Voľby 2023
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Volby a celkove moje dusevne zdravie
No na buduci tyzden su volby, a ja este nemam vybrateho kandidata. Premyslam kazdy den koho zvolim do neskorej rannej hodiny. Vcera napr. som bol do 4 hore, robil som rozne grafy , ze kto je na tom horsie -lepsie. Pomaly a iste sa citim vnutorne neisty. V pondelok som mal mensie vykyvy nalady, rozladili ma predvolebne studia. Zvysil som si davku kventiaxu na 250mg aj tak som nevedel zaspat.
Mne strasne vadia Progressivci, ja dam asi hlas Robertovi F. Co uz nejako bolo , nejako bude. Strasne sa zacyklujem, chodim v spiralach. Uz nech je po 30 Septembri , lebo este dovtedy fakt skoncim na elektrike (ECT). Ako je to s vami , ste podobne na tom?
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal
rasto and Saladin like this post
Re: Voľby 2023
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
rasto and Felix2000 like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
rasto, Felix2000, Juraj and motylek like this post
A jinak vám teda ty volby nezávidím. Když si vzpomenu na poslední (prezidentské) volby v ČR, kdy jsme já a manžel volili každý někoho jiného, tak ten nátlak z jeho strany posledních 14 dnů, než se uzavřelo 2. kolo, byl strašný.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
rasto, Felix2000, Juraj, Catherin4 and Lucas like this post
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal
Podľa definície sú to extrémisti (ľavicoví), takže de facto niečo ako Kotleba len s opačným znamienkom (pravicový extrémizmus). Okrem toho sú ultraľavičiari a človek s IQ väčším ako dnešný dátum by mal vedieť vyhodnotiť, čo za zverstvá stvárali komunisti v 20. storočí ("mysleli sme to dobre a dopadlo to ako vždy")..Honeypot napísal:@Felix2000 Ak ti nevadí odpovedať, tak čo konkrétne ti prekáža na progresívnom slovensku?Felix2000 napísal:Mne strasne vadia Progressivci,
PS rieši "najpodstatnejšie" problémy v spoločnosti napr. rodné čísla, legalizácia drog, kolobežky, LGBT ap. To je naozaj to, čo dnes trápi väčšinu. No a na záver viem, čo stvára súdruh Vallo (PS) v Bratislave a je to úplná katastrofa. Ako prvé zvýšil dane na dvojnásobok (niekde až na 3 násobok), aby mohol rozdať 25 autobusov do Kyjeva. Proste celé zle..
Tiež sa pozri na toxicitu pani Čaputovej (a pritom som ju volil), ktorá "citlivo vníma". To, že rok tu nemáme legitímnu vládu ti vôbec neprekáža?? že ona (tiež PS) zámerne a vedome odkladala predčasné voľny, aby mali súdruhovia z PS dostatočný čas na predvolebnú kampaň?? Tiež ti neprekáža, že nemenovaná neziskovka prepojená na stranu PS dostala cca 20 mil. EUR??
Ale ak si gay, tak PS je ako stvorené pre teba - pretože si podľa nich marginálna skupina, ktorá má prednosť pred všetkými ostatnými, ktorí u neomarxistov (PS) nemajú žiadnu cenu..
Títo ultraľavicoví extrémisti sa už ani netaja tým, že urobia všetko pre to, aby ľudia nevlastnili autá. Pokiaľ nemáš auto, tak si v pohode - len nezabúdaj na to, že jedného dňa možno budeš potrebovať, aby ťa rodičia odviezli urgentne na pohotovosť. Začni pomaly trénovať prevoz do nemocnice na kolobežke.. A keby len autá.. ale aj byty, domy ap.. Proste typickí neomarxisti, ktorí dokázali len ukradnúť (teda pardón znárodniť) a pokaziť všetko na čo siahli..
____
Tiež neviem koho voliť. K extrémistom PS som sa vyjadil; Kotleba dtto; diletanti Heger a spol. ani za trest. Smer nechcem. Nemám koho a u mňa to nie je voľba menšieho zla ale vyslovene sofiina voľba. V každom prípade urobím všetko preto, aby sa PS nedostali do vlády - to by bola konečná pre tento štát..
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sophiina_volba
Naposledy upravil Saladin dňa So 23 september 2023 - 9:08, celkom upravené 4 krát.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto and janka,janka like this post
https://www.volebnakalkulacka.sk
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022