Zmeny a možnosti:
Schizofórum :: Meta-fórum :: Iné
Zmeny a možnosti:
Ivan- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 211
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Zmeny a možnosti:
Ivan napísal:Matej, je možnosť zvýšiť viditeľnosť v citovaných príspevkoch a aplikovať jednoduchý spôsob na nakontaktovanie na určitý príspevok? Príklad: Nakontaktujem ťa na konkrétny príspevok prostredníctvom adresy http://forum-f25.slovakforum.net/forum-f2/topic-t46-435.htm#3167
Čo sa týka viditeľnosti v citáciách, tiež som nespokojný. Pracujem na tom, len akurát že som lenivý a trošku sa mi to nechce. Ale to má dôvod, a síce taký, že v bežnej administrácii fóra to nie je zadefinované ako možnosť jednoducho to zmeniť, myslím trebárs farbu písma, lebo si myslím, že by pokojne stačilo zmeniť farbu citovaného písma na bielu... ale musím to prácne hľadať v kóde fóra, ktorý je napísaný v CSS programovacom jazyku. Ten kód je dlhý a nudí ma, ale čo by som pre Vás neurobil, heh, takže sa posnažím to nejak vyhľadať a upraviť. V prípade problémov kontaktujem webmastera forumáckeho hostingu.
Čo sa týka druhého návrhu, to veru neviem. Mrzí ma to, ale nemám také odborné znalosti v programovacom jazyku CSS, aby som to nastavil nejak jednoduchšie. Ospravedlňujem sa.
----
A využijem hneď možnosť opýtať sa aj druhých, aj Teba...
Čo poviete, ľudkovia, keby som sem, ako príde jeseň, dal na pozadie padať jesenné červeno-žlté lístie? Ivan, Ty si tu minulú zimu ešte nebol, ale mali sme tu cez zimu padajúce snehové vločky na pozadí fóra. Ľuďom sa to páčilo, aspoň tak vraveli. Tak mi napadlo, že ako som videl, že už teraz padajú listy zo stromov, že by sme si mohli vytvoriť príjemnú jesennú atmosféru aj tu, chi. Čo poviete?
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
S tými mojími pripomienkami sa nebabri, keď musíš zasahovať do kódu. Myslel som si, že to máš nejaký polotovar, kde sa dá zasahovať bez priamej zmeny v kóde.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ivan napísal:Myslel som si, že to máš nejaký polotovar, kde sa dá zasahovať bez priamej zmeny v kóde.
Áno, je to aj polotovar, ako si to šikovne nazval. Tuto dole pod fórom mám ikonku "Administrácia fóra" a tam keď kliknem, dostanem sa do systému, kde je všetko možné... od užívateľov, cez bodovanie, príspevky, farby, veľkosti, všemožné nastavenia, dizajn, templáty, obrázky, texty, fóra, proste je to rozmanité. Z tej bohatej ponuky sa to tuná dá riadiť a organizovať a poskladať takéto fórum, ktoré oslavuje práve svoje prvé výročie od vzniku.
Ale zároveň mám na mnohé veci prístup aj do zdrojového kódu, takže ak trochu ovládam CSS jazyk, tak tam môžem zasahovať. Ale len opatrne, lebo som v informatike laik. No a práve táto husárska vec ohľadom farby citovaného textu alebo farby pozadia citácie nie je v polotovare, ale len v kóde. Takže takto sa má vec.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Mimochodom na nete som nenašiel žiadne dobré padajúce jesenné lístie, takže ho tu padať nedám. Jeseň nám bude reprezentovať len ten pekný stromček hore v titulnom obrázku.
Vďaka.
Pa.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej Skalík napísal:Toto je nejaký citovaný text.
Ivan, ak nechceš citovať texty normálne, tak skús to takto ako ja. Daný citát iba označíš nejakou farbou, napríklad v tomto prípade som ho ja označil bielou farbou a je teraz celá citácia veľmi dobre vidieť. Alebo môže byť žltá:
Matej Skalík napísal:Toto je nejaký ďalší citovaný text.
Len pamätaj, že tie značky o farbe majú byť vnútri, teda medzi značkami citácie. Inak sa Ti stane toto:
Matej Skalík napísal:Toto je tretí citovaný text.
To znamená nič. Vtedy to nepomôže. Musíš to urobiť tak, akoby to daný autor toho Tebou citovaného textu napísal úmyselne nabielo, nažlto alebo inými zviditeľňujúcimi farbami, aké sa Ti páčia.
Oki? Nie je to veľká práca navyše, lebo stačí len označiť text a urobiť klik na farbu a hotovo. A budú citáciu všetci dobre vidieť.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Schizofórum :: Meta-fórum :: Iné