Voľby 2023
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Voľby 2023
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Mous and Lucas like this post
Ale veď zmena je vždy možná.. od zlého k horšiemu a od horšieho k najhoršiemu. A "mladý-pochabý" sa hovorí.. Politiku by mali robiť primárne ľudia, ktorí niečo v živote dokázali a majú nejaké životné skúsenosti.Juraj napísal:PS mi vychádzajú zo všetkých strán najlepšie. Myslím si že potrebujeme zmenu a nových mladých ľudí v politike.
PS väčšinou volia naivní mladí ľudia (idealisti), ktorí nemajú auto, dom - takže o nič hmotné nemôžu prísť. Lenže aj tí väčšinou nadobudnú nejaký ten majetok (dedičstvo).. no a potom sa to začne týkať aj ich a vtedy zvyčajne začnú protestovať - to už je ale neskoro..
V Nemecku, Rakúsku a Česku sú vo vláde zelení alebo progresívni - a všade je to mega-prúser, ľudia sú max. nespokojní, ekonomika v prdeli..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
motylek likes this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Mous and Lucas like this post
Ahoj
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
Saladin napísal:
V Nemecku, Rakúsku a Česku sú vo vláde zelení alebo progresívni - a všade je to mega-prúser, ľudia sú max. nespokojní, ekonomika v prdeli..
Tady pro zajímavost graf, jak si vedou lídři různých zemí světa - kolik procent obyvatel jejich země je schvaluje a kolik neschvaluje:
https://pro.morningconsult.com/trackers/global-leader-approval
A na posledním místě jako nejméně oblíbený se umístil.... ano, přátelé.... český premiér Petr Fiala.
Takže z nás si příklad neberte.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Saladin likes this post
aj ja sa pridávam k tym čo si spravili ten test/kalkulačku na voľby a vyšla mi kus blbosť - strany, ktoré som si ani len nepozerala....tak bude to zaujímavé...tie voľby....inak sa mám dobre...novinky mam, ale to až nabudúce napíšem...papa
A prajem pekný večer
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Saladin and motylek like this post
A je to tu (palmface) . Súdruh Honeypot použil (klasika, ako inak) ťažký kaliber, ktorý je súčasťou každej diskusie s neomarxistami: deštrukciu reputácie, čo je btw. prejav pasívnej agresivity a ekvivalent k napadnutiu nožom. Uvedomuješ si to?? Práve preto som tu nechcel diskutovať o politike.. Lenže pýtal si sa, čo majú ľudia proti PS, že? Tak som (ti) odpísal. Môj príspevok nebol podnet, aby si mi ako "správny" zväzák začal vyvracať moje tvrdenia a na záver na mňa vedome zaútočil, že som konšpirátor.. Zdá sa, že vy ľavicoví extrémisti nie ste schopní akceptovať iný názor ako je ten váš - práve preto tak milujete cenzúru (teda pardón, použijem váš eufemizmus a newspeak "BOJ s dezinformáciami")..Honeypot napísal:Prídeš mi ako trošku ovplyvnený jednou dosť rozšírenou konšpiračnou - doslova konšpiračnou teóriou o neomarxizme
Ad "nevnímam PSko ako súdruhov, neomarxistov, komunistov" - mňa vôbed nezaujíma tvoja dojmológia a "pocity" (no offence), že PS nemajú základ v neomarxizme (jedna Pirátka ma dokonca presviedčala, že Piráti sú dokonca pravicová strana - to je ten newspeak "demokratický komunizmus" etc). Definícia tohto pojmu je jasná a váš modus operandi ešte jasnejší. Jednoducho, keď to má 4 nohy, je to chlpaté, šteká to, máva chvostom, tak to asi nebude kapor, že..
A najviac ma konsternuje, že bez mihnutia oka napíšeš, že zvýšenie daní na nehnuteľnosti prispeje k ich dostupnosti (pravdepodobne si to nasal od nejakého PS-pomätenca typu Truban alebo súdruha Šimečku). Pretože žiadna korelácia medzi daňou a dostupnosťou neexistuje, teda až na jednu: extrémne zvýšené dane pochopiteľne nezvládnu platiť jednoduchí ľudia, tak o ne logicky prídu (jeden váš súdruh sa nechal počuť, že dôchodcovia na SVK majú zbytočne vysoké dôchodky - netuším, na ktorej planéte žije). A tým sa nehnuteľnosť obsadená nejakou babičkou s 400 EUR dôchodkom dostane na voľný trh.
Preto som napísal, že vy neoboľševici a neomarxisti neviete nič iné len kradnúť a ukradnuté rozdávať (de facto archetyp zlodeja Jánošíka, ktorého simplicitní Slováci velebia po stáročia). Veď aj súdruhovi Jurajovi by nevadilo, ak by majetní ľudia boli extra zdanení - veď on žiaden majetok (zatiaľ) nemá, tak jeho sa to predsa netýka.
Proste celé zle. A btw. typické pre Slovákov.
--cenzúra je "boj s dezinformáciami" (realita: nie je technicky možné zadefinovať pojem dezinformácia napr. v mäkkých vedách ap)
--vojna je mier
--nevlastnenie ničoho je vlastne štastie (realita: nevlastnenie ničoho je jedným z prejavov chudoby, že.. takže v skutočnosti sa jedná o "budeš chudobný a šťastný")
Nie je ten newspeak krásny??
Keď už si si teda dovolil analyzovať mňa, tak na oplátku krátka poznámočka: anarchokapitalizmus = extrém = neprimeranosť = chorobný stav. Jednoducho si len vymenil kulisy - z fanatického rebela-anarchokapitalisku ("štát je ZLO a treba ho minimalizovať") si sa stal fanatickým neomarxistom ("štát vie, čo je pre ľudí najlepšie a treba ho maximalizovať"). Zdá sa, že nie si schopný (nemáš dovednosť, skill) dosahovať v živote primeranosť.
Motto PS a Pirátov: "mysleli sme to dobre, ale dopadlo to ako vždy" (na hOvnO)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
janka,janka likes this post
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
» Vianoce 2023 ;)
» Aký ste mali rok 2023
» Čarovná príroda
» Stretávka členov fóra 2023