ak sa nepodarí, aspoň získaš ďalšiu skúsenosť. Ale zase s rozumom do takých krepostí
PS 2: Mňa môj Kocúr tiež vôbec nezaujal, chcela som ho odohnať. A dnes spolu žijeme
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Určite mnohých ľudí v mojom veku veľmi baví nadväzovať nové kontakty s príslušníkmi opačného pohlavia. Ľudia sa chodia baviť do barov, na diskotéky a tak. Najprv chodia s jednou, potom s druhou, potom s treťou, piatou, siedmou... Nakoniec si muž povie, že toto je tá pravá a žena si povie, že toto je ten pravý. Vezmú sa, prežijú pár rokov... a potom sa rozvedú. A nájdu si niekoho iného.
Ale mne sa vôbec nechce hľadať, vyberať si, preberať... Ja by som chcel hneď nájsť tú pravú. Tých príležitostí naozaj nemám veľa. Veď bývam v obci, nie v meste. A v podstate nikam okrem toho stacionáru nechodím...
Neviem, aké plány má so mnou Boh... Neviem, či sa vôbec narodila taká žena ktorá raz bude žiť so mnou. Žena, ktorú budem milovať celým svojím srdcom, a ktorá mi túto lásku opätuje... Ktovie, či taká žena existuje, či ju Boh stvoril...
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
historik napísal:Ale mne sa vôbec nechce hľadať, vyberať si, preberať... Ja by som chcel hneď nájsť tú pravú. Tých príležitostí naozaj nemám veľa. Veď bývam v obci, nie v meste. A v podstate nikam okrem toho stacionáru nechodím...
Neviem, aké plány má so mnou Boh... Neviem, či sa vôbec narodila taká žena ktorá raz bude žiť so mnou. Žena, ktorú budem milovať celým svojím srdcom, a ktorá mi túto lásku opätuje... Ktovie, či taká žena existuje, či ju Boh stvoril...
Ani ja nemám, historik, veľa príležitostí veru. Mám to o to sťažené, že ja sa neviem zamilovať do ženy len tak z luftu na jedno stretnutie, ale potrebujem sa s ňou najprv kamarátiť a zistiť, aká je. Totiž mne vždy zásadne záležalo na charaktere tej ženy, a nie na fyzične. A mám vskutku aj skúsenosť, že ženy s trochu horším fyzičnom mávajú práveže oveľa krajšie charaktery a povahy a osobnosti.
Momentálne som sa, historik, zaregistroval na http://partnernaurovni.sk
Tam si pomaly vypĺňam profil a skúmam na základe miestneho podrobného psychotestu, že ktoré ženy a ich profily mi systém priradí ako potenciálne partnerky. Veľký záujem o tento systém zatiaľ neprejavujem, lebo sa mi nechce skĺzať do chatov, z ktorých som sa pred pár rokmi úspešne ťažko oslobodil. Ale vidím to ako možný smer, ak môj záujem o opačné pohlavie bude opäť silnejší. Je to totiž ako v takých nárazových vlnách u mňa - chvíľu mám veľký záujem, potom týždeň mi je samému starému mládencovi dobre. Tak sám som zo seba zmätený, či vlastne chcem do toho ísť alebo nie.
Možno by si mal aj Ty skúsiť tú stránku. Azda Ti to pomôže nájsť tú pravú.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Viete, ja mám z toho všetkého tak trochu komplex. Na mňa nikdy žiadne dievča nepozeralo ani žiadostivo, ani ako na potenciálneho partnera, ktorý by sa jej akože ľúbil. Ja som bol vždy pre všetkých len kamarát. Najprv som bol dieťa, potom som mal pubertu a adolescenciu vyplnenú nesympatickou bielou neopálenou pokožkou a výrazne červenými lícami, takže som bol fyzicky nie pekný. Potom po dvadsiatke som zas mal problémy s liečením choroby, stlstol som a definitívne som bol nepekný. Až teraz, keď chodím do solárka, a keď beriem tabletky proti červenavým úzkostiam a keď som aj schudol 17 kíl, tak som opäť trochu na tom fyzicky lepšie. Snáď, dúfam aspoň, neviem dobre posúdiť. A všimol som si, že keď som si dal šošovky, tak niektoré dievčatá na mňa pozerali v práci už aj viac ako pár sekúnd, čiže možno som ich niečím zaujal, čo je pre mňa úplne nevídaná skúsenosť.
Aj tak mám z toho komplexy. Neviem si predstaviť také veci ako bozkávanie, intímnosti a tak. Mám z toho des a vôbec ma to neláka. Skôr by som chcel mať priateľku preto, aby som bol milovaný, aby som mohol viesť vzťah dobre a kvalitne, urobil partnerku šťastnou, nebol sám, pochválil sa fungujúcim vzťahom (ktoré sú dnes zdá sa vzácne). Ale fyzické prejavy lásky, toho sa veľmi bojím. Nie som taký ten chalan, ktorý rád sex a podobne, jednoducho pre mňa je to tabu a najradšej by som sa tomu vyhol. No to asi nepôjde, a aj preto neviem, či do vzťahu naozaj vstúpiť, alebo nie.
Často mi je, ako starému mládencovi, veľmi dobre, mám akúsi slobodu, kedy si menežujem veci podľa seba. Je to tak trochu egocentrický spôsob života. Možnože je v istom smere detinský. Snáď existuje niekde dievča, ktoré by ma malo rado a nejako by sme si sadli. Potrebujem v týchto veciach ešte veľa rád a veľa diskusií - hádam aj so svojou vedúcou, ktorá je skvelá a veľa ma do týchto vecí zasväcuje a rada. Držte palce prosím. Ak Vás napadá tiež nejaká rada, alebo skúsenosť, tak sa poteším každej reakcii. Pa.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Stále však platí, ako v mojom minulom príspevku, že sa bojím intímností. Necítim sa príťažlivý a fyzicky zaujímavý. Nikdy mi to žiadne dievča nedalo najavo, ani som vlastne nikdy neflirtoval. Priateľku by som aj chcel mať, ale nemám odvahu ju zháňať. Som muž a mal by som byť akože lovec a dobyvateľ, ale... no nie som proste takýto.
Takže zatiaľ sa nič podstatného od minulého príspevku nezmenilo. Ale písal som si na zoznamkách s nejakými ženami a taktiež na pokeci. Ale už dlhodobo mám odpor k chatovaniu, tak takéto písanie vždy stroskotá na mojom nezáujme sa na chat vracať. Možno by som mal skúsiť rande naslepo... chi.
Takže tak. Uvidí sa. Zatiaľ sa nič nerysuje.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
je to uz desiaty mesiac, co mam priatelku, sme spolu denne a veru sa nenudim
niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Kiežby som sa mýlil...
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Couz likes this post
Aj ja mam,napodiv a paradoxne,k tejto teme co povedat...
Pri mojej stvrtej hospitalizacii na PO v Lipt.Mikulasi sa mi stala zvlastna vec.Bola tam jedna baba alebo skor zena(samozrejme na zenskom otvorenom oddeleni)Spociatku na mna posobila ako "radova osoba".Aj sme sa parkrat rozpravali,ale to bolo vsetko.Ja som bol pri kontakte s nou,ako vzdy v kontakte so zenami,strnuly,tazkopadny,nevedel som sa nijakym sposobom uvolnit...
Po nejakom case ju prepustili,pricom ja som zostal dalej hospitalizovany.Pytala si odo mna tel. cislo,ale to si ostatne pytala aj od inych spolupacientov,vtedy som tomu nevenoval pozornost.
Raz rano,na oddeleni,som sa zobudil a zapol mobil a tu sms-ka od nej v tom zmysle,ze som vraj velmi zlaty a ze by ma chcela viac spoznat.Skoro ma porazilo!Taketo nieco sa mi este v zivote nestalo.Nikdy som na seba nenazeral ako na cloveka hodneho pozornosti zo strany nezneho pohlavia.Tento obraz o sebe som zrejme ziskal uz v detstve-mam razstepovu vadu a vzdy som byval vychudnuty ako vyzla.
Zacali sme si dopisovat a zrazu bola prekrasna,super,inteligentna...
Mala diagnozu lahsej depresie a nejakej fobie,ale v reale to bolo tak,ze sa po deviatich rokoch rozisla s nastavajucim manzelom-tazkym manipulatorom.Ach,aj taketo zle veci sa v zivote stavaju...
Pravda bola taka,ze asi hladala nahradu za horemenovaneho.Chcela odo mna nieco,co som jej nikdy nemohol dat.Potrebovala hlavne psych. zdraveho,staleho a poriadneho chlapa.A to ja nie som a asi ani nikdy nebudem...
Ja som zase chcel vysnivanu zenu,nie skutocnu...To bola ale chyba,toto od nej ocakavat!
Takto to vlastne vsetko nakoniec stroskotalo...Ale v ziadnom pripade tuto skusenost nelutujem.No asi to nebola laska,teda nie z mojej strany...
Viem o tomto zlatom dievcati tolko,ze je teraz stastne vydata a aj jej to prajem!
Este som chcel dodat,ze som nebol schopny ani udrzat s nou kamaratsky kontakt,hoci komunikaciu ukoncila ona.Ani jej to nezazlievam...
Som odsudeny na zivot bez partnerskej lasky???Asi ano...
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30