Zmeny na fóre
Schizofórum :: Meta-fórum :: Dizajn
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zmeny na fóre
to bol dobry napad zmenit tie stromčeky....mne totiž ani neblikali ani nic.....tak som nevedela ci tam mam nieco na prečitanie ci nie....ale hlavne ta chvalim za adventny veniec zo svieckami....fakt velmi ocenujem ze dokonca aj horia sviečky ...a rovno tak ako to ma byt dve teraz.....ako fakt klobuk dole....si aktualný a proste sa mi to velmi paci preto som napisala
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Neberiem to ani tak ako náboženský prvok na fóre, skôr to beriem ako kultúrnu vložku, čiže ponímam to všeobecnejšie ako typický prvok našej slovenskej kultúry pri očakávaní Vianoc. Myslím, že tak advent berú mnohí ľudia a majú ho spojený s trhmi, prípravami, pečením, kúpami darov. Aj preto som si toto špecifické obdobie dovolil vyobraziť v titulke fóra adventným vencom, jeho ustáleným symbolom.
Všetko dobré!
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
M.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
vlastne ako vždy. Som rád, že to tu tak decentne okrášľuješ. Asi aj tak príliš nestíhaš, ale budem rád, ak nám zase napíšeš o Tebe a Tvojích dňoch. Trebárs dnes, ale snáď v príhodnejšom čase... Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Novinka je aj v tom, že už môžeme pridávať k naším príspevkom súbory. Dole pod oknom, kde píšeme nové príspevky, máte možnosť pripojiť prílohu, ktorú si následne my ostatní čítajúci môžeme stiahnuť. Takže môžeme na fóre aj zdieľať rôzne súbory, od hudby cez obrázky, dokumenty až po celé spakované priečinky. Zatiaľ je tam nastavená maximálna veľkosť súboru 0 MB, takže to ešte musím dorobiť, aby sme mali na fóre nejaké schopné úložisko s normálnou pamäťou. A potom hurá zdieľať!
Všetko dobré!
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Je úzka, vysoká, blikajúca, mala by myslím byť dostačujúca na to, aby sme si ju ako prihlásení všimli. Aby bol ešte väčší kontrast medzi kategóriou bez nových príspevkov a kategóriou s novými príspevkami, tak som vymazal pôvodnú šedú okrúhlu ikonu. Teď je tam prázdno.
Ak budú nejaké neprečítané príspevky v kategórii aj v téme, ktorá nie je časovo úplne najnovšia, a teda nie je viditeľná zvonku na indexe napravo pri našich miniavataríkoch, tak nová ikona "Nové" by nás mala na túto skutočnosť dostatočne upozorniť. A teda budete vedení k rozkliknutiu kategórie tak, aby ste sa dostali k novým príspevkom aj v starších témach v kategórii.
Zdá sa Vám tá ikona dostatočne výrazná? Alebo by som mal zvoliť niečo ešte blikajúcejšie alebo iný typ obrázka, trebárs ohník, blikajúcu žiarovku, svetielko, alarm, blikajúci blesk... ?
Všetko dobré.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Schizofórum :: Meta-fórum :: Dizajn