Ako sa dnes máš? 16
Strana 56 z 84 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 70 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
POcuvam radiovu relaciu ako sa starat o pečen, zatial len sa bavia ci chodia muzi na urologicke kontroly, ze nechodia. Dala som si zas hedonin, sice som po nom dlho spala ale fakt dlho doobeda, ale potom som ovela lepsie v cinnostiach a kludnejsia, okrem fajcenia zajtra ale volam doktorovi , ze co dalej, ini liek uvidim ako zareaguje.
motylek drzim palce na nefrologii a zelam, aby sa to vyriesilo cim skor Blacksheep19 citala som, ze hras na organ, to je ale velmi krásne, drzim palce vo vecernom nejedení, to naozaj vela spravi, mam tiez tolko co teraz Ty, najvacsi problem mam v priprave jedla, vacsinou jem sacharidy a tuky a to je jasne zle. To je dobre, ze Ti olanzapin pomaha, mne nerobil vobec nic, len som pribrala. Tu vidno aky sme rozny, lebo aj rispen, invega mi nerobili dobre a niekomu pomaha. Ale dlho mi trvalo kym som to zistila, ze mi tak zle nema byt. Prajem vela sil v pocitani kalorii , alebo vecernom nejedeni. Verim, ze schudnes, mas na to potencial
Catherin4..veru aj mne tak jedna co ma videla po rokoch a zbadala ma a prve uplne nahlas, este som bola od nej tri metre...akooo si ty pribrala ale si tucna... ako keby som to sama nevedela.
Na modrom koniku je dobra skupina na chudnutie, zeny tam davaju aj svoje uspechy,, je to inspirujuce co tam pise jedna uzivatelka missbau, vola sa ta skupina..cesta k mojej premene. Moja rodina mna ignoruje, o tom ze beriem dlho lieky a chodim k psychiatrom sa vobec nebavime a mna to mrzi. Lebo vidavam velakrat v cakarnach rodicov s detmi, ale co uz. Dokonca ked som bola v Hronovciach vobec sa ma nespytali, ani sme sa nerozpravali preco tam som, vobec nic a mna to nicí..uraza ma to, ten nezaujem, to ticho . Tiez si myslim, ze pribratie nam nijako nepomaha v psychike, takze by to mali v laboratoriach vyriesit, ale asi na tie vyskumy nie su peniaze, alebo neviem. Tesi ma ze si si kupila pekne trická.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
Patty_Pillow, Saladin, Catherin4, motylek and Blacksheep19 like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Catherin4 and motylek like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
janka,janka likes this post
janka,janka napísal:ahojte,
Catherin4..veru aj mne tak jedna co ma videla po rokoch a zbadala ma a prve uplne nahlas, este som bola od nej tri metre...akooo si ty pribrala ale si tucna... ako keby som to sama nevedela.
Z toho si nic nedělej, ne každý má slušné vychování. A ne každému dojde, že člověk může mít nadváhu i z něčeho jiného než z toho, že se přecpává jídlem.
Mně se takhle stalo před denním psychoterapeutickým sanatoriem , když jsem se vracela od psycholožky a stála jsem na zastávce autobusu, že se zezadu ozval mužský hlas, něco jako: "S tykovou p*delí bych nevycházel z domu!" A ještě pár jadrných vět na moji postavu.
Ani jsem se neotočila, jen jsem procedila mezi zuby: "Prosím Vás, chovejte se slušně!" A zmlkl, nezdvořák.
Jinak dámy, oceňuju vaši snahu hubnout a nestyďte se za své postavy, vy za to nemůžete, to léky, resp. psychiatři v nemocnicích, kteří do každého na potkání cpou olanzapin, po kterém se mimochodem tloustne nejvíc ze všech antipsychotik (viděla jsem porovnání AP mj. z hlediska přibírání v jedné knížce o schizofrenii).
A mimochodem, jak si tu tak svěřujete své váhy, tak nejtlustší jsem tady z vás všech já. Ani radši nepíšu svoji váhu. Však jestli přijedu na sraz a některá z vás přijede taky, tak uvidíte ty špeky na špekách.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Patty_Pillow, Catherin4 and Blacksheep19 like this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Nah, v predch. životoch som to ukončil niekoľko krát a vždy som sa za odmenu reinkarnoval tak, že zlého bolo viac a dobrého menej. Takže neodporúčam.. A ak ti nezáleží na tvojom budúcom ja (nech si to rieši on), tak presne to isté tvrdilo tvoje predchádzajúce ja . A ak neveríš na reinkarnáciu, well, mal by si začať, lebo ani ten pred tebou neveril ..animusmeus napísal:Ahojte, zmenim temu ak mozem. Juraj to tu nadskrtol. Mam sa zle, Jedina vec ktorej sa posledne dni, a hodiny venujem je, ako a kde si vziat zivot. Zvazujem, pre/proti ako vyjst z bludneho kruhu a pomoct si.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
regina and vrana like this post
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Catherin4 likes this post
O mne zamestnavateľ vedel, že sa liečim na psychicke problemy, bola som viackrat hospitalizovaná, diagnoza nikoho nikdy nezaujimala, teda aspon sa nepýtali. Az keď mi priznali ID, nastali problemy. Zrazu mal zamestnavateľ obavy či dokažem zvladať svoju prácu, vyziadal si posudok od mojho obvodneho lekára. Ten bol zlatý, spýtal sa ma, čo tam ma napisať a keďže som povedala, že to zvladam, napisal to tam. Rok som s ID pracovala, no za ten rok som zažila hadam všetko, čo sa dá, keď vás v zamestnani nechcu. Nakoniec som sama odišla.
Ja by som teraz o svojej chorobe zamestnavateľovi hovorila čo najmenej.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Saladin, Catherin4 and motylek like this post
Zdravotný stav
Strana 56 z 84 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 70 ... 84